- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da günaydın canım , hayırlı CumalarGünaydın hanımlar ☀ hayırlı Cumalar
Sanada canımGünaydın hanımlar ☀ hayırlı Cumalar
Günaydın canım
sanaada canimGünaydın canım
İyiyim canım benim çok şükür ev işi pasta işi çocuk uğraşıp duruyorum işte evde öyle Sen nasılsın 2 gündür artçı olmuyor İstanbul’da güzel haber biraz rahatlamaya başladım geçen 1 haftadan hiç bşy anlamadım sanki zamanı durdurdular 1 hafta hiç bşy görmedi gözümSanada canım
nasilsin ☺
Allah kolaylık versin canımİyiyim canım benim çok şükür ev işi pasta işi çocuk uğraşıp duruyorum işte evde öyle Sen nasılsın ❤ 2 gündür artçı olmuyor İstanbul’da güzel haber biraz rahatlamaya başladım geçen 1 haftadan hiç bşy anlamadım sanki zamanı durdurdular 1 hafta hiç bşy görmedi gözüm
Sagol balımSalgın var sanırım kuzu çocuklar falan hep bu şikayetlerle . Allah herkesin şifasını versinAaa çok geçmiş olsun canım bizim burdada çoğu kişi öyle Allah şifa versin ❤
Amin kuzum çok sağolÇok geçmiş olsun canımAllah şifa versin
Amin kuzum çok sağolÇok geçmiş olsun canımAllah şifa versin
Aldım Kuzum
Hastanedeyim kızı yatırdık ishal kusma ateş kuzu
Sağol kuzum aminGeçmiş olsun Canım
Allah şifa versin
Sağol canım amin Ne için di mevlid kaçırdım sanırım ben o muhabbetleriAllah kolaylık versin canım
Aynı bende öyle idim inan şimdi şimdi biraz kafam dağıldı .Allah yaşatmasın bir daha o korkuları inşallah.
Bende aynı okula git gel ev işleri birde mevlid telasi kosturuyorum canım.
Sen de sağol canımAmin kuzum çok sağol
Canım sen nasıl oldun ayağın nasıl olduSen de sağol canım
Henüz düzelmedi ama şükür yine de canım.Canım sen nasıl oldun ayağın nasıl oldu
Oğlumun sünnet mevlidi canımSağol canım amin Ne için di mevlid kaçırdım sanırım ben o muhabbetleri
Aynen kuzum amin .Sagol balımSalgın var sanırım kuzu çocuklar falan hep bu şikayetlerle . Allah herkesin şifasını versin