- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.141
- 43
Sen 3 yıldır buradasın değil mi:)Ben hiç denk gelmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen 3 yıldır buradasın değil mi:)Ben hiç denk gelmedim
O yoğun diye etiketlemedim:)Belki @Elhan Da gelir
EvetSen 3 yıldır buradasın değil mi:)
Aynen canim,sohbete gelir belki o daO yoğun diye etiketlemedim:)
İsterse tabi ki bekleriz
Hayırlı oldun şimdiden o halde hakkaniyetli nevom benimmHerkesin haberi olsun canım haberleri olmadan açmıyorum:)
Maşaallah zaman nasıl geçiyorHatırlıyorumEvet
Üçgen börek ile katılmışım ilk
Öyle valla. Dün gibi oysaki :)Maşaallah zaman nasıl geçiyorHatırlıyorum
2018 ocak ayı kategorisi hazır yufka ile, böreklermiş
Sağol canım hepimiz içinHayırlı oldun şimdiden o halde hakkaniyetli nevom benimm
O gün bugündür yemek yapıyorum burada Jenna
Yok vallahi dün gibi değil sen bayağı profesyonel olmaya başladınÖyle valla. Dün gibi oysaki :)
Ondan demedim canim ,belki dedim,2 sene sonra yine aynı kategori mi olurO gün bugündür yemek yapıyorum burada Jenna
Bizim ve senin yıl dönümün o zamanYarışmanın bu ay 8. yılı bitiyor2018 ocak ayı kategorisi hazır yufka ile, böreklermiş
Yaa nevoş nerem profesyonelYok vallahi dün gibi değil sen bayağı profesyonel olmaya başladın
Börek yeni yaptık madalyasızlara:)Ondan demedim canim ,belki dedim,2 sene sonra yine aynı kategori mi olur
Bence çok iyisin. Benim en iyi 3üm arasındasın en azındanYaa nevoş nerem profesyonel
O kadar da olsun. Kaç sene geçti
Hay maşallahBizim ve senin yıl dönümün o zamanYarışmanın bu ay 8. yılı bitiyor
OlabilirOndan demedim canim ,belki dedim,2 sene sonra yine aynı kategori mi olur
Heyecan olsun demistim,bir acaba desinler,tarif arasinlarBörek yeni yaptık madalyasızlara:)
Çok teşekkür ederim canımBence çok iyisin. Benim en iyi 3üm arasındasın en azından