Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valllahi hepsi super ama 2 oy hakkimiz var fistikli lokuma bayildim.bide cilek tartolet cok severim Ama trilecede de kaldi gozum profoterol de sutlu nuriyede bide sutlacta bide hepsindeee oruc oruc gormem iyi olmadi 3 gun hayvansal gida yasak eyvahh banaaa
Valllahi hepsi super ama 2 oy hakkimiz var fistikli lokuma bayildim.bide cilek tartolet cok severim Ama trilecede de kaldi gozum profoterol de sutlu nuriyede bide sutlacta bide hepsindeee oruc oruc gormem iyi olmadi 3 gun hayvansal gida yasak eyvahh banaaa