- 24 Eylül 2018
- 98.436
- 294.893
- 698
Para gitti,kavga bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Para gitti,kavga bitti
Deli dana gibi kosarsak olacagi oGeçmiş olsun hemşom
Halbuki çok severdim yasak bitene kadar gözüme görünmesin
Korona bitsin Antep' e uçalım beraber...hepsinden yiyelim bol bol...hele bir hasır künefe var...kaymak ve fıstıkla yapılıyor tatlıların şahı aman Yarabbim yok böyle bir şey... Nevreste yemiştir Antep'te...Gidelim tamam mı sabah gider akşam döneriz ...Fıstıklı baklava koması da olur,ya da fıstıklı sarma Bana uyar
Geçmiş olsun elifim yorma kendiniKizlar alıntılar gitti malasef
Çok sagolun bilegimi sardim şişti sag kolum vebilegimde kötü biraz ovduk ama gecmiyo
Gecer insallah
Hay AllahDeli dana gibi kosarsak olacagi o
Bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. Çok geçmiş olsun kuzum.Kizlar alıntılar gitti malasef
Çok sagolun bilegimi sardim şişti sag kolum vebilegimde kötü biraz ovduk ama gecmiyo
Gecer insallah
Yormuyom zaten 2000 adimdayimGeçmiş olsun elifim yorma kendini
Antep Fıstığı benim zayıf noktam ,seninle anlasma yapalım,sana Antepten biri yollarsa bana haber et ,buluşalım,nasıl fikir? Bence sUperKorona bitsin Antep' e uçalım beraber...hepsinden yiyelim bol bol...hele bir hasır künefe var...kaymak ve fıstıkla yapılıyor tatlıların şahı aman Yarabbim yok böyle bir şey... Nevreste yemiştir Antep'te...Gidelim tamam mı sabah gider akşam döneriz ...
Gecer abla zorladim sanirimBu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. Çok geçmiş olsun kuzum.
Tamamdır tabi ki ...yalnız bu dediğin sadece baklavalar için olabilir. Hasır için Antep'te olmak lazım sıcak sıcak yapılıyor çünkü..Antep Fıstığı benim zayıf noktam ,seninle anlasma yapalım,sana Antepten biri yollarsa bana haber et ,buluşalım,nasıl fikir? Bence sUper
Ben baklavaya da tavımTamamdır tabi ki ...yalnız bu dediğin sadece baklavalar için olabilir. Hasır için Antep'te olmak lazım sıcak sıcak yapılıyor çünkü..
Ben onuda atmadım sen yine iyisinYormuyom zaten 2000 adimdayim
İban at yavriBağa vir
Sağol canım 10 bincik çektim 20 olaydı iyiydi ama olsun buda işimi görürTr34 0000006589568955601 oldu mu
_ benPeki baklavayı ayranla birlikte yiyenler burda mı?
Mor intiharın rengiymisSana pembe oda yapalım yada mor