- 7 Mart 2013
- 6.155
- 18.498
Her genç kızın başına gelirZaten 100 olamadım bak buradan yürüyebilirim
Benim de geldi de oradan biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her genç kızın başına gelirZaten 100 olamadım bak buradan yürüyebilirim
Güzel olacak güzel bana güveninOnu yazmaya geliyordum kategoriyi senin bulman dışında dikinti yok sanki nevos
Genç kız dedin 100 oyu tamamladınHer genç kızın başına gelir
Benim de geldi de oradan biliyorum
Yeni düşürdümBen yeni görüyorum yanlış geldi sandım
Beğenmene çok sevindim ❤Dedim ki bu ne beee bi makarna nasıl mük olur görüntüsünün cevabı senin sunumdu net hakettinnn
O kadar çok istiyorumki Allahım inşallah bir mucize olmuştur da güzel haberler veririm ablaEn son 14 yıl önce hamile kaldım hatta 15 e yakın olabilir:)
Bizim dönemde var mıydı hiç hatırlamıyorum
Ama gençler bilir:)
Rica ederim yeni üye yanlış geldin sandım hosgeldinBen özellikle burda ki Prof olanlara danışmak istedim gerçekten bazı konular tecrübe istiyor yaa ne deseler çıkan tarz da yorumları çok okuyorum
yoksa ilgili konuyu bulup yazıyorum teşekkür ederim yine de Tenceresiz kaldim anne
Çok amin canımBiz isteyelim rabbim nasip eder inşaallahO kadar çok istiyorumki Allahım inşallah bir mucize olmuştur da güzel haberler veririm abla
HoşbuldumRica ederim yeni üye yanlış geldin sandım hosgeldin
82de kaldımGenç kız dedin 100 oyu tamamladın
Amin aşkımmmÇok amin canımBiz isteyelim rabbim nasip eder inşaallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Konu açtım bakabilir misinHayırlı geceler ablacım az çok anlarım tabi
Bu batağa o da mı sağlanacak yaşı da küçükmüs şaka şaka gençler daha iyi kapıyor bu sunum işleriniYeni düşürdüm
Maşaallah maşaallah82de kaldım
Geçenlerde bir velet satış yapıyordu turistik yerde. Beni 2ülerin başlarında sandı. Baktım ki beni bırakmıyor, yaşımı söyledim Neyse ki açtım da biraz karnımı doyurdum
Hemen buraya da atayım mı konuya mı baksın abla
İyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın
Bakarım canım etiketle beniHemen buraya da atayım mı konuya mı baksın abla