Birinci ler arasında seçiliyor. Bir kriter var onu söylemeyeyimvalla o pro ödülü de kime veriliyor bilmiyorum. bekledim bekledim olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birinci ler arasında seçiliyor. Bir kriter var onu söylemeyeyimvalla o pro ödülü de kime veriliyor bilmiyorum. bekledim bekledim olmadı
2500'e bir marka gelmişti ama unuttum. Kumper mi kumfer mi kum neydi ya?Koyuyor zaten
Evet arada geliyor2500'e bir marka gelmişti ama unuttum. Kumper mi kumfer mi kum neydi ya?
Kuşum ayferler arasındada sınıf farkı var mesela philips olanlar ve diğerleri
Philips olanlar 1-0 önde zaten
Philipsler yürür gider
Ahtapot pişireceklermiş airfryerde
Onu alacağıma makineme lens alırımEvet arada geliyor
özelden yazBirinci ler arasında seçiliyor. Bir kriter var onu söylemeyeyim
Bulgur pilavı kategorisi yapacağımKöylü kategorisi ne zaman gelir?
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canım. Çok güzel görünüyordu ve iştah çekici duruyodu.
Elle kırılmış kuru soğan eşliğinde yumrukla yumruklaBulgur pilavı kategorisi yapacağım
Yer sofrası olsunElle kırılmış kuru soğan eşliğinde yumrukla yumrukla
Tabiii ki,köylünün masayla işi olmazYer sofrası olsun
Bağdaş kurarızTabiii ki,köylünün masayla işi olmaz
Aşko şaka yapıyoruz ama huzur olsun kuru ekmeğe razıyımGazete kağıdı da kullanilsin
Uuuu! Onun da sunumu pek açıcı değil ama tadı hoş olacak çeşitleri var. Keşke tadım aşaması da olsaydı bu ketegorilerinBulgur pilavı kategorisi yapacağım
Kesinlikle en rahatiBağdaş kurarız
Köyde gazete ne arar? Onlar beze sarıyorlar. Hem gazete zararlıGazete kağıdı da kullanilsin
Allah bu günümüzü aratmasın aşko ,çok şükürAşko şaka yapıyoruz ama huzur olsun kuru ekmeğe razıyım