• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Fıstıklı baklava koması da olur,ya da fıstıklı sarma :confused: Bana uyar:KK60:
Korona bitsin Antep' e uçalım beraber...hepsinden yiyelim bol bol...hele bir hasır künefe var...kaymak ve fıstıkla yapılıyor tatlıların şahı aman Yarabbim yok böyle bir şey... :confused: Nevreste yemiştir Antep'te...Gidelim tamam mı sabah gider akşam döneriz ...:KK55:

Korona bitsin Antep' e uçalım beraber...hepsinden yiyelim bol bol...hele bir hasır künefe var...kaymak ve fıstıkla yapılıyor tatlıların şahı aman Yarabbim yok böyle bir şey... :confused: Nevreste yemiştir Antep'te...Gidelim tamam mı sabah gider akşam döneriz ...:KK55:
Antep Fıstığı benim zayıf noktam ,seninle anlasma yapalım,sana Antepten biri yollarsa bana haber et ,buluşalım,nasıl fikir? Bence sUper :KK53: :KK58:

Antep Fıstığı benim zayıf noktam ,seninle anlasma yapalım,sana Antepten biri yollarsa bana haber et ,buluşalım,nasıl fikir? Bence sUper :KK53: :KK58:
Tamamdır tabi ki :KK5:...yalnız bu dediğin sadece baklavalar için olabilir. Hasır için Antep'te olmak lazım sıcak sıcak yapılıyor çünkü..

Back