- 15 Ocak 2018
- 799
- 828
- 53
Bize de oyle dediler ama 3 sene oldu hala bi bebisimiz yokAmin canım amin. Bize doğal yolla hamile kalmaman için sebep yok dediler iki sene oldu :) kısmet artık. Bir doktora gideyim bakayım ne diyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de oyle dediler ama 3 sene oldu hala bi bebisimiz yokAmin canım amin. Bize doğal yolla hamile kalmaman için sebep yok dediler iki sene oldu :) kısmet artık. Bir doktora gideyim bakayım ne diyecek
Allah kolaylık versin hepimize.Bize de oyle dediler ama 3 sene oldu hala bi bebisimiz yok
aminnn canimm aminn artik kafaya takmaktan kafayi yemek uzereyimAllah kolaylık versin hepimize.
Hımmm anladım hayırlısı hakkımızda :)Kaç doktor gezdim hatırlamıyorum. Birsen hanımı sevdim ama hastanede iyi orda devam edeceğim. Amin Allah başka dert vermesin ama bu da çok zor çok yıprandım. Ovulasyon testleri de sinirimi bozuyor. Stres oluyorum bakalım adetle beraber doktor yolu göründü
Ya ben?? Sabah işyerinde geldim ve burdaki bir bayanın hamile olduğunu öğrendim..aminnn canimm aminn artik kafaya takmaktan kafayi yemek uzereyim
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı inşallahHımmm anladım hayırlısı hakkımızda :)
bakayım canım peki faydası neymişCanım burda konu da açmışlardı. İnstgramda c life ballı bitkisel macun bir baksana.
Valla canım fayda gören kişiler amh nin düzeldiğini veya bebek sahibi olduklarını fln yazıyorlar. Baya yorum yapan varbakayım canım peki faydası neymiş
insan aklından çıkaramıyor ki canım. okunan ezanlar hürmetine Rabbim bizimde sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamızı onları sağlıcakla büyütmemizi nasip etsin inşallah. başka dr.a gitmedin mi canım belki başka bir sebep vardırBazen de böyle üzülüyorum:) Güldürdün beni ... Hep üzülüyoruz Maalesef bana doktor hormonların normal yumurta tembelliği var normal yolla gebe kalabilirsin dedi. İki senedir tedavi ile bile olmadı. Allah ne derse o olacak. Ama işte tedbiri de bırakmamak lazım.
Evet çok yorucu bir süreç.. Bazen çıldıracak gibi oluyorum ama umut işte...
çok sağol canım bi araştıram bn onu. arı sütü bal polen kullanıyorum sabah akşam almaya başladım şimdi. d vitaminim eksikmiş d vitamini damla kullanıyorum. biosteron ve trisequens de üstüne . rabbim şifamızı versin inşallahValla canım fayda gören kişiler amh nin düzeldiğini veya bebek sahibi olduklarını fln yazıyorlar. Baya yorum yapan var
Amin inşallah şifa olsun inşallah canım. Bende kullandım ama bizde erkek sorunu var. Denemekten zarar gelmez. Zaten her duyduğumuzu deniyoruzçok sağol canım bi araştıram bn onu. arı sütü bal polen kullanıyorum sabah akşam almaya başladım şimdi. d vitaminim eksikmiş d vitamini damla kullanıyorum. biosteron ve trisequens de üstüne . rabbim şifamızı versin inşallah
banada dedilerde 5 sene oldu :)bu doktorlar bilmiyoBize de oyle dediler ama 3 sene oldu hala bi bebisimiz yok
peki nerden almıştın canım eczaneden mi. eşin yese iyi gelmez mi acabaAmin inşallah şifa olsun inşallah canım. Bende kullandım ama bizde erkek sorunu var. Denemekten zarar gelmez. Zaten her duyduğumuzu deniyoruz![]()
Gittim canım gitmez olur muyum? Hepsi aynı şeyleri söylüyor. Ne bileyim kendi doktoruma iğneyle mi denesek dedim. Kendi kendine olacak dedi ne gerek var hormon almana ama olmuyor işte.. aylar seneler geçiyor.insan aklından çıkaramıyor ki canım. okunan ezanlar hürmetine Rabbim bizimde sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamızı onları sağlıcakla büyütmemizi nasip etsin inşallah. başka dr.a gitmedin mi canım belki başka bir sebep vardır
Hoşgeldin canım..mrb lar benimde 5 sene oldu![]()
gittim canım bi sorun yok bu ay bile kalabilirsin dedi gittiğim ay için eşimin sperm sayısı bakıldı normalin üzerinde ben en son dedim tüplere baktırcam film cektırdım ıkı tüp acık bı engel yok bıraktım akısına bende yoruldum cunku bişey yokken varmıs gıbı davranmaktan ve her ay acabamı demekten bu ay meryem suresıne basladım onun yanında okudugum ayetler ve zıkırler var bakalım hayırlısı artıkHoşgeldin canım..
Mutlaka gitmişsindir doktora. Ne diyorlar?
Herşeyin bir zamanı var belki de bu sabırsızlığımız bir gün biter umarım.gittim canım bi sorun yok bu ay bile kalabilirsin dedi gittiğim ay için eşimin sperm sayısı bakıldı normalin üzerinde ben en son dedim tüplere baktırcam film cektırdım ıkı tüp acık bı engel yok bıraktım akısına bende yoruldum cunku bişey yokken varmıs gıbı davranmaktan ve her ay acabamı demekten bu ay meryem suresıne basladım onun yanında okudugum ayetler ve zıkırler var bakalım hayırlısı artık
Yok canım bayanlara özel.peki nerden almıştın canım eczaneden mi. eşin yese iyi gelmez mi acaba