Makarnalar En Başarılı 20 Makarna Tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Farkında değilim canım 🤗
Eşim yarın gidecek. Alışveriş yaptık, onun eşyalarını hazırladık🤗
Nasılsın Ablacımmm 😍
Nasılsınız Hanımlaaar 😍
Bugün benim de eşim evdeydi yoğun bi gündü yeni oturdum da dualarımın başına valla en azından 5te5 namazımı kaçırmadım şükür ❤️🤲🏻

Nasılsın Ablacımmm 😍
Nasılsınız Hanımlaaar 😍
Bugün benim de eşim evdeydi yoğun bi gündü yeni oturdum da dualarımın başına valla en azından 5te5 namazımı kaçırmadım şükür ❤️🤲🏻
İyiyim canım sağ ol sen nasılsın ❤️
Benim eşim farklı bir şehirde yaşıyor. İzin alıp gelmişti. Yarın gidiyor😕
Allah kabul etsin 🤲

İyiyim canım sağ ol sen nasılsın ❤️
Benim eşim farklı bir şehirde yaşıyor. İzin alıp gelmişti. Yarın gidiyor😕
Allah kabul etsin 🤲
İyiyim ve yorgunum psikolojim de bozuldu eve pazar market alışverişi yapınca ben 😅
Neden iş gereği mi ablacım ☹️ sen oraya gitsen olmuyor mu öyle
Amiin 🤲🏻

İyiyim ve yorgunum psikolojim de bozuldu eve pazar market alışverişi yapınca ben 😅
Neden iş gereği mi ablacım ☹️ sen oraya gitsen olmuyor mu öyle
Amiin 🤲🏻
Canım biz Malatya 'daydık. Depremzedeyiz evimiz yıkıldı. Orada pek imkan yok. Eşim polis memuru, o orada çalışıyor. Ben çocukların eğitimi için Nevşehir' e geldim. Allah izin verirse yaza sınavlar bitince geri döneceğim.

Canım biz Malatya 'daydık. Depremzedeyiz evimiz yıkıldı. Orada pek imkan yok. Eşim polis memuru, o orada çalışıyor. Ben çocukların eğitimi için Nevşehir' e geldim. Allah izin verirse yaza sınavlar bitince geri döneceğim.
Ablacım çok çok geçmiş olsun daha deprem yaralarımızı saramadık 🥹❤️ Allah bidaha yaşatmasın inşallah tez zamanda yuvana ailene kavuşursun ❤️🤲🏻

X