Makarnalar En Başarılı 20 Makarna Tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Haftalardir bana satasmaktan sıkılmadın bikmadin usanmadin. Noldu yemek topigine mi beni sikayet ediyorsun
Cok sukur isim gucum param var.
Olmayan insanlari bir tarafta asagiliyorsunuz diger tarafta pohpohluyorsunuz. Nasil bir sizofreni?

Aaaaaaa neler oluyor buradaKavga etmeyin bakayım

Beni haftalardir zorbaladigiz, satastiginiz icin beni sizi cok guzel hatirliyorum. Siz nasil yorumunuz bile olmayan konulardaki mesajlarima begenmedim atiyorsaniz ben yapincada boyle tutusmayacaksiniz. Zorbalar zorbalandiklarinda aglamamali degil mi? Ben bana dadanmayan kimseye dadanmam. Ama iadeyi ziyareti de cok severim.

O zaman ödeştiniz değil mi:)

Çok tebrik ederim canimm

Noldu kız duyar mi yedin

Tebrik ederim

Sanada iyi seneler olsun sağlıkla huzurla mutlulukla dolu yılların olsun kukrişim çok sağol
Ellerine sağlık olsun çok güzeldi tarifin

Başka birine bu konuda sitem etmişsiniz ama bana aynısını siz yaptınız az önce. Ki beğenmedim attığınız yorum dünyanın en normal yorumlarından biriydi. Neyse

Başka birine bu konuda sitem etmişsiniz ama bana aynısını siz yaptınız az önce. Ki beğenmedim attığınız yorum dünyanın en normal yorumlarından biriydi. Neyse
Benim bir kadina calis dememi siz anormal bulup begenmedim atabiliyorsaniz ben de sizin normal buldugunuzu anormal bulup begenmeyebilirim. Bence burdaki anormal durum iadeyi ziyareti gorunce hemen makarna topigine kosmaniz. Whaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…