• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
e80066f7a4f204586bafcc3cc365ea04.jpg

Sanada canım😘
nasilsin ☺
İyiyim canım benim çok şükür ev işi pasta işi çocuk uğraşıp duruyorum işte evde öyle 🤦🏼‍♀️ Sen nasılsın ❤️ 2 gündür artçı olmuyor İstanbul’da güzel haber biraz rahatlamaya başladım geçen 1 haftadan hiç bşy anlamadım sanki zamanı durdurdular 1 hafta hiç bşy görmedi gözüm

İyiyim canım benim çok şükür ev işi pasta işi çocuk uğraşıp duruyorum işte evde öyle 🤦🏼‍♀️ Sen nasılsın ❤ 2 gündür artçı olmuyor İstanbul’da güzel haber biraz rahatlamaya başladım geçen 1 haftadan hiç bşy anlamadım sanki zamanı durdurdular 1 hafta hiç bşy görmedi gözüm
Allah kolaylık versin canım 😘
Aynı bende öyle idim inan şimdi şimdi biraz kafam dağıldı .Allah yaşatmasın bir daha o korkuları inşallah.
Bende aynı okula git gel ev işleri birde mevlid telasi kosturuyorum canım.

Aaa çok geçmiş olsun canım bizim burdada çoğu kişi öyle Allah şifa versin ❤😘
Sagol balım😘Salgın var sanırım kuzu çocuklar falan hep bu şikayetlerle . Allah herkesin şifasını versin

Allah kolaylık versin canım 😘
Aynı bende öyle idim inan şimdi şimdi biraz kafam dağıldı .Allah yaşatmasın bir daha o korkuları inşallah.
Bende aynı okula git gel ev işleri birde mevlid telasi kosturuyorum canım.
Sağol canım😘 amin 🤲🏻 Ne için di mevlid kaçırdım sanırım ben o muhabbetleri 🤦🏼‍♀️

Back