• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Merhaba ablacım iyidir sen nasılsın:KK60:

Bende grip halleri devam hala,bu seferde yanağım şişti enfeksiyon olmuş dr ya diş yada başka bişi dedi ilaç verdi kullanıyorum.

Yerleştim ablacım netimde bağlandı:)
İyi ablam çok yoğun geçiyor yetişmeye çalışıyorum:)

Çok iyi sevindim,kolay değil tabi hem ev hem okul işleri kolay gelsin sanada:)):KK200:

Bende grip halleri devam hala,bu seferde yanağım şişti enfeksiyon olmuş dr ya diş yada başka bişi dedi ilaç verdi kullanıyorum.

Çok iyi sevindim,kolay değil tabi hem ev hem okul işleri kolay gelsin sanada:)):KK200:
Çok geçmiş olsun ablacım o zaman antibiyotik kullanman gerekecek..
Sağol ablacım bir şekilde alışacağız:)

allah şifa versin canim neden olmus oyle insallah ciddi bisey diyil

Çok geçmiş olsun ablacım o zaman antibiyotik kullanman gerekecek..
Sağol ablacım bir şekilde alışacağız:)

Sağol canısı,dün başladım kullanmaya inmeye başladı birazcık zaten..
En azından ailen orada şanslısın bu konuda:))

evet disde oluyor oyle insalla implantlar bi sey olamz

Olmaz zaten,sorun diş etlerinde şu an gidemiyorum iğne olduğum için.
Kemik erimesi için 6 aylık iğne vuruldum,oda diş tedavisini etkilediği için dişçiye çok gidemiyorum.

oylen akşama dogru gediyor bizlerde bu vakit yeyilmez yımırta :KK70: :KK70: :KK70: :-)
Çocuğa verilen yımırtanın akşamımı olur gııı bacım 😂 çiçeeem nezaman isterse yapıyor anası işte😊

Olmaz zaten,sorun diş etlerinde şu an gidemiyorum iğne olduğum için.
Kemik erimesi için 6 aylık iğne vuruldum,oda diş tedavisini etkilediği için dişçiye çok gidemiyorum.
Geçmiş olsun ablacım valla babamda çekiyor dişinden antibiyotik kullanıyordu cektirmiş bugün sızlıyomuş hala.

Back