- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Neden yaaaa benimde bugun gecmedi gecmis olsun kuzum yat dinlenBenim basımın tepe noktası cok agrıyor yatıyorum bende fülüzüm aslında aklım hep burda
Kızla nekadar izleyebirsemSen izlemiyor musun kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden yaaaa benimde bugun gecmedi gecmis olsun kuzum yat dinlenBenim basımın tepe noktası cok agrıyor yatıyorum bende fülüzüm aslında aklım hep burda
Kızla nekadar izleyebirsemSen izlemiyor musun kız
Başka bişey yok dimi beybiSagol kuzucumm bugunde buralarda cok olamam ben benı merak etmeyın
Ay senin kocaman kızın var maşallahNeden yaaaa benimde bugun gecmedi gecmis olsun kuzum yat dinlen
Kızla nekadar izleyebirsem
Geçmiş olsun canım benim çok takma kafana bişeyleriBenim basımın tepe noktası cok agrıyor yatıyorum bende fülüzüm aslında aklım hep burda
Var minikte var amaAy senin kocaman kızın var maşallah
Sen halaaa oyle san canim 21 sene oldu cunkuE Elif_Eylul ben seni daha yeni evli, cicim aylarını yaşayan bir poncik sanıyordum
Poncik zaten kendisiE Elif_Eylul ben seni daha yeni evli, cicim aylarını yaşayan bir poncik sanıyordum
O da tekne kazintisi diyeceğim ama belki başka bebe daha düşünürsünVar minikte var ama
Allah daim etsin inş canım, nice 21 yıllaraSen halaaa oyle san canim 21 sene oldu cunku
Tam poncik tamPoncik zaten kendisi
Şisttt yerin kulagi vardirO da tekne kazintisi diyeceğim ama belki başka bebe daha düşünürsün
Öhömmm öhömmmPoncik zaten kendisi
Allah gönlüne göre nasip etsin inş canımŞisttt yerin kulagi vardir
Amin canim insallahAllah gönlüne göre nasip etsin inş canım
Yaaa kaçırdım, çok internetim yok bakamıyorum yaaaNe konular açılmış
Evet evet acildiNe konular açılmış
Ay noldu ne kaçırdımEvet evet acildi
Ne yiyip içiyorlar acabaEvet evet acildi