- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Çarpar komşuların korkulu ruyasiŞoför Nebahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarpar komşuların korkulu ruyasiŞoför Nebahat
Bilemedin, San Pellegrino koyarım.Sen Uludağ koyarsın
Hoşgeldin kuzumgeldim geldimm bal kuzum konumuz hayırlı olsunnnn
Tamam sende beypazarı koyBeypazar'ından başka maden suyu içmem.
Doğru Perrier de olarBilemedin, San Pellegrino koyarım.
Zenginin sodası bile bir başka havalıBilemedin, San Pellegrino koyarım.
Niye hiç şaşırmıyorum kiBeypazar'ından başka maden suyu içmem.
Doğru o da olur ama diğeri daha elit duruyor.Doğru Perrier de olar
Ahahshd canoyaaa valla anlatacak çok şeyim var ahahshd bu arada bugün 5. Derse girdim 5 dersede sınava yakın gircem. 2 derste özel olarak alcam ,milleti ahirete götürüyordum sormaŞoför Nebahat
Niye şaşırasın kiNiye hiç şaşırmıyorum ki
Elitiniz batsınDoğru o da olur ama diğeri daha elit duruyor.
Söylemesi bile avalıDoğru o da olur ama diğeri daha elit duruyor.
Ahahshd canoyaaa valla anlatacak çok şeyim var ahahshd bu arada bugün 5. Derse girdim 5 dersede sınava yakın gircem. 2 derste özel olarak alcam ,milleti ahirete götürüyordum sorma
DoğruNiye şaşırasın ki
Öyle öyle olacak. Kimse anasının karnından şoför çıkmadı. Sen yine de dikkat etAhahshd canoyaaa valla anlatacak çok şeyim var ahahshd bu arada bugün 5. Derse girdim 5 dersede sınava yakın gircem. 2 derste özel olarak alcam ,milleti ahirete götürüyordum sorma
Tövbe bismillahAhahshd canoyaaa valla anlatacak çok şeyim var ahahshd bu arada bugün 5. Derse girdim 5 dersede sınava yakın gircem. 2 derste özel olarak alcam ,milleti ahirete götürüyordum sorma
Alış bunlara kızıaammm.
TaaamAlış bunlara kızıaammm.
YiiiaaaaÇarpar komşuların korkulu ruyasi
Hoşbuldum canımın iciiiiHoşgeldin kuzum
Klasik teselli moodÖyle öyle olacak. Kimse anasının karnından şoför çıkmadı. Sen yine de dikkat et
Ayy ablaaa varya dur anlatcam catlicam yoksaTövbe bismillah
Vitesi 4 e mi taktın yok artık dur acele etmeYiiiaaaa
Hoşbuldum canımın iciiii
Klasik teselli mood
Ayy ablaaa varya dur anlatcam catlicam yoksa
Güzel güzel gidiyordum dün ,tam dönülecek bir yer var ara sokak ulan hicbir işaret yok hızla gidiyorum bastım gidiyorum hoca doncem zannetti ebruu nereyeee dedi o arada ampul yandı ama nasıl panikledim hoca sağa çekmiş direksiyonu ben hala sola çekmeye calisiyormusum ay bende film koptu ya bende panik oluştu millet savruldu koptuk gulmekten.Birde ani fren yeri var orda da biraz fazla yuklenmisim baya aniden olmuş busefer önden firlayacaklardi
Bugünde ben geçiyorum direksiyona gülüyorlar şehadet getirelim diye .
Ama bugün iyiydim kimseyi ahirete ucurmadim ama iki kez vitesi 4 e takmışım ya hoca da diyor viteslerde iyiydin sen, bugün dünkü hataları yapmadinya illa bı hata yapcan dimi kız duramiyon yine diyor