- 7 Mart 2013
- 6.175
- 18.534
Saat kaç gibi? Bu akşam da bir profile bakarken etiketlendiğimi gördüm ama ya bildirimde fark etmedim ya da bildirim gelmemişDün gelmemismiydi ordim
Çarşamba gününe de baktım. Bildirim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat kaç gibi? Bu akşam da bir profile bakarken etiketlendiğimi gördüm ama ya bildirimde fark etmedim ya da bildirim gelmemişDün gelmemismiydi ordim
Yaptığımda en fazla bir iki kaşık yerimSen artık makarna yeme esliiiiiiiii
Salı 22.50 de gelmiş kuzumSaat kaç gibi? Bu akşam da bir profile bakarken etiketlendiğimi gördüm ama ya bildirimde fark etmedim ya da bildirim gelmemiş
Ne guzelllYaptığımda en fazla bir iki kaşık yerim
Jenna göndermiş hem de Artize bak hele.Salı 22.50 de gelmiş kuzum
Çok sık yaptırdıklarından dolayı yiyemiyorumNe guzelll
Jenna göndermiş hem de Artize bak hele.
Yok yapamam hiç kullanmadım ..zaten gereksiz bulduğum için almadım eksilerini anlatıp yemek yapsam olmaz mıYok o zaman komşun katılıyor. Tabi beraber kullanıyor tüm özelliklerini biliyorsan başkaÇünkü sadece tarif yapılmayacak. Tanıtım yapılacak. Artılar, eksiler anlatılacak. Bunu yapabilir misin
Normalde zorla katılıyorsun bu ay katılma aşkı mı oluştuYok yapamam hiç kullanmadım ..zaten gereksiz bulduğum için almadım eksilerini anlatıp yemek yapsam olmaz mı
Böyle hayallerin olduğundan hiç bahsetmedinHayalimdeki bey ve pantolon boyu ektedir
Hayalin çok büyük aşkoHayalimdeki bey ve pantolon boyu ektedir
Belki kabul olur be aşko (Allah korusun)Hayalin çok büyük aşko
Hazır değildim anlatmayaBöyle hayallerin olduğundan hiç bahsetmedin
Bence hala hazır değilsinHazır değildim anlatmaya