- 24 Eylül 2018
- 99.008
- 295.986
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergüne ayrı sunum yapıyo galiba ben ne zaman gıtsem baska takımla kahve ikram ediyor cunkuNapcakki okadar takimi baharatlari 10kilomu aliyoki hepsine koysun diye![]()
Acık acık ben bılıyorumda diğerleri bilmiyor galiba ben sadece sıvı yag almak için gitmiştim kızartmam yarım kaldıdaAma yarinda acikkkiii
Amiiiiin nevoşum inşallaahEvva canım tebrik ediyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Burada olup bize destek verenlere teşekkür ediyorum
Hepinizin emeğine sağlık
Yeni yıl hepimize sağlık,güzellik,huzur ve mutluluk getirsin inşaallah
Evva,başta olmak üzere tüm bebek isteyen arkadaşlarımyeni yılda bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşaallah
![]()
Yan dairede arkadaşım varda ona geçmiştimNerde yanda.kiz![]()
Amin inşaallahAmiiiiin nevoşum inşallaahyeni yıl hepimize güzellikler getirsin
![]()
155 aradim kukrimYan dairede arkadaşım varda ona geçmiştim![]()
Sağol canım ablam biliyorum iyiki varsinMutlu yıllara canımBir sıkıntı varsa özel mesaj kutum emrine amade
![]()
Ne kiskaniyonBabababa![]()
Farkındayım sıkıntılı olduğunuSağol canım ablam biliyorum iyiki varsinbiraz canım sıkkın ama geçer buda insallah.
Nasilsa gelmicek oy bitsinde kurtulalimBitti canım yeter birinci belli![]()
![]()
![]()
![]()
Ahahajajan şuan evdeyim155 aradim kukrim![]()
Herneyse sıkma canıni insallah hallolurSağol canım ablam biliyorum iyiki varsinbiraz canım sıkkın ama geçer buda insallah.
Sen hala abla mı diyorsun yoksaTamam jenna![]()
YaaEvva canım tebrik ediyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Burada olup bize destek verenlere teşekkür ediyorum
Hepinizin emeğine sağlık
Yeni yıl hepimize sağlık,güzellik,huzur ve mutluluk getirsin inşaallah
Evva,başta olmak üzere tüm bebek isteyen arkadaşlarımyeni yılda bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşaallah
![]()
Sağol canım benim amin inşaallahYaaamin ablacım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
ben teşekkür ederim herşey için
![]()
seninde yeni yılın kutlu olsun sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu yıllarınız olsun ablacım ❤