- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Şuan tak de takamam inanki nasıl becerdiysem .Vitesi 4 e mi taktın yok artık dur acele etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan tak de takamam inanki nasıl becerdiysem .Vitesi 4 e mi taktın yok artık dur acele etme
Bir mantı ısrmarlarsın hocaya artıkYiiiaaaa
Hoşbuldum canımın iciiii
Klasik teselli mood
Ayy ablaaa varya dur anlatcam catlicam yoksa
Güzel güzel gidiyordum dün ,tam dönülecek bir yer var ara sokak ulan hicbir işaret yok hızla gidiyorum bastım gidiyorum hoca doncem zannetti ebruu nereyeee dedi o arada ampul yandı ama nasıl panikledim hoca sağa çekmiş direksiyonu ben hala sola çekmeye calisiyormusum ay bende film koptu ya bende panik oluştu millet savruldu koptuk gulmekten.Birde ani fren yeri var orda da biraz fazla yuklenmisim baya aniden olmuş busefer önden firlayacaklardi
Bugünde ben geçiyorum direksiyona gülüyorlar şehadet getirelim diye .
Ama bugün iyiydim kimseyi ahirete ucurmadim ama iki kez vitesi 4 e takmışım ya hoca da diyor viteslerde iyiydin sen, bugün dünkü hataları yapmadinya illa bı hata yapcan dimi kız duramiyon yine diyor
Maşallah maşallahŞuan tak de takamam inanki nasıl becerdiysem .
Sen onu bosver,mantı makarna yap ,götür,affederlerŞuan tak de takamam inanki nasıl becerdiysem .
Ayni öneriBir mantı ısrmarlarsın hocaya artık
KocamanlarindanBir mantı ısrmarlarsın hocaya artık
Ee tabi peri usulü olsunKocamanlarindan
Kocamanlarindan
Aklın yolu bir zennamAyni öneri
Aynen Zano'mAklın yolu bir zennam
Canoyla anlastiniz mi yaaSen onu bosver,mantı makarna yap ,götür,affederler
Biz hep anlaşıyoruz onunla,ama bu konu spontane geliştiCanoyla anlastiniz mi yaa
Sen ne yaparsan yap konunun sonu yine mantıya bağlanıyorCanoyla anlastiniz mi yaa
Fenasiniz yaaaaaaBiz hep anlaşıyoruz onunla,ama bu konu spontane gelişti
Dev mantı kaderi onun artıkSen ne yaparsan yap konunun sonu yine mantıya bağlanıyor
Çok fenayız,başa belayızFenasiniz yaaaaaa
He valla niye böyle oluyor manti mantı olalı böyle konuşulmadı cağnım gayseri mantimm ıhh ıhhhSen ne yaparsan yap konunun sonu yine mantıya bağlanıyor