- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Ne gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü
Niye güldüler ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü
Atmasyon bir tarif miydiNe gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü
Yaparım ama sunum yarına da kalabilir pazara gidicem gelince yapicamBugün mü yapıyorsun
Fırın sütlaç mı? Ben onu yapacaktım kim aldı çabuk söylesinNe gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü
Kolay gelsin canım :)Yaparım ama sunum yarına da kalabilir pazara gidicem gelince yapicam
Ayy çok merak ettim ne çıkacak ortaya acaba
Çıta yukselmeden yapmak lazım ☺
Niye güldüler ki
Saol canım kocayi kaldirabilsem şimdiye gidip geldiydim bakalım kendini ne zaman hazır hissedicekKolay gelsin canım :)
0 sunumlu tariftiAtmasyon bir tarif miydi
Eskiden sunumlar iyi değilmiş zaten. Şimdi çıta yükseldi, sunumlar şahane geliyorGüzel yaparsam ortaya iddialı birşeyler çıkabilecek bir tarif
Aynen öyle, Bakalım bende gece kalmak istemiyorum
Gir Sen sende gülerdin, o kadar kaslar ayarladım kazanamadım , tezgah üzerinde sütlaç ile kazan
Evet benim tarifin sunumları yıkılıyorEskiden sunumlar iyi değilmiş zaten. Şimdi çıta yükseldi, sunumlar şahane geliyor
Kocaların hepsi aynı. Uyku severlerSaol canım kocayi kaldirabilsem şimdiye gidip geldiydim bakalım kendini ne zaman hazır hissedicek
Öyle evet bu sefer bari bi puding yap geçEvet benim tarifin sunumları yıkılıyor
Kahvaltı yaptı koltukta uyudu hadi gitmiyoruzmu diyorum tamam kalkiyorum şimdi diyo göz kapaliKocaların hepsi aynı. Uyku severler
Öyle, yemekten sonra tatlı iyi gidiyorHaaahhh yediiz et yemeklerini sıra tatlıya geldi dimi
Nerden bildin kız puding yapıcam zatenÖyle evet bu sefer bari bi puding yap geç
Süsleme o zaman.Nerden bildin kız puding yapıcam zaten
Öyle evet bu sefer bari bi puding yap geç
Ama ben aslan burcuyum yapamam sussuzSüsleme o zaman.