- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.982
- 36
Ben görüşüyorummmm durumu iyi merak etmeyin@Bal0ncuk ile görüşen var mı? Kaç gündür gelmedi. Umarım iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben görüşüyorummmm durumu iyi merak etmeyin@Bal0ncuk ile görüşen var mı? Kaç gündür gelmedi. Umarım iyidir
SebepSana küsüm cantanem
Çok şükür selam söyleBen görüşüyorummmm durumu iyi merak etmeyin
Söylerşm yavrum beni merak etme bende gelmiyorumÇok şükür selam söyle
Yemeği değil içkiyi kaçırdıysan daha iyi benim içinHAbibte olsa idi ben gazoz içerdim iyi gelirdi yemeği fazla kaçırdım ya
Sana bişey olmaz yavrum. Sen bugüne bugün nuri alçosun taş gibisin. Ver bir gazozSöylerşm yavrum beni merak etme bende gelmiyorum
Nasıl biliyorumEvet kaçırdım
Maşallah desene Gel yan odaya burası kalabalıkSana bişey olmaz yavrum. Sen bugüne bugün nuri alçosun taş gibisin. Ver bir gazoz
Keşke gelseydim neler yapardım acabaNasıl biliyorum
Tamam hazırlanıp geleyim. Yanına bişeyler de hazırla bari. Tek gazoz sarmazMaşallah desene Gel yan odaya burası kalabalık
Çerez var gelTamam hazırlanıp geleyim. Yanına bişeyler de hazırla bari. Tek gazoz sarmaz
Çerez var gel
Çok ayıp niye boş olsunBu sevdalar boşunnnnaaa leyyyy bu sevdalar boşunaaaaa
Hiç görmedik teÇok ayıp niye boş olsun
Yeni yarışmaya sende katıl tam senlik çok basitHiç görmedik te
Ben basit şeyleri yapmamYeni yarışmaya sende katıl tam senlik çok basit
Onuda mı beceremiyorsunBen basit şeyleri yapmam
Aynen canım kardeş gibi ne güzelSagol canim eskiden olsa teyze yenge diyolardi ensonki hamileliğim 95kilo girdim hastaneye 90la ciktim sonra 5kilo verebildim,daha sonra takima girince 68lere dustum eeee busefer incelme olunca yüzüm gözümde inceldigoren annenmi demiyo kizima kardesmisiniz diyo kilolu olsaydim oyle olmucakti