Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün ve bugüne ait ovulasyon testlerimin görüntüsünü atıyorum. Sizce bir artış var mı? Tarih yazan düne yazısız olan bugüne ait. Ben mi heyecan yaptım artıyor diye acaba

Eklentiler

• 971E4482-5DE7-492F-BD8E-EA131AD586AE.jpeg
    971E4482-5DE7-492F-BD8E-EA131AD586AE.jpeg
    21,4 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar dün ve bugüne ait ovulasyon testlerimin görüntüsünü atıyorum. Sizce bir artış var mı? Tarih yazan düne yazısız olan bugüne ait. Ben mi heyecan yaptım artıyor diye acaba
Evet koyulaşmış canım:)) hadi bakalım boş geçmeyin bu günleri:halay: sen 34 günde 1 felan mı oluyosun adet?

Evet koyulaşmış canım:)) hadi bakalım boş geçmeyin bu günleri:halay: sen 34 günde 1 felan mı oluyosun adet?
32-34 arası değişiyor evet. Ama geç yumurtluyorum. Kaç gündür çok silik çıkınca biraz koyulaşma bile mutlu etti. Allahım nelere sevinir oldum :)

merhaba bende 1 yıllık evliyim ilk ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu. ondan sora 7 aydır deniyoruz ama iyi ya da kötü hiç bir sonuç alamadık. doktorlar sorun yok iyisin diyorlar ama anlamıyorum neden olmuyo. demek ki zamanı var diyorum inşallah güzel haberler vermek nasip olur

32-34 arası değişiyor evet. Ama geç yumurtluyorum. Kaç gündür çok silik çıkınca biraz koyulaşma bile mutlu etti. Allahım nelere sevinir oldum :)
Yumurtalama zamanından 14 gün sonra adet oluyosun çünkü..adet dönemin uzun olduğu için geç yumurtluyosn senin normalin bu dönemler hadi bakalım rast gele:KK200:

merhaba bende 1 yıllık evliyim ilk ay hamile kaldım ama dış gebelik oldu. ondan sora 7 aydır deniyoruz ama iyi ya da kötü hiç bir sonuç alamadık. doktorlar sorun yok iyisin diyorlar ama anlamıyorum neden olmuyo. demek ki zamanı var diyorum inşallah güzel haberler vermek nasip olur
Hoşgeldin canım. Zaten sanırım bir şey yok demeleri biraz sürümcemede bırakıyor. Olur diye bekliyoruz olmuyor. Hayırlısı inşallah testlerin yapılmıştır. Yine de sorun olmadığına dua etmek lazım

Yumurtalama zamanından 14 gün sonra adet oluyosun çünkü..adet dönemin uzun olduğu için geç yumurtluyosn senin normalin bu dönemler hadi bakalım rast gele:KK200:
Canım ben daha yumurtlamadım. Artıyor ama daha iki çizgi tam eşit olmadı. Muhtemelen böyle devam ederse adete yakın yumurta olacak. Olsun çatlasın da ne zaman olursa olsun artık. Testlere devam :)

Adetime 7 gün var çok fazla akintim var ve 1 2 gündür sağ kasigimda anı bişey batıyo neden olurki
Gönül hamilesindir demek istiyor da ümitlendiren de istemem. İnşallah öyledir. Ama herşeyden olabilir adet belirtisi yumurtlama belirtisi olabilir üşütmüş olabilirsin. Daha yedi gün varmış gebelik olsa da belli olmaz ki

Kızlar sizden dua istiyorum. Aylarca ovulasyon testi kullandım. Pik durumunu yakalayamadım. Klomen kullandım sonuç alamadım. Bugün yaptığım ovulasyon testinde sanırım ilk defa pik yakaladım. Resmi de ekliyorum belki ben heyecanla farkedemiyorum. Yorumlarsınız. Allahım bana da benim gibi bebek için uğraşan herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 78F62D28-C48F-443B-9442-FCEF47C735B1.jpeg
    78F62D28-C48F-443B-9442-FCEF47C735B1.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar sizden dua istiyorum. Aylarca ovulasyon testi kullandım. Pik durumunu yakalayamadım. Klomen kullandım sonuç alamadım. Bugün yaptığım ovulasyon testinde sanırım ilk defa pik yakaladım. Resmi de ekliyorum belki ben heyecanla farkedemiyorum. Yorumlarsınız. Allahım bana da benim gibi bebek için uğraşan herkese nasip etsin inşallah
Super canım 3 günü değerlendir mutlaka inşallah allah en kısa sürede evladını müjdeler sana

Super canım 3 günü değerlendir mutlaka inşallah allah en kısa sürede evladını müjdeler sana
Aminnn canım Allah hepimize nasip etsin. Yumurtlama hamile kalma anlamına gelmiyor tabi ama benim gibi yumurtlama yakalayamayınca insan bunda bile acayip heyecan yaptım. Gözlerim beni yanıltıyor mu acaba diye de düşündüm. Zira yüzlerce test yapmıştım daha önce

Evet pik olmuş. O yumurta bebişe dönsün inşallah

Olmaz mı insan maddi manevi yıpranıyor. Yaş ilerliyor. Dışarıya özeniyorsun vs vs. Allah bizimde yüzümüzü güldürsün.
Yaş konusuna hiç girmeyelim :))) ben sanırım en geç kalanlar arasındayım. Allah sonumuzu hayır etsin. Valla çok heyecanlıyım bu ovulasyon testi beni umutlandırdı. İnşallah yine bir yıkım yemem

Yaş konusuna hiç girmeyelim :))) ben sanırım en geç kalanlar arasındayım. Allah sonumuzu hayır etsin. Valla çok heyecanlıyım bu ovulasyon testi beni umutlandırdı. İnşallah yine bir yıkım yemem
İnşallah canım. Allah nasip etsin. Üstüne çok düştüğümüz için mi olmuyor acaba diye düşünüyorum

İnşallah canım. Allah nasip etsin. Üstüne çok düştüğümüz için mi olmuyor acaba diye düşünüyorum
Ya düşsen olmuyor düşmesen olmuyor. Nasibimiz bu heralde. Doktorlar da herşeye stres diyor da stres yapmamak elde değil. Çocuğu yapmasan hayatında sanki stres yapacak başka bir şey olmayacak. Nasip işte olmuyor. Dünyaya geleceği zaman belli derler bizimkileri geçe bırakmışlar :)

Back