- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Hayır şimdi baklavanın üstü az salmıştır şerbeti dibine bandır tam kıvamında olurEkmek mı banayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır şimdi baklavanın üstü az salmıştır şerbeti dibine bandır tam kıvamında olurEkmek mı banayım
Bilmiyordum ben ki öğrenmiş oldumBirinin paylaşımlarını görmezden gelmek için göz ardı et diyorsun ya onu sordum
Aaaaa sıcacık süt olcakBende kakaolu kurabiye ve kek ile severim sütü. Ve buz gibi olacak
Asdfghagahd olsun yine de kalpEksi ben demek istemiştim + ben gibi bişey işte asla içemem baklavanın yanında
Afiyet olsunGideyim de ayran yapıp baklava ile yiyeyim
Sona kalan tarifi ben aldım gelecekleri sen düşünAnaaaaaa buneyaaa
Mutlaka dene. Bizim Trakya’da meşhurdur. Bayramlarda filan hep ayranla ikram edilirBilmiyordum ben ki öğrenmiş oldum
Teşekkür ederimSenin yaptığın efsane olmuştu
Ne dişlerini çıkardım hayırdır
Mimimimi minik hoş geldin
Hadi ben cikiyorum bugunku wc suresinin sonuna gelmiş bulunmaktayım
Hoşbuldum nasilsinMimimimi minik hoş geldin
İyi bebeyi uyuttum daha iyiyim sen nassınHoşbuldum nasilsin
Benim bebeler ayakta valla eş ben hepimiz curcuna evİyi bebeyi uyuttum daha iyiyim sen nassın
Allahım ya bugün fazla kaçırdım falan de gazete falan oku bişey yapHadi ben cikiyorum bugunku wc suresinin sonuna gelmiş bulunmaktayım
Uyku vakti,bardağa koyacağım dermişimNe dişlerini çıkardım hayırdır
Annem millet görmesin diye üstünü de kapatıyorUyku vakti,bardağa koyacağım dermişim
İdrar testi bardağı muamelesiolabilirAnnem millet görmesin diye üstünü de kapatıyor