- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
- 498
O cici olalaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O cici olalaaa
O cici olalaaa
Keşkül sevmem kanka,zor tutuyorum zati söylememek için tarifi,en iyisi susayım sürpriz olsunTamam, cevabımı aldım. Keşkül de olabilir
Yeni Sasirma ifadem yigenden dilime dolandiO ne demek
Yeni Sasirma ifadem yigenden dilime dolandi
Bencede, sürpriz olsunKeşkül sevmem kanka,zor tutuyorum zati söylememek için tarifi,en iyisi susayım sürpriz olsun
Kız canan, sen mi aldın
Keşkül sevmem kanka,zor tutuyorum zati söylememek için tarifi,en iyisi susayım sürpriz olsun
Tanıyorum zatenTanı işte bak arkadaşını
İnanma bu laflara @-cantanem-Sütlaç yapmayı bilmiyorum ben
Herşeyi benden bilmeyin
Ay sorma kuzum ya hala aklıma geldikçe sinir oluyorum çok kötüyüm aslında o günden beri.birdaha dışardan asla birşey yemem.bildiğin çiğ kıyma yemişim ve ben 10 tane falan yedim ondan.cumartesi hastaneye gidicem inşallah toxoplazma parazit falan bulaşmamıştırBencede, sürpriz olsun
Nasılsınız? Konunu görmüştüm. Kıymalı pide mevzusu? Bişey olmadı inşallah
Magnolia aldı, ben biliyorum onuİnanma bu laflara @-cantanem-
SustumSöyleme süprizi kaçmasın
İnanma bu laflara @-cantanem-
Tabi canım tabiiİddiasız bir tarifle geleceğim
Kap bir tarifEnnaaamm ben de katılacauumm
Bende çok severim, hamileyken de yemişliğim oldu. Bişey olmaz inşallah, canını sıkma. Dışarda neyi iyi yapıyorlar ki. Allah korur, merak etme. Çok geçmiş olsunAy sorma kuzum ya hala aklıma geldikçe sinir oluyorum çok kötüyüm aslında o günden beri.birdaha dışardan asla birşey yemem.bildiğin çiğ kıyma yemişim ve ben 10 tane falan yedim ondan.cumartesi hastaneye gidicem inşallah toxoplazma parazit falan bulaşmamıştır
Bak yaa yine benden şüpheleniyorO zaman Kukrim aldı
Heea hött diye katılamuyok yani dediğin iyi olduKap bir tarif
Özelden Nevresteye yaz