- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
Canim ,11 gibi gelir bence ,tam saat vermedi. Bekle biraz dahaKiz gercek diyorum gideyim ben ozaman kalmazsada ne varsa aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ,11 gibi gelir bence ,tam saat vermedi. Bekle biraz dahaKiz gercek diyorum gideyim ben ozaman kalmazsada ne varsa aliriz
Tovbeeeee
İyi canim ,bekliyoruz, sen nasılsın?Nasılsın cennam nasılsınız ahali
10dk daha bekleyim editörüCanim ,11 gibi gelir bence ,tam saat vermedi. Bekle biraz daha
Cennam bu sanaydı
Bekle tabii, o kadar bekledin10dk daha bekleyim editörü
Bende aynı şekilde heyecanlıyım ne zaman gelir nevoş acabaa bide yeni kategorı acılınca bıldırım mı gelıyodu tepeden nasıl öğrenıyodukİyi canim ,bekliyoruz, sen nasılsın?
Güzel hatrina bekleyimBekle tabii, o kadar bekledin
Kuzumm benden de sana gelsinCennam bu sanaydı
Hepimize yaptın sandımda sevinmiştimCennam bu sanaydı
Kız şalırmayınetiketim tutmadıCennam bu sanaydı
11 gibi gelir diye ümit ediyoruz,konu açılınca bildirim gelir üstüne de ben etiket yaparım,lokasyon,konum ne dersen isteBende aynı şekilde heyecanlıyım ne zaman gelir nevoş acabaa bide yeni kategorı acılınca bıldırım mı gelıyodu tepeden nasıl öğrenıyoduk
Sagol hemsom,bu iyiliğini unutmamGüzel hatrina bekleyim
Hadi bakalımm bim kuyrugu dolmaya basladı11 gibi gelir diye ümit ediyoruz,konu açılınca bildirim gelir üstüne de ben etiket yaparım,lokasyon,konum ne dersen iste
Bakalim neler olacakHadi bakalımm bim kuyrugu dolmaya basladı
Şimdi oldu tamam madem kibuda hepinize
Duyum aldın mı cennam hıc ne olabilir dıyeBakalim neler olacak
5 kategori arasından dedi ama ,aklımda bile değil canimDuyum aldın mı cennam hıc ne olabilir dıye