- 22 Haziran 2016
- 12.666
- 57.648
- 598
inşallah canım benim sağolasın inşallahÖnceki gebeliğimde 16.hafta da olmuştu. Son gebelikte 31.haftada olmuştu. Adalat, serum fitil iğne kullandım. Bi şekilde durmuştu. İnşallah seninde durur
Allah razı olsun canım sağolasınGecmis olsun canim, sag salim alirsin insallah kucagina bebegini❤
çok sağol canımın içi aminn inşallah dediğin gibi olurgeçmiş olsun canım inşallah sağ salim atlatacaksiniz bu riski birlikte bebeginle Melisa gibi güçlü olacak o da annesini üzmeyecek inşallah
sağolasın canım benim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede duzelir
Allah razı olsun canım nevoşum inşallah dediğin gibi olur.ayaklarımın altına yastık koyuyorum inşallah 1 hafta içinde düzelir bu durum.bu arada benim tarifimi isteyen birine verebilirsin nevoşum ben yapamıycam.bu arada tayininiz çıkmış hayırlı olsun gözün aydın canımın içi.gittiğiniz yerde çok daha mutlu huzurlu olursunuz inşallah.seni de işlerinin arasında yorucam kusura bakma ama tarifi yapabileck durumda değilimKorkma canım Allah'a emanet eğer nasibi varsa sağsalim kucağına alırsın.
Ayaklarının altına bir şey koy yat canım.Benim kızlarda bir hafta çok şiddetli oldu.Sonra bir ay azar azar.Çok şükür bir şey olmadı.
Senin bebeğinde sağsalim gelir inşaallah
Allah razı olsun canım benim çok sağolGeçmiş olsun canım Allah hayırlısı ile kavuştursun inşallah
Sağol ablacımm aminn inşallahÇok geçmiş olsun,minicik bebek tutunacak annesine mutlaka.
Geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı olacaksın.
Sonunda çıktı demekki nereye gidiyorlar memleketinedir inşallah.