_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.812 598 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #181 -Nana- .!.: Ne gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü Genişletmek için tıkla... Niye güldüler ki
-Nana- .!.: Ne gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü Genişletmek için tıkla... Niye güldüler ki
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #182 Aşure pastası da güzel olur tarifi olmayan varsa
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #183 -Nana- .!.: Ne gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü Genişletmek için tıkla... Atmasyon bir tarif miydi
-Nana- .!.: Ne gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü Genişletmek için tıkla... Atmasyon bir tarif miydi
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #184 -cantanem- .!.: Bugün mü yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Yaparım ama sunum yarına da kalabilir pazara gidicem gelince yapicam
-cantanem- .!.: Bugün mü yapıyorsun Genişletmek için tıkla... Yaparım ama sunum yarına da kalabilir pazara gidicem gelince yapicam
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.011 151.434 898 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #185 -Nana- .!.: Ne gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü Genişletmek için tıkla... Fırın sütlaç mı? Ben onu yapacaktım kim aldı çabuk söylesin
-Nana- .!.: Ne gülerim ama çünkü fırın şutlarla birinci olduğumda annemler çok gülmüştü Genişletmek için tıkla... Fırın sütlaç mı? Ben onu yapacaktım kim aldı çabuk söylesin
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.011 151.434 898 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #186 Canfeb .!.: Yaparım ama sunum yarına da kalabilir pazara gidicem gelince yapicam Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım :)
Canfeb .!.: Yaparım ama sunum yarına da kalabilir pazara gidicem gelince yapicam Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin canım :)
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #187 _CaNanSu_ .!.: Ayy çok merak ettim ne çıkacak ortaya acaba Genişletmek için tıkla... Güzel yaparsam ortaya iddialı birşeyler çıkabilecek bir tarif Canfeb .!.: Çıta yukselmeden yapmak lazım ☺ Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, Bakalım bende gece kalmak istemiyorum _CaNanSu_ .!.: Niye güldüler ki Genişletmek için tıkla... Gör Sen sende gülerdin, o kadar masalar ayarladım kazanamadım , tezgah üzerinde sütlaç ile kazan
_CaNanSu_ .!.: Ayy çok merak ettim ne çıkacak ortaya acaba Genişletmek için tıkla... Güzel yaparsam ortaya iddialı birşeyler çıkabilecek bir tarif Canfeb .!.: Çıta yukselmeden yapmak lazım ☺ Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, Bakalım bende gece kalmak istemiyorum _CaNanSu_ .!.: Niye güldüler ki Genişletmek için tıkla... Gör Sen sende gülerdin, o kadar masalar ayarladım kazanamadım , tezgah üzerinde sütlaç ile kazan
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #188 -cantanem- .!.: Kolay gelsin canım :) Genişletmek için tıkla... Saol canım kocayi kaldirabilsem şimdiye gidip geldiydim bakalım kendini ne zaman hazır hissedicek
-cantanem- .!.: Kolay gelsin canım :) Genişletmek için tıkla... Saol canım kocayi kaldirabilsem şimdiye gidip geldiydim bakalım kendini ne zaman hazır hissedicek
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #189 RosSsS .!.: Atmasyon bir tarif miydi Genişletmek için tıkla... 0 sunumlu tarifti Başka çok hak eden tarif vardı
RosSsS .!.: Atmasyon bir tarif miydi Genişletmek için tıkla... 0 sunumlu tarifti Başka çok hak eden tarif vardı
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.011 151.434 898 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #190 -Nana- .!.: Güzel yaparsam ortaya iddialı birşeyler çıkabilecek bir tarif Aynen öyle, Bakalım bende gece kalmak istemiyorum Gir Sen sende gülerdin, o kadar kaslar ayarladım kazanamadım , tezgah üzerinde sütlaç ile kazan Genişletmek için tıkla... Eskiden sunumlar iyi değilmiş zaten. Şimdi çıta yükseldi, sunumlar şahane geliyor
-Nana- .!.: Güzel yaparsam ortaya iddialı birşeyler çıkabilecek bir tarif Aynen öyle, Bakalım bende gece kalmak istemiyorum Gir Sen sende gülerdin, o kadar kaslar ayarladım kazanamadım , tezgah üzerinde sütlaç ile kazan Genişletmek için tıkla... Eskiden sunumlar iyi değilmiş zaten. Şimdi çıta yükseldi, sunumlar şahane geliyor
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #191 -cantanem- .!.: Eskiden sunumlar iyi değilmiş zaten. Şimdi çıta yükseldi, sunumlar şahane geliyor Genişletmek için tıkla... Evet benim tarifin sunumları yıkılıyor
-cantanem- .!.: Eskiden sunumlar iyi değilmiş zaten. Şimdi çıta yükseldi, sunumlar şahane geliyor Genişletmek için tıkla... Evet benim tarifin sunumları yıkılıyor
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.011 151.434 898 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #192 Canfeb .!.: Saol canım kocayi kaldirabilsem şimdiye gidip geldiydim bakalım kendini ne zaman hazır hissedicek Genişletmek için tıkla... Kocaların hepsi aynı. Uyku severler
Canfeb .!.: Saol canım kocayi kaldirabilsem şimdiye gidip geldiydim bakalım kendini ne zaman hazır hissedicek Genişletmek için tıkla... Kocaların hepsi aynı. Uyku severler
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.011 151.434 898 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #193 Canfeb .!.: Evet benim tarifin sunumları yıkılıyor Genişletmek için tıkla... Öyle evet bu sefer bari bi puding yap geç
Canfeb .!.: Evet benim tarifin sunumları yıkılıyor Genişletmek için tıkla... Öyle evet bu sefer bari bi puding yap geç
Bonus Ben okunası kitap dolu eski sahaf 🎶 Pro Üye 11 Nisan 2007 84.681 492.633 1.223 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #194 Haaahhh yediiz et yemeklerini sıra tatlıya geldi dimi
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #195 -cantanem- .!.: Kocaların hepsi aynı. Uyku severler Genişletmek için tıkla... Kahvaltı yaptı koltukta uyudu hadi gitmiyoruzmu diyorum tamam kalkiyorum şimdi diyo göz kapali
-cantanem- .!.: Kocaların hepsi aynı. Uyku severler Genişletmek için tıkla... Kahvaltı yaptı koltukta uyudu hadi gitmiyoruzmu diyorum tamam kalkiyorum şimdi diyo göz kapali
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.011 151.434 898 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #196 Bonus .!.: Haaahhh yediiz et yemeklerini sıra tatlıya geldi dimi Genişletmek için tıkla... Öyle, yemekten sonra tatlı iyi gidiyor
Bonus .!.: Haaahhh yediiz et yemeklerini sıra tatlıya geldi dimi Genişletmek için tıkla... Öyle, yemekten sonra tatlı iyi gidiyor
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #197 -cantanem- .!.: Öyle evet bu sefer bari bi puding yap geç Genişletmek için tıkla... Nerden bildin kız puding yapıcam zaten
-cantanem- .!.: Öyle evet bu sefer bari bi puding yap geç Genişletmek için tıkla... Nerden bildin kız puding yapıcam zaten
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.011 151.434 898 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #198 Canfeb .!.: Nerden bildin kız puding yapıcam zaten Genişletmek için tıkla... Süsleme o zaman.
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #199 Benden değil tezgah üstünde sunumla yarışma kazanan sutlactan korkun -cantanem- .!.: Öyle evet bu sefer bari bi puding yap geç Genişletmek için tıkla...
Benden değil tezgah üstünde sunumla yarışma kazanan sutlactan korkun -cantanem- .!.: Öyle evet bu sefer bari bi puding yap geç Genişletmek için tıkla...
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 1 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #200 -cantanem- .!.: Süsleme o zaman. Genişletmek için tıkla... Ama ben aslan burcuyum yapamam sussuz