Ben olsaydım protesto ederdimBende katılamıyorum bende gelmesem olur mu?
Gel tabi :)
Tabi kiBiz katılanlara kulp takarız
İlgili konu bulup oraya danissaniz yada kendi duvarınıza paylaşım yapın yardımcı olurlar :)
KimiBen olsaydım protesto ederdim
Var ya gerekli bulsam alacaktım. Nedense mantıksız geliyor şu airfryerTabi ki
Kategoriyi. Ne bileyim, ekşın olurdu
Çok teşekkür ederim canım
Arkadaş bizden yabancı değil:)İlgili konu bulup oraya danissaniz yada kendi duvarınıza paylaşım yapın yardımcı olurlar :)
Kategoriyi ben çıkartmış olmasam neden olmasınKategoriyi. Ne bileyim, ekşın olurdu
Ben özellikle burda ki Prof olanlara danışmak istedim gerçekten bazı konular tecrübe istiyor yaa ne deseler çıkan tarz da yorumları çok okuyorum
Çok elenktirink yakıyordur bence. Boşver, amaaan. Kuzeine al. Al sana airfryer. Geçen sene (30.12.23) kuzeine gördüm. Bacasında fırın tepsisi koymalık yer vardı.Var ya gerekli bulsam alacaktım. Nedense mantıksız geliyor şu airfryerinşallah robot süpürge ile aynı şeyi yaşamam
Robot da gereksiz geliyordu şuan çok işime yarıyor
Buradaki yorumlara göre belki fikrim değişir:)
Ben yeni görüyorum yanlış geldi sandımArkadaş bizden yabancı değil:)
Zaten 100 olamadımKategoriyi. Ne bileyim, ekşın olurdu
Onu yazmaya geliyordumKategoriyi ben çıkartmış olmasam neden olmasın
Dedim ki bu ne beee bi makarna nasıl mük olur görüntüsünün cevabı senin sunumdu netÇok teşekkür ederim canım
Ahh sorma eşim de söyleniyor soyle sobalı bir evimiz olsa diyeÇok elenktirink yakıyordur bence. Boşver, amaaan. Kuzeine al. Al sana airfryer. Geçen sene (30.12.23) kuzeine gördüm. Bacasında fırın tepsisi koymalık yer vardı.
En son 14 yıl önce hamile kaldım hatta 15 e yakın olabilir:)Ben özellikle burda ki Prof olanlara danışmak istedim gerçekten bazı konular tecrübe istiyor yaa ne deseler çıkan tarz da yorumları çok okuyorum
yoksa ilgili konuyu bulup yazıyorum teşekkür ederim yine deTenceresiz kaldim anne