- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
MaşallahBiz annemle 3.5 da uyuduk gece cenemiz durmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahBiz annemle 3.5 da uyuduk gece cenemiz durmadı
Cadıya bakkk yaKiz cimcime çok fena artik buzdolabina girip oturuyo valla cildircam okadar yoruluyorumki yemek zor yiyorum
Poposu doncak haberi yok 2sinden gormedigimi bundan goruyorumCadıya bakkk ya
Günaydın periliçemGünaydın balım
Genelde öyle olur perim kınuşulacak çok şey oluncaBiz annemle 3.5 da uyuduk gece cenemiz durmadı
Kız sevesim geldi cimcimeyiKiz cimcime çok fena artik buzdolabina girip oturuyo valla cildircam okadar yoruluyorumki yemek zor yiyorum
Sormayaaa zor kahvaltı ettimKız sevesim geldi cimcimeyi
Oyy elifim sanırım biz yaşayınca anlıycaz ama bana çok tatlı geliyor anlattığın ne yapayımSormayaaa zor kahvaltı ettim
Tabiki canim Rabbım sanada nasip edicek inşallahOyy elifim sanırım biz yaşayınca anlıycaz ama bana çok tatlı geliyor anlattığın ne yapayım
Bende seni seviyorum canımSen bir gıcıksın
İnşallah canım benim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarınızaTabiki canim Rabbım sanada nasip edicek inşallah
Hep öyle olur zaten sonlar bı fena oluyor yesinler onun popisiniyaPoposu doncak haberi yok 2sinden gormedigimi bundan goruyorum
Gunaydin saglikli mutlu yillara canimHerkese sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar dilerim
Mutlu yıllar canım ❤Herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllar dilerim
Bunu duyduguma sevindimBende seni seviyorum canım
Arada hatırlatayım o zamanBunu duyduguma sevindim
Yoktum kiiii, gitmiştim kiiiialsem Asadan izleme yukari gel
Ama ordaydin sonra gittin gözüm üstunde bundan sonraYoktum kiiii, gitmiştim kiiii