Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben pinkglove yazcaktım yanlış olmuş yeni düştüm buralara:KK49::KK49::KK25:
Siz niye klomen kullanmadan aşılama yaptırdınız.? Bizim de öyle belirli bi şey yok eşimde de bende de 3 kere klomen kullandim benimde temiz hsg 2 yıldır olmiyo
doktorum hic klomen vermedi direk igneyle basladik biz tedaviye ilk igne kullandigim ay normal yolla denedik ikinci ay ay da sansimiz yukselsin diye asilama yapti doktor ikinci asilamada negatif olursa tup bebek yapalim dedi yani anliycagin dogru duzgun bi tedavi plani yapmadi doktor um bu yuzden doktorumu degistirdim yeni bi doktor a gidicem belki bu doktor klomen verir

Eşime bugün kıskanıyorum sanırım dedim. O da senin gibi söyledi. Kıskanmak değil bu çok istediğin için böyle oluyor dedi. Allah herkese nasip etsin inşallah ne yapalım bizim de çekecek derdimiz varmış
aynen oyle canimm birgun insallahh bize de nasip olur o duyguyu tatmak

:dua: Ben de geçen Mart’tan beri istiyorum. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur. Bi kere gebe kaldım. 2.5 aylıkken kalp atışları durdu kürtaj oldum. Kürtaj sonrası her aybasi merakla bekliyoruz bakalım. Hayırlısı.. saglıkla sıhhatle gelsinler bi an evvel bebislerimkz.
Bekle bekle ortada bir şey yok anacım ben iki buçuk senedir hiç korunmadım. Bir kere duş gebelik geçirdim çok zordu. Tedaviye başlamadınız mı?

Bekle bekle ortada bir şey yok anacım ben iki buçuk senedir hiç korunmadım. Bir kere duş gebelik geçirdim çok zordu. Tedaviye başlamadınız mı?

Başladık da bi ise yaramadı. Gunde 2 klomen verdi doktor ,14. Gunde çatlatma iğnesi ama bu sabah adet oldum yine. Nasip değilmiş demek ki bu ayda. İnsallah önümüzdeki aya olur hayırlısıyla sağlıkla.

Sizin de epey olmuş. Ne diyor doktor peki ?

Başladık da bi ise yaramadı. Gunde 2 klomen verdi doktor ,14. Gunde çatlatma iğnesi ama bu sabah adet oldum yine. Nasip değilmiş demek ki bu ayda. İnsallah önümüzdeki aya olur hayırlısıyla sağlıkla.

Sizin de epey olmuş. Ne diyor doktor peki ?
Ay hiç bir şey demiyor. Stres yapma gün aşırı çalışın diyor başka bir şey demiyor. İyi de stres yapmamak elde mi? Hadi çocuk işini geçtim kimin hayatı sıfır stres? İş güç ev stressiz yaşam olmuyor maalesef. Klomen bende de işe yaramadı. Yumurtalar dirençli tembel benim. Bakalım ben de adeti bekliyorum gideceğim tekrar

Biz de uzun zamandır deniyorduk . 3 ay önce ilk kez hamile kaldım. Ama malesef bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 2 gün önce.çok zor o kadar bekleyip umutlandıktan sonra bunu yaşamak. Şimdi yeniden denemek için biraz ara vermeyi düşünüyoruz. Psikolojik olarak çok yıprandık.

Fsh için bitkisel tedavilerden denesene..testere dişli aslan pencesiyle hayıt otu iyi geliyo diye duymuştum..şifa Allah tan hiç belli olmaz
bazıları tavsiye ediyor bazıları kullanma diyor canım bende bi kaç defa kullanmaya başladım bıraktım sonra düzenli kullanamadım

Gittim canım gitmez olur muyum? Hepsi aynı şeyleri söylüyor. Ne bileyim kendi doktoruma iğneyle mi denesek dedim. Kendi kendine olacak dedi ne gerek var hormon almana ama olmuyor işte.. aylar seneler geçiyor.
beklemek de yorucu en azından bi ilaç bi çaba gösterse dr da neden öyle ddi anlamadım. arı sütü bal polen propolis denedin mi canım yumurta kalitesi için. bi de ilişkden sonra hemen ayağa kalkıp banyo yapma yarım saat falan bekle

Biz de uzun zamandır deniyorduk . 3 ay önce ilk kez hamile kaldım. Ama malesef bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 2 gün önce.çok zor o kadar bekleyip umutlandıktan sonra bunu yaşamak. Şimdi yeniden denemek için biraz ara vermeyi düşünüyoruz. Psikolojik olarak çok yıprandık.
Kuzum geçmiş olsun. Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah. Çok zor gerçekten

doktorum hic klomen vermedi direk igneyle basladik biz tedaviye ilk igne kullandigim ay normal yolla denedik ikinci ay ay da sansimiz yukselsin diye asilama yapti doktor ikinci asilamada negatif olursa tup bebek yapalim dedi yani anliycagin dogru duzgun bi tedavi plani yapmadi doktor um bu yuzden doktorumu degistirdim yeni bi doktor a gidicem belki bu doktor klomen verir
İğne dedigin ney kullandın? Klomen yumurtalıkları büyütmeye yardımci oluyo sadece senin kullandığın iğnede onun cinsinden olabilir canım..klomende e 2 3 yumurta anca oluyo

Yok canım bayanlara özel.

C life bitkisel macun diye geçiyor. İnstgram satısı var.
çok sağol kuzum çabalarımızın faydasını görürüz inşallah. ilaçla bile az adet oluyorum bn bu da etkiler mi yumurtlamayı bilemedim ki. kafayı tamamen resetleyip:halay: olumlu düşünmem lazım daima stres de çok yıpratıyor :işsiz:

beklemek de yorucu en azından bi ilaç bi çaba gösterse dr da neden öyle ddi anlamadım. arı sütü bal polen propolis denedin mi canım yumurta kalitesi için. bi de ilişkden sonra hemen ayağa kalkıp banyo yapma yarım saat falan bekle
Bitkisel bir şey hiç denemedim. İki sene önce gebe kalmıştım. Hemen kalktığım halde. Yatakta beklemeden hamile kalmıştım. Olacaksa oluyor yani nasip

çok sağol kuzum çabalarımızın faydasını görürüz inşallah. ilaçla bile az adet oluyorum bn bu da etkiler mi yumurtlamayı bilemedim ki. kafayı tamamen resetleyip:halay: olumlu düşünmem lazım daima stres de çok yıpratıyor :işsiz:
Valla insan ister istemez stres yapıyor ki . Elde değil keşke olsa :(

Bitkisel bir şey hiç denemedim. İki sene önce gebe kalmıştım. Hemen kalktığım halde. Yatakta beklemeden hamile kalmıştım. Olacaksa oluyor yani nasip
o da doğru canım ne bileyim insan olsun diye uğraşınca tüm yolları deneyem diyor :( belki bi faydası olur diye düşündüm. Rabbim ol desin yeter ki hayırlısıyla bizde hamiş kalalım:dua:

Ay hiç bir şey demiyor. Stres yapma gün aşırı çalışın diyor başka bir şey demiyor. İyi de stres yapmamak elde mi? Hadi çocuk işini geçtim kimin hayatı sıfır stres? İş güç ev stressiz yaşam olmuyor maalesef. Klomen bende de işe yaramadı. Yumurtalar dirençli tembel benim. Bakalım ben de adeti bekliyorum gideceğim tekrar
Evet kimi doktorlar öyle bekle bekle de ne zamana kadar..ben tüp bebek için bakınıyorum okuyorum ya bülent tıraş var o demiş ki 1 yıldır olmuyosa tüp bebek yapılır en fazla 1.5 yıl..
Tabi adamın işi bu ne kadar doğru bilemicem.. diğer tedavilerin hep zaman ve maddi kayıp görüyo..

bazıları tavsiye ediyor bazıları kullanma diyor canım bende bi kaç defa kullanmaya başladım bıraktım sonra düzenli kullanamadım
Denemekte fayda var ama fsh için çok kez duydum çünkü değeri düşmüş doktorda inanamamış inşallah sende de işe yarar

o düşünceyi silemiyorsun bi kere :KK43: adet olduğum gün heh işte yine tutmadı diyorum :KK43: ilacımı almayı unutsam sıcak basıyor tedavi işe yaramıyor mu diye düşünüp stres yapıyrm
Evet o adet günleri yok mu...bi umutla bekleyip sonra yine olmadı..herşey rabbimden tabi diyecem bi şey olmuyo..

o düşünceyi silemiyorsun bi kere :KK43: adet olduğum gün heh işte yine tutmadı diyorum :KK43: ilacımı almayı unutsam sıcak basıyor tedavi işe yaramıyor mu diye düşünüp stres yapıyrm
Aynen herkes stres yapma desede stresin en büyüğü bizde zaten o günleri iple çekiyoruz yumurtani takip et ilişki olsun yat bekle oldumu acaba diye diye ömrümüz geçiyo benim gittiğim doktorlar hep özel prf,docent lerdi hep en iyisi olsun istedim neyse problem diye yok diyolar başka bişey demiyorlar bu kadar zor olmamalı diyorum ama gerçekten bu süreçte anladim ki nasip değilse nedensizde olmazmis

Back