Yunan vatandaşı bir arkadaşım var o da söylemişti çalışmayı çok da seven insanlar değiller diye.Yunanistan'ın durumu hiç de sanıldığı ve Bizim sandığımız kadar vahim değil.
Öncelikle onu belirteyim. Fakat adamlar rahat adamlar, çalışmayı pek sevmediklerini biliyorum. Ona inanamadım :)
En çok çalışanların Almanlar olduğunu düşündüm hep.
Finlandiya'ya taşınasım geldi birden. Haftada 8 saat ne ya.
Maaşları nasıl ki acaba :)Yunan vatandaşı bir arkadaşım var o da söylemişti çalışmayı çok da seven insanlar değiller diye.
Finlandiya benim de gözbebeğim oluverdi birden
Ay evet yaa finliler cok keyfe kader calisan insanlar. Allam evine bi tadilat falan yaptir kafayi yersin. Bizim Turk ustalarin 1 gunde yaptigi isi 1 haftada yapiyorlar. AyyYunan vatandaşı bir arkadaşım var o da söylemişti çalışmayı çok da seven insanlar değiller diye.
Finlandiya benim de gözbebeğim oluverdi birden
Bi araştıralım onu eccük Türk hukuku bilen bi Türk hatununa ne verirler. Kabul ederlerse gideyim bariMaaşları nasıl ki acaba :)
Maaslarimi ben soyleyim arkadasim hemencik,Maaşları nasıl ki acaba :)
Ne diyosun süpermişMaaslarimi ben soyleyim arkadasim hemencik,
Issizlik maaslari bizim asgari ucretin 2.5 kati. Duruma gore degisiyor. Bu issiz zaat evli ve bide cocugu varsa ustune 1 kat daha cik. Kirasini ve faturasini oduyemiyorsa ustune 1 kat daha cik. Oldumu sana rezidans
Calisanlarida sen dusun artik. Sosyal devlet, halkina bakiyor valla
Suriyeliler begenmemisler ama
ben diyorum zaten göçücem yakında Kuzey Avrupa ülkelerine ama İsveç beni hayal kırıklığına uğrattı
Hayal edemedimMaaslarimi ben soyleyim arkadasim hemencik,
Issizlik maaslari bizim asgari ucretin 2.5 kati. Duruma gore degisiyor. Bu issiz zaat evli ve bide cocugu varsa ustune 1 kat daha cik. Kirasini ve faturasini oduyemiyorsa ustune 1 kat daha cik. Oldumu sana rezidans
Tamam ben Finlandiyada işsiz olmaya gidiyorum. Gelenler??Maaslarimi ben soyleyim arkadasim hemencik,
Suriyeliler begenmemisler ama
Finliler egitim seviyesi yuksek, kaliteli insanlar. Hepsi calisiyor, kimse issizlige tenezzül etmiyor. Genelde issizlik maasini alanlar yabancilar. Zaten yillik 700 milyon euro yuku oluyormus bu yabancilarin devlete. Bu yuzden istemiyorlar artik irticaci vs..Tamam ben Finlandiyada işsiz olmaya gidiyorum. Gelenler??
Yok ondan değil işsizlik maaşı bile fazla geldi bana bi de çalışsam nereye harcarım belli olmaz. O kadar para beni bozarFinliler egitim seviyesi yuksek, kaliteli insanlar. Hepsi calisiyor, kimse issizlige tenezzül etmiyor. Genelde issizlik maasini alanlar yabancilar. Zaten yillik 700 milyon euro yuku oluyormus bu yabancilarin devlete. Bu yuzden istemiyorlar artik irticaci vs..
Zaten calisma sartlari cok iyi, boyle bir ulkede yasayipda calismak istememen olanaksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?