Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastane var ama küçük bir hastane sadece bir tane ultrason cihazı var sıra da çok oluyor temiz de değil gitmek istemiyorum o yüzden
Batım 21 nisan bekliycem artik o güne kadar
Benim acı eşiğim çok düşüktür rahim filminden de o yüzden korkuyorum ama çocuk için katlanıcam artik
Siz ne yaptınız nasil gidiyor

Hastane var ama küçük bir hastane sadece bir tane ultrason cihazı var sıra da çok oluyor temiz de değil gitmek istemiyorum o yüzden
Batım 21 nisan bekliycem artik o güne kadar
Benim acı eşiğim çok düşüktür rahim filminden de o yüzden korkuyorum ama çocuk için katlanıcam artik
Siz ne yaptınız nasil gidiyor
Tatlım ben rahim filminde hiç acı hissetmedim. Bir muayeneden farksız geçti. Özel bir klinikte yaptırdım. Uyuşturulmadan gayet kolay beş dakikada bitti. Araştırıp böyle bir yerde yaptır. Cumartesi ovulasyonda piki yakaladım çalışmalar devam bat 19-20 Nisan bakalım:)

bu sayfanın enerjisini çok seviyorum maşallah size inşallah bebişlerimiz de benim annem ne kadar umutlu ve mutlu hayata sıkı sarılmış diyerek bizi seçip gelir hayatımıza :dua:
Amiiiiinnn canım inşallah.
Bak benim yumurtlama problemim var. Aylarca ovulasyon testi yaptım. Hep silik hep silik bunaldım bıraktım
Bu ay yakaladım çift çizgiyi Allahtan umut kesilmez gelecek bebişler dolacak göbüşler

Amiiiiinnn canım inşallah.
Bak benim yumurtlama problemim var. Aylarca ovulasyon testi yaptım. Hep silik hep silik bunaldım bıraktım
Bu ay yakaladım çift çizgiyi Allahtan umut kesilmez gelecek bebişler dolacak göbüşler
inşallah kuzum :halay: senin hormon değerlerin nasıldı ve neler yaptın tedavi falan ?

inşallah kuzum :halay: senin hormon değerlerin nasıldı ve neler yaptın tedavi falan ?
Canım hormonlarda problem yok. Eşimde de yok. Rahim filmi de çektirdim. Onda da problem yok çok şükür. Ama olmuyor işte 2,5 senedir. Yumurtalarda tembellik pko görünümü var dedi. Normal yolla gebe kalman lazım dedi doktor. Klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum iki ay ikisi de tutmadı. O sinirle herşeyi bıraktım beş ay:)) Şimdi yeniden çalışmalara başladım. Ovulasyon testi ile yumurtlama günümü takip ediyorum. Olmazsa yine doktor yolları gözükecek. Allahım bebeğin kalp atışları için gidelim bu ay:)

Canım hormonlarda problem yok. Eşimde de yok. Rahim filmi de çektirdim. Onda da problem yok çok şükür. Ama olmuyor işte 2,5 senedir. Yumurtalarda tembellik pko görünümü var dedi. Normal yolla gebe kalman lazım dedi doktor. Klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum iki ay ikisi de tutmadı. O sinirle herşeyi bıraktım beş ay:)) Şimdi yeniden çalışmalara başladım. Ovulasyon testi ile yumurtlama günümü takip ediyorum. Olmazsa yine doktor yolları gözükecek. Allahım bebeğin kalp atışları için gidelim bu ay:)
:emir_bebek:inşallah inşallah kuzum :dua: dualarımız kabul olsun inşallah. insanda heves umut kalmıyor olumsuzlular oldukça.:kızgın: çok mu düşünüp kafaya takıyoruz acaba. dermanımız yakınımızdadır ve farkına varırız inşallah

:emir_bebek:inşallah inşallah kuzum :dua: dualarımız kabul olsun inşallah. insanda heves umut kalmıyor olumsuzlular oldukça.:kızgın: çok mu düşünüp kafaya takıyoruz acaba. dermanımız yakınımızdadır ve farkına varırız inşallah
Kafaya takıyoruz evet ama iki seneden fazla süredir gebe kalamadığım yaşımın 36 oluşu göz önüne alındığında haklıyım kafaya takmakta bence :)
Kim takmaz ki? O kadar rahat olabilsek keşke ama biz kadınlar doğuştan anne olmak icin yaratılıyoruz. Bu istemek kadar doğal bir şey yok.

Kafaya takıyoruz evet ama iki seneden fazla süredir gebe kalamadığım yaşımın 36 oluşu göz önüne alındığında haklıyım kafaya takmakta bence :)
Kim takmaz ki? O kadar rahat olabilsek keşke ama biz kadınlar doğuştan anne olmak icin yaratılıyoruz. Bu istemek kadar doğal bir şey yok.
tabi canım hepimiz takıyoruz. herkes takma kafan rahat olduğunda olur diyo da onun için diyorum canım ben başaramadım aklımdan çıkarmayı. düşünmüyor gibi görünsem de adetimden önce kan testi bile yaptırıyorum :( bi hevesle kan verdim fsh değerim düşmüştür diye bugün bakıyorum 49 :işsiz:ağlamaktan gözlerim yanıyor bugün. napayım ne edeyim yeni bi dr mu araştırsam :(

tabi canım hepimiz takıyoruz. herkes takma kafan rahat olduğunda olur diyo da onun için diyorum canım ben başaramadım aklımdan çıkarmayı. düşünmüyor gibi görünsem de adetimden önce kan testi bile yaptırıyorum :KK43: bi hevesle kan verdim fsh değerim düşmüştür diye bugün bakıyorum 49 :işsiz:ağlamaktan gözlerim yanıyor bugün. napayım ne edeyim yeni bi dr mu araştırsam :KK43:
Ah canım benim ağlama. Üzülüyoruz elbette üzüleceğiz ama tıp çok gelişti. Korkma. Elbet bir çözümü olacaktır. Eğer tek bir doktorla yürütüyorsan mutlaka başka bir doktora git. Asla tek doktorla yetinme. Doktora güvenmek de çok önemli.

tabi canım hepimiz takıyoruz. herkes takma kafan rahat olduğunda olur diyo da onun için diyorum canım ben başaramadım aklımdan çıkarmayı. düşünmüyor gibi görünsem de adetimden önce kan testi bile yaptırıyorum :KK43: bi hevesle kan verdim fsh değerim düşmüştür diye bugün bakıyorum 49 :işsiz:ağlamaktan gözlerim yanıyor bugün. napayım ne edeyim yeni bi dr mu araştırsam :KK43:
İşte fsh hormonu nasıl düşürülür sorusunun cevabı...
fsh hormonu yüksekliği ve fsh hormonunda meydana gelen dalgalanmayı tedavi edebilmek için muhakkak başlarda uzman bir doktora danışılması gerekir. doktorunuzun önerdiği ilaçlar doğrultusunda fsh hormonunuzu düşürebilirsiniz.

Eğer tıbbi açıdan her defasında ilaç kullanmanıza rağmen bir fayda göremediyseniz, doktor kontrolünde doğal tedaviler deneyebilirsiniz.

Fsh hormonunu doğal yollardan düşürebilmek için;

Malzemeler
1 çay kaşığı kayıt otu
1 çay kaşığı civan perçemi
1 çay kaşığı adaçayı
1 adet aslan pençesi

Nasıl yapılır?
vermiş olduğumuz tüm malzemeleri 2 bardak kaynayan suyun içerisine atın. 5 dk bu şekilde kısık ateşte kaynatın. demlendikten sonra yemeklerden önce 1 bardak tüketebilirsiniz.
bu karışımı günde 2 bardak olacak şekilde 1 sabah bir de akşam üketebilirsiniz.
Bunu buldum internette deneyebilirsin istersen. Ama mutlaka işinde uzman bir doktora git

Ah canım benim ağlama. Üzülüyoruz elbette üzüleceğiz ama tıp çok gelişti. Korkma. Elbet bir çözümü olacaktır. Eğer tek bir doktorla yürütüyorsan mutlaka başka bir doktora git. Asla tek doktorla yetinme. Doktora güvenmek de çok önemli.
elimde değil ki deikleri geliyor aklıma daha yeni evlendim ama ne bileyim baştan böyle sorunlu gibi olduğumu bilmek canımı sıkıyor :( gazi üniversitesinde bi prof canım dr.um 3 ay bu ilaçları kullan gel ddi bu ay kontrole gitmem gerekecek 3 ay oluyor. normal yolla hamiş olabilsem bi :(hiç umutlu konuşmamakla birlikte bu ilaçları kullan belki bi faydası olur ddi. iç açıcı şeyler söylese bi :( ankaradayım dr araştırmaya kalktım bugün her hastanenin her dr.un bi iyi bi kötü tarafı var kim işinde en iyi bilemiyorum. her testi farklı hastanede yaptırdım bu seferde tedavi yine en baştan başlyor

İşte fsh hormonu nasıl düşürülür sorusunun cevabı...
fsh hormonu yüksekliği ve fsh hormonunda meydana gelen dalgalanmayı tedavi edebilmek için muhakkak başlarda uzman bir doktora danışılması gerekir. doktorunuzun önerdiği ilaçlar doğrultusunda fsh hormonunuzu düşürebilirsiniz.

Eğer tıbbi açıdan her defasında ilaç kullanmanıza rağmen bir fayda göremediyseniz, doktor kontrolünde doğal tedaviler deneyebilirsiniz.

Fsh hormonunu doğal yollardan düşürebilmek için;

Malzemeler
1 çay kaşığı kayıt otu
1 çay kaşığı civan perçemi
1 çay kaşığı adaçayı
1 adet aslan pençesi

Nasıl yapılır?
vermiş olduğumuz tüm malzemeleri 2 bardak kaynayan suyun içerisine atın. 5 dk bu şekilde kısık ateşte kaynatın. demlendikten sonra yemeklerden önce 1 bardak tüketebilirsiniz.
bu karışımı günde 2 bardak olacak şekilde 1 sabah bir de akşam üketebilirsiniz.
Bunu buldum internette deneyebilirsin istersen. Ama mutlaka işinde uzman bir doktora git
sağol canım benim ilaçların etkisi azalır diye korkuyorum dr.lar pek bitkisel şeylere inanmıyor biliyorsun. soğan suyu kürünü çok kişi deneyip memnun kalmış ama biri de kist yaptı demişti. arı sütü bal polen kullanıyorum bi aydır bi kaç defa aksattım sadece ama o da işe yaramadı sanırım :( erken adet oldum bi de bu ay ilaçlarıma göre

sağol canım benim ilaçların etkisi azalır diye korkuyorum dr.lar pek bitkisel şeylere inanmıyor biliyorsun. soğan suyu kürünü çok kişi deneyip memnun kalmış ama biri de kist yaptı demişti. arı sütü bal polen kullanıyorum bi aydır bi kaç defa aksattım sadece ama o da işe yaramadı sanırım :KK43: erken adet oldum bi de bu ay ilaçlarıma göre
elimde değil ki deikleri geliyor aklıma daha yeni evlendim ama ne bileyim baştan böyle sorunlu gibi olduğumu bilmek canımı sıkıyor :KK43: gazi üniversitesinde bi prof canım dr.um 3 ay bu ilaçları kullan gel ddi bu ay kontrole gitmem gerekecek 3 ay oluyor. normal yolla hamiş olabilsem bi :KK43:hiç umutlu konuşmamakla birlikte bu ilaçları kullan belki bi faydası olur ddi. iç açıcı şeyler söylese bi :KK43: ankaradayım dr araştırmaya kalktım bugün her hastanenin her dr.un bi iyi bi kötü tarafı var kim işinde en iyi bilemiyorum. her testi farklı hastanede yaptırdım bu seferde tedavi yine en baştan başlyor
Ya sen diyince şöyle bir göz gezdirdim. Forumda fsh yüksek olup gebe kalanlar olmuş. Ümitsiz olma. Ama başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim. Bu tedavini tamamla ama yine de araştır. Gerekirse başka şehre git. Sana dua edeceğim Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun

Kızlar benim de göbeğimin sağ tarafında batmalar oluyor bir ağırlık var sanki adetine daha iki hafta var bu gebelik belirtisi değildir sanirim 3, 4 gündür böyle hep aynı yerde batma var ınsllh kist değildir:110:
Offf bu ay da olmazsa eğer önümüzdeki ay rahim filmi cekilecek:KK17::rolleyes:
Yumurtan çatlıyodur 2 hafta varsa onun ağrısıdır..rahim filmini kafaya takma hiç kolay oluyo kötü yorumlar okuyup gitme

Yumurtlar canım. Testleri yapmaya devam et. Ben adetimde muayene olduğumda doktorun yumurta var dediğini bilirim.
Canım o yumurta adet döneminde oluşanlar yeni yeni herkesde oluyo yani..luteal faz benim bildiğim hiç değişmez yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur...öncesi değişebilir uzar kısalır ama son 14 değişmez

Çarşamba doktora gittiğimde 21 mm lik bir adet yumurtam oluşmuştu şimdiye kadar çatlaması gerekmez mi o yumurtanın:KK59:
Hastanem de o kadar uzak ki ilçede kalıyoruz 2 saatlik yol yakın olsa tekrar bir randevu daha alırdım :110:
Rahim filmini de duydum ya cok stres yaptım bu ay :KK17:Kafayı yemeden hayırlısıyla bi hamile kalabilseydim
Yok ancadır hergün 1 mm büyüdüyse bugün 26 olmuştur ki anca 1mm 2 mm büyür günde

Back