- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Allah daha iyi etsin canımİyiyim canım çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah daha iyi etsin canımİyiyim canım çok şükür
Hergüne ayrı sunum yapıyo galiba ben ne zaman gıtsem baska takımla kahve ikram ediyor cunkuNapcakki okadar takimi baharatlari 10kilomu aliyoki hepsine koysun diye
Acık acık ben bılıyorumda diğerleri bilmiyor galiba ben sadece sıvı yag almak için gitmiştim kızartmam yarım kaldıdaAma yarinda acikkkiii
Amiiiiin nevoşum inşallaah yeni yıl hepimize güzellikler getirsinEvva canım tebrik ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Burada olup bize destek verenlere teşekkür ediyorum
Hepinizin emeğine sağlık
Yeni yıl hepimize sağlık,güzellik,huzur ve mutluluk getirsin inşaallah
Evva,başta olmak üzere tüm bebek isteyen arkadaşlarım yeni yılda bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşaallah
Yan dairede arkadaşım varda ona geçmiştimNerde yanda.kiz
Amin inşaallahAmiiiiin nevoşum inşallaah yeni yıl hepimize güzellikler getirsin
155 aradim kukrimYan dairede arkadaşım varda ona geçmiştim
Sağol canım ablam biliyorum iyiki varsin biraz canım sıkkın ama geçer buda insallah.Mutlu yıllara canımBir sıkıntı varsa özel mesaj kutum emrine amade
Bitti canım yeter birinci belliBirtimi simdi yarisma
Ne kiskaniyonBabababa
Farkındayım sıkıntılı olduğunuBir şey gerekirse ben buradayımSağol canım ablam biliyorum iyiki varsin biraz canım sıkkın ama geçer buda insallah.
Nasilsa gelmicek oy bitsinde kurtulalimBitti canım yeter birinci belli
Ahahajajan şuan evdeyim155 aradim kukrim
Tamam jennaPeki,yeni baslangic yapalım,abla yok ,acı yok
Herneyse sıkma canıni insallah hallolurSağol canım ablam biliyorum iyiki varsin biraz canım sıkkın ama geçer buda insallah.
Sen hala abla mı diyorsun yoksaTamam jenna
Yaa amin ablacım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben teşekkür ederim herşey için seninde yeni yılın kutlu olsun sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu yıllarınız olsun ablacım ❤Evva canım tebrik ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Burada olup bize destek verenlere teşekkür ediyorum
Hepinizin emeğine sağlık
Yeni yıl hepimize sağlık,güzellik,huzur ve mutluluk getirsin inşaallah
Evva,başta olmak üzere tüm bebek isteyen arkadaşlarım yeni yılda bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşaallah
Sağol canım benim amin inşaallahYaa amin ablacım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben teşekkür ederim herşey için seninde yeni yılın kutlu olsun sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu yıllarınız olsun ablacım ❤