- 24 Haziran 2015
- 39.875
- 154.553
- 598
Ne aldın kız aramızda hadi söyleİnşallah
Tarifim güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne aldın kız aramızda hadi söyleİnşallah
Tarifim güzel
Bende soyliyimmiNe aldın kız aramızda hadi söyle
Söyle söyleBende soyliyimmi
Canan senin tarifi çok merak ettim yaaÖzelden çıtlatsan olmazmı ki
Az bekleyin süt kaynatiyom aksama görürsünüzSöyle söyle
Bana da süyleeeee
Benim tarif nereden bulacaksa isteyecek, o yüzden diğerlerinden al ver gitsinO hep verdiğim tarifleri istiyor vereyim mi sizinkilerden
Sütlaç mı versen magnolia mı yoksa profitereol mü yoksa trileçe ne dersiniz kızlar daha sayayım mıAlamadığım tarifi mi, ilk sayfa yardımcı olur
Benim tarif nereden bulacaksa isteyecek, o yüzden diğerlerinden al ver gitsin
Bu ara sütlü tatlılarda ile birinci olmuştum, haberiniz olsun, övünmüş gibi olmayayım ama öyle yani
Oooo ne efsane, tarif bile kapamayan tıss efsaneOoooo
Efsanesin yani
Oooo ne efsane, tarif bile kapamayan tıss efsane
Vallaha yetişemedim tarif kalmamıştı, ordan buradan birşeyler yamalayip ayarladık bir tatlı, isimde bulduk
Cidden mi alamadın
Wouwwww hızlı ve pratikAz bekleyin süt kaynatiyom aksama görürsünüz
Onla da birinci olursun :)Vallaha yetişemedim tarif kalmamıştı, ordan buradan birşeyler yamalayip ayarladık bir tatlı, isimde bulduk
Vallaha yetişemedim tarif kalmamıştı, ordan buradan birşeyler yamalayip ayarladık bir tatlı, isimde bulduk
Çıta yukselmeden yapmak lazım ☺Vallaha yetişemedim tarif kalmamıştı, ordan buradan birşeyler yamalayip ayarladık bir tatlı, isimde bulduk
Ne gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştüOnla da birinci olursun :)
Bugün mü yapıyorsunÇıta yukselmeden yapmak lazım ☺