En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım. Kahveye limon sıkıp ye. Fayda eder inşallah
anlik çözüm oluyor. sonra yine devam. carsamba gece serum verdiler acilde o da kesmedi. pazartesi doktora gidicem gecmezse. eczaneden ilac aldim insallah gecer. tesekkur ederim

anlik çözüm oluyor. sonra yine devam. carsamba gece serum verdiler acilde o da kesmedi. pazartesi doktora gidicem gecmezse. eczaneden ilac aldim insallah gecer. tesekkur ederim
Kan ve gaita testi yaptırdın mı? Enfeksiyon gibi görünüyor. Periyodik tozlar var eczanede. Onlarda kesiyor

Kan ve gaita testi yaptırdın mı? Enfeksiyon gibi görünüyor. Periyodik tozlar var eczanede. Onlarda kesiyor
yok test yapilmadi serumu verip gonderdiler. sabah eczaneden aldigim ilaca basladim bakalim. biraz iyi gibiyim sabaha göre

hic hic 3 gundur ölüyorum. soylemesi ayip circir gecmiyor
bir koca karı metodur zararı yoktur dene bence

Bir tutam ebegumecini doğra icine az nane (kuru ve ya yaş farketmez) maydanoz doğra bunları bir tavaya

İçine iki kaşık kuru tarhana at bir su bardağı su iki kaşık zeytinyağı

Aynı oranda tuz ve şeker at

Bunları ocağa koy pişir böyle muhallebi den biraz sert olacak hemen kapat

Buni bir havlu kağıda ser gobegine göre üzerine yay karisimi sogumasin ama seni yakmasın da karnına koy kıyafetini altına birde havlu vs sar sıcak dursun diye

Bir gece yat boyle
Çocuklar da özellikle ishal i kesiyor büyüklerde yapıyor

Benim her sene kullandığım bir metot bu

Kasiklarin ve göbeğine gelecek bu karışım midennden aşağıda duracak iç çamaşırının içine kadar koyacaksın

Yani bagirsaklara etki ediyor

İnşaallah fayda eder
sabah ve öglen 2 öğün aldım ilac. şuan cok sukur iyiyim.
cok tesekkur ederim. simdilik iyi gibiyim yinede aklimda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…