• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifleri ''hangileridir?(4 Oy Hakkınız bulunmaktadır)

• Ankete Katılan
    517
  • Anket Kapalı .
Fırın makarnayı yiyin bi de sonra her hafta yapın😝
Onu yapıyorum ya o tarz demiyorum. Mesela mantarlı, tavuklu o tarz makarna yapmadım hiç.
Benim yaptıklarım fırın makarna, kıymalı yoğurtlu, makarna böreği, makarna salatası, peynirli, kıymalı, sebzeli falan🤔

Denerim inşallah bir mantı makarna pişer tencerede oda kıyma ve küçük doğanmış patates le demleme usulü
Demleme makarna bende yapıyorum. Ama işte makarna çok yapılmaz bizde. Makarna deyince ben hamur kesip yoğurtlu kıyma soslu yapmayı tercih ederim 🤣

Onu yapıyorum ya o tarz demiyorum. Mesela mantarlı, tavuklu o tarz makarna yapmadım hiç.
Benim yaptıklarım fırın makarna, kıymalı yoğurtlu, makarna böreği, makarna salatası, peynirli, kıymalı, sebzeli falan🤔
Tavuk gerçekten çok yakışıyor makarnaya nevosum🤤🫠 ben mantar sevmem yemem,o yüzden ona birsey diyemiyorum 🥴

Tavukla bence kesin yapmalısın 😍 harika oluyor bir dene

Back
X