- 8 Haziran 2013
- 57.150
- 151.764
- 898
BencedeYok gidecektim ben zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BencedeYok gidecektim ben zaten
Rabbim şifa versin. İnşallah başarılı bir ameliyat geçer.Yok kız, balbocugunun babası ameliyat olacak ya cuma günü, onun için kelime-i tevhid i bitirmeye çalışıyorum cumaya kadar . Yoksa ben hep buradayım
Temizlik yok açılacak koli çoknasılsın, gelin az sohbet edelim
İyiyim canısı, bebe sallıyorum. Sen nasılsın? Spor tam gaz devam ediyor, okuyorum
Allah kolaylık versin canım. Yakın olsak kovayı bezi kapar gelirdim
Amin canım. Bu sefer nereyi yazacaksınız. Sizde tayinler daha sık mı oluyor?
Ayyyy ne güzel olurduBen oturma odasını yerleştireyim @Nana mutfağı yerleştirsun
İyi olmaya çalışıyorum canım nasıl olayım sancım var bu ay biraz zor gectinasılsın, gelin az sohbet edelim
İyiyim canısı, bebe sallıyorum. Sen nasılsın? Spor tam gaz devam ediyor, okuyorum
Allah kolaylık versin canım. Yakın olsak kovayı bezi kapar gelirdim
Eşya evin içine girince yerleştirmesi iyi oluyor. Küçük çocugun da yok. Kızlar da yardım eder. Ailende orda, daha ne olsun hep bir elden yaparsınızTemizlik yok açılacak koli çok
Valla yakınım da olsan gelirimAyyyy ne güzel olurdu
Hayırlı olsun canım. Kolaylıklar dilerim. Antep'ten tasindin mi yoksaGelin vallahi ev çok fena
Eşin aile hekimi degil mi?Ya Bilecik merkez
Yada Bursa...
Yılda 3 defa falan oluyor...
İlk 1 yıl tayin isteme hakkın olmuyor zaten...
1 yılı doldurduktan sonra puan sistemi devreye giriyor...
Büyükşehirlerin puanları çok yüksek tabiki
Canım kızlar 3:30 da geliyor.Ödev çok haftaya yazılılar başlar.Çok yardım edemezler.Eşya evin içine girince yerleştirmesi iyi oluyor. Küçük çocugun da yok. Kızlar da yardım eder. Ailende orda, daha ne olsun hep bir elden yaparsınız
Geçmiş olsun canım.İyi olmaya çalışıyorum canım nasıl olayım sancım var bu ay biraz zor gecti
Eşin aile hekimi degil mi?
Siz ilçede kalıyorsunuz anladığım kadarıyla. Merkez daha iyi tabi. Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet ablacım tayinimiz çıktı.Memleketim Malatya'ya taşındım.Hayırlı olsun canım. Kolaylıklar dilerim. Antep'ten tasindin mi yoksa
O da dogru. Sen herşeyin üstesinden gelirsin maşallah.Canım kızlar 3:30 da geliyor.Ödev çok haftaya yazılılar başlar.Çok yardım edemezler.
Yavaş yavaş yapacağım artık bugün 6 da bitti çok toplayamadık
Sagol canım sen nasılsınGeçmiş olsun canım.
Sağol canımValla yakınım da olsan gelirim
İnşaallah canımO da dogru. Sen herşeyin üstesinden gelirsin maşallah.
Bende iyiyim şükür. Herkes uyudu, ben ayaktayımSagol canım sen nasılsın