- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.211
Hoş geldin canım. Yeni yılın kutlu olsunKategori ne olur acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canım. Yeni yılın kutlu olsunKategori ne olur acep
Yok canim takimdaydim biraz karisikti
Cansın canımYardım ederiz merak etme
Teşekkür ederim canım sizin de kutlu olsun nasılsınızHoş geldin canım. Yeni yılın kutlu olsun
Yarın öğreneceğiz:)Kategori ne olur acep
her zamanTeşekkür ederim canım tekrar oyun için güzel fikir
Sen çek bana yolla:)Cansın canım
Ama benim bu telefonun hafızası beni mahvetti bitirdiğimiz kategoride. Fotoğraf makinemi bulmam lazım.
Nevroş valla okudukça kilo aliyorum bu ise bi care bulunYarın öğreneceğiz:)
Sagol canımTeşekkür ederim canım sizin de kutlu olsun nasılsınız
Evet benim canımm nasılsınız nasıl gidiyo hayatgurtmingotam bizim Aslış değil mi
Evetgurtmingotam bizim Aslış değil mi
TamamdırSen çek bana yolla:)
Şükür bizlerde iyiyiz hayat koşturmacası işte ara ara okuyup kaçıyorum eskiden hiç çıkmazdım burdanSagol canım
İyiyiz sen nasılsın. Oğluşun nasıl
Çok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?Evet benim canımm nasılsınız nasıl gidiyo hayat
Allah can sağlığı versin canım. Koşuşturmaca hiç bitmiyor zaten. :)Şükür bizlerde iyiyiz hayat koşturmacası işte ara ara okuyup kaçıyorum eskiden hiç çıkmazdım burdan
Bizde aynı iyiyiz çok şükür çocuk ev koşturma pamdemi derken koca yılı bitirdik. Allah hayırlara çıkarsın inşallah bu seneÇok şükür canım, iyiyim. Sen nasılsın?
Sağolasın canım benim valla öyle kadınların işi bitmiyo ki sözde yasak var evde mesai hep varAllah can sağlığı versin canım. Koşuşturmaca hiç bitmiyor zaten. :)
Arada da olsa görüşüyoruz
İyi olmanıza sevindim
Bu ay kilo aldırmayacak tarifler yapacağızNevroş valla okudukça kilo aliyorum bu ise bi care bulun
Amin canım benim.Bizde aynı iyiyiz çok şükür çocuk ev koşturma pamdemi derken koca yılı bitirdik. Allah hayırlara çıkarsın inşallah bu sene