Merhaba ablacım iyidir sen nasılsınSelamlar hanımlar ne haberiniz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ablacım iyidir sen nasılsınSelamlar hanımlar ne haberiniz .
Yerleştim ablacım netimde bağlandı:)Nevoş naptın yerleştin demi artık nasıl geçiyor günlerin .
Merhaba ablacım iyidir sen nasılsın
Yerleştim ablacım netimde bağlandı:)
İyi ablam çok yoğun geçiyor yetişmeye çalışıyorum:)
oylen akşama dogru gediyor bizlerde bu vakit yeyilmez yımırtaHeee yımırtaaaa niye şaşırıyon gıı yi sende yiii
Çok geçmiş olsun ablacım o zaman antibiyotik kullanman gerekecek..Bende grip halleri devam hala,bu seferde yanağım şişti enfeksiyon olmuş dr ya diş yada başka bişi dedi ilaç verdi kullanıyorum.
Çok iyi sevindim,kolay değil tabi hem ev hem okul işleri kolay gelsin sanada:))
Ne zaman yenir bizde kahvaltıda yenir:)oylen akşama dogru gediyor bizlerde bu vakit yeyilmez yımırta
Ne zaman yenir bizde kahvaltıda yenir:)oylen akşama dogru gediyor bizlerde bu vakit yeyilmez yımırta
allah şifa versin canim neden olmus oyle insallah ciddi bisey diyilBende grip halleri devam hala,bu seferde yanağım şişti enfeksiyon olmuş dr ya diş yada başka bişi dedi ilaç verdi kullanıyorum.
Çok iyi sevindim,kolay değil tabi hem ev hem okul işleri kolay gelsin sanada:))
Çok geçmiş olsun ablacım o zaman antibiyotik kullanman gerekecek..
Sağol ablacım bir şekilde alışacağız:)
allah şifa versin canim neden olmus oyle insallah ciddi bisey diyil
evet bizdede kavaltida yani sabah yemeyinde yenir oylen ve ya aksam kim yımırta yerse ona düşmanl yersin gibi laf var bizdeNe zaman yenir bizde kahvaltıda yenir:)
evet disde oluyor oyle insalla implantlar bi sey olamzSağol pinkcim,diş etlerinde sorun vardı zaten bide implant var orada inşallah onlara bişi olmaz.
evet disde oluyor oyle insalla implantlar bi sey olamz
Çocuğa verilen yımırtanın akşamımı olur gııı bacım çiçeeem nezaman isterse yapıyor anası işteoylen akşama dogru gediyor bizlerde bu vakit yeyilmez yımırta
Geçmiş olsun ablacım valla babamda çekiyor dişinden antibiyotik kullanıyordu cektirmiş bugün sızlıyomuş hala.Olmaz zaten,sorun diş etlerinde şu an gidemiyorum iğne olduğum için.
Kemik erimesi için 6 aylık iğne vuruldum,oda diş tedavisini etkilediği için dişçiye çok gidemiyorum.
İyi bende çay icigorim hala her yerlerim ağrıyor bugün ://Özledin degilmii tontişimmm kıza yımırta yidirıyom sen napıyon
Geçmiş olsun ablacım valla babamda çekiyor dişinden antibiyotik kullanıyordu cektirmiş bugün sızlıyomuş hala.
Niyekiii spordamıydınİyi bende çay icigorim hala her yerlerim ağrıyor bugün ://