- 13 Ağustos 2022
- 6.242
- 25.641
Bende fırın makarna hiç yapmadım yemedimdeKiiizzzz nasılsın yapmazsın yaaaa,olamaz böyle bir şey fırın makarnayı bak mutlaka denemelisiniz naniskoomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende fırın makarna hiç yapmadım yemedimdeKiiizzzz nasılsın yapmazsın yaaaa,olamaz böyle bir şey fırın makarnayı bak mutlaka denemelisiniz naniskoomm
Denerim inşallah bir mantı makarna pişer tencerede oda kıyma ve küçük doğanmış patates le demleme usulüKiiizzzz nasılsın yapmazsın yaaaa,olamaz böyle bir şey fırın makarnayı bak mutlaka denemelisiniz naniskoomm
Allahiiimm cıvdırıcamBende fırın makarna hiç yapmadım yemedimde
Ne asabisi aşkolsunİşte bekliyom bende napalim, asabi olma da
Onu yapıyorum ya o tarz demiyorum. Mesela mantarlı, tavuklu o tarz makarna yapmadım hiç.Fırın makarnayı yiyin bi de sonra her hafta yapın
Çok mu güzel deneyim miAllahiiimm cıvdırıcam
Kavurma makarnada süper oluyoDenerim inşallah bir mantı makarna pişer tencerede oda kıyma ve küçük doğanmış patates le demleme usulü
Evimde inşallahİnş yaparsın denersin nevosumm
Mazeretim var,asabiyim ben şarkısı var ya smaç senin yaşın tutmaz minnaksinNe asabisi aşkolsun
Yaa valla ben çok severimÇok mu güzel deneyim mi
Demleme makarna bende yapıyorum. Ama işte makarna çok yapılmaz bizde. Makarna deyince ben hamur kesip yoğurtlu kıyma soslu yapmayı tercih ederimDenerim inşallah bir mantı makarna pişer tencerede oda kıyma ve küçük doğanmış patates le demleme usulü
Bundan sonra sana “Yetiş Bacım” diye hitap edeceğiiz
Tavuk gerçekten çok yakışıyor makarnaya nevosum ben mantar sevmem yemem,o yüzden ona birsey diyemiyorumOnu yapıyorum ya o tarz demiyorum. Mesela mantarlı, tavuklu o tarz makarna yapmadım hiç.
Benim yaptıklarım fırın makarna, kıymalı yoğurtlu, makarna böreği, makarna salatası, peynirli, kıymalı, sebzeli falan
İmdat diyecekler sanki canom her geleni bu ara kıstıriyorumBundan sonra sana “Yetiş Bacım” diye hitap edeceğiiz
İşte kremalı falan denemek istiyorumTavuk gerçekten çok yakışıyor makarnaya nevosum ben mantar sevmem yemem,o yüzden ona birsey diyemiyorum
Bende genelde hep el açmasıDemleme makarna bende yapıyorum. Ama işte makarna çok yapılmaz bizde. Makarna deyince ben hamur kesip yoğurtlu kıyma soslu yapmayı tercih ederim
Amiiinnnnn en güzel zamanda inş nevosummmEvimde inşallah
Tavukla bence kesin yapmalısın harika oluyor bir deneOnu yapıyorum ya o tarz demiyorum. Mesela mantarlı, tavuklu o tarz makarna yapmadım hiç.
Benim yaptıklarım fırın makarna, kıymalı yoğurtlu, makarna böreği, makarna salatası, peynirli, kıymalı, sebzeli falan
Yarışmamızda mevcut efeemmİşte kremalı falan denemek istiyorum
Yoğurtlu makarna üstüne makarna tanımam
Yanılıyorsunİşte kremalı falan denemek istiyorum
Yoğurtlu makarna üstüne makarna tanımam