- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.277
- 698
Kim hava attı beCoook çok amin inşallah yarabbim bi kazanırsam miniğe hava atcam o az atmadı bana
Hediye mi gormeseniz göstermedi derdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim hava attı beCoook çok amin inşallah yarabbim bi kazanırsam miniğe hava atcam o az atmadı bana
iy aksamlar canim nasisiz sagligin nasi emliyyat oldunmmuIyi akşamlar canım
İyidir kuzum sen nasılsııın
Ayy hiç atmadın heeç gözümüze sokmadınKim hava attı be
Hediye mi gormeseniz göstermedi derdiniz
Gece çıkmış olurum yarın yaparım artık:)
Bugünüme şükür canım. Sen de iyisin inşallah. Nasipse Kasım ayı sonunda olacağım.iy aksamlar canim nasisiz sagligin nasi emliyyat oldunmmu
İyi maşallah iyi olun.. iyi yaptın evet bi yarışma vardı demiii:))İyi şükür bauagidir yoksun bir sorayım dedim nasılsın :))
Iyiz sukur sen iy ol insallah hersey iy olur canim.Bugünüme şükür canım. Sen de iyisin inşallah. Nasipse Kasım ayı sonunda olacağım.
Ovvvv süperrr çok sevindim tebrikler canım.. sana epey moral olmuşturrsonunda birinci oldum bebişim
Sağolasın canım,hepimiz ıyi olalım inşallahIyiz sukur sen iy ol insallah hersey iy olur canim.
Ovvvv süperrr çok sevindim tebrikler canım.. sana epey moral olmuşturr
şöyle bi baktım harikalar var yine
İnşaallah canımtamam canım ne zaman müsait olursan
Sabah doktor kontrolüne gidip öğlen yola çıkacağız
Yeni kategoriye yetişirim inşallah
Canım merhaba nasılsınOvvvv süperrr çok sevindim tebrikler canım.. sana epey moral olmuşturr
şöyle bi baktım harikalar var yine
Bende kullanayım bakalım:)) kime gidecek acabası oylarım:))aynen öyle canım
Bu harika tarifler arasından sıyrılabildim
Canım merhaba iyidir uğraşıyoruz iş güç:) sizin keyifler nasıl?Canım merhaba nasılsın
Lilililililiiii geldimmmKurban eeeee kurbann eeeee Kukrim
Sultan sarması ve trileçe ye gitti oyum.. elllerinizeee sağğğlıııkkkk
_CaNanSu_
Açık ara önde kapatmışsın bravo
Maşaallah bebiş büyümüş Bizde iyiyiz :)Taşındım yeni düzene alışmaya çalışıyoruz:)Canım merhaba iyidir uğraşıyoruz iş güç:) sizin keyifler nasıl?
Büyüyoruz çok şükür canım.. biraz böbreğime baskı yapıyomuş az büyüme varmış.. kum döküyormuşum.. onun dışında iyiyiz..:))Maşaallah bebiş büyümüş Bizde iyiyiz :)Taşındım yeni düzene alışmaya çalışıyoruz:)