• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Sütlü Tatlı " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    708
  • Anket Kapalı .
Önceki gebeliğimde 16.hafta da olmuştu. Son gebelikte 31.haftada olmuştu. Adalat, serum fitil iğne kullandım. Bi şekilde durmuştu. İnşallah seninde durur
inşallah canım benim sağolasın inşallah💕
Gecmis olsun canim, sag salim alirsin insallah kucagina bebegini❤
Allah razı olsun canım sağolasın
geçmiş olsun canım inşallah sağ salim atlatacaksiniz bu riski birlikte bebeginle :KK68: Melisa gibi güçlü olacak o da annesini üzmeyecek inşallah
çok sağol canımın içi aminn inşallah dediğin gibi olur💕💕🙏🏻😘
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede duzelir 💞
sağolasın canım benim Allah razı olsun
Korkma canım Allah'a emanet eğer nasibi varsa sağsalim kucağına alırsın.
Ayaklarının altına bir şey koy yat canım.Benim kızlarda bir hafta çok şiddetli oldu.Sonra bir ay azar azar.Çok şükür bir şey olmadı.
Senin bebeğinde sağsalim gelir inşaallah😍
Allah razı olsun canım nevoşum inşallah dediğin gibi olur.ayaklarımın altına yastık koyuyorum inşallah 1 hafta içinde düzelir bu durum.bu arada benim tarifimi isteyen birine verebilirsin nevoşum ben yapamıycam.bu arada tayininiz çıkmış hayırlı olsun gözün aydın canımın içi.gittiğiniz yerde çok daha mutlu huzurlu olursunuz inşallah.seni de işlerinin arasında yorucam kusura bakma ama tarifi yapabileck durumda değilim :(:(
Geçmiş olsun canım Allah hayırlısı ile kavuştursun inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun canım benim çok sağol 💕💕
Çok geçmiş olsun,minicik bebek tutunacak annesine mutlaka.:dua:

Geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı olacaksın.

Sonunda çıktı demekki nereye gidiyorlar memleketinedir inşallah.
Sağol ablacımm aminn inşallah💕💕

yok mi oralarda bizim de ilk defa bu kadar kuvvetli yağıyor geçen bir fırtına falan olmuş da minik duymadı onu 😂
hayır, yagmur bayadır yağmadı 🙄
Hayırdır canım ne ameliyatı
safra kesesi ameliyatı canım
Geçmiş olsun canım
Sagol canım 🤗
Çok geçmiş olsun,minicik bebek tutunacak annesine mutlaka.:dua:

Geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı olacaksın.

Sonunda çıktı demekki nereye gidiyorlar memleketinedir inşallah.
Sagol abla, safra kesemi aldırcam. Polip oluşmuş

IMG_20191008_125753.jpg
_CaNanSu_ _CaNanSu_ benim adamın sunumu buda :D sabah gulmekten öldü m az dök dedim bana inat devirdi pul biberi ağzımın suyu akıyor sen az dok diyorsun diyor 😂

37+6 olduk kuzum Meryem Duru hanım ne zaman gelcek kendi karar vericek 😍
Heyecanla beklıyoruz 🤲🏻 Dualarınızı eksik etmeyın bolur sağlıkla alalım kucağımıza
MaşaAllah Rabbimiz sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah canım 🤲 İsmide çok güzelmiş 🥰🥰

Back