Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç doktor gezdim hatırlamıyorum. Birsen hanımı sevdim ama hastanede iyi orda devam edeceğim. Amin Allah başka dert vermesin ama bu da çok zor çok yıprandım. Ovulasyon testleri de sinirimi bozuyor. Stres oluyorum bakalım adetle beraber doktor yolu göründü
Hımmm anladım hayırlısı hakkımızda :)

Bazen de böyle üzülüyorum:) Güldürdün beni ... Hep üzülüyoruz Maalesef bana doktor hormonların normal yumurta tembelliği var normal yolla gebe kalabilirsin dedi. İki senedir tedavi ile bile olmadı. Allah ne derse o olacak. Ama işte tedbiri de bırakmamak lazım.
Evet çok yorucu bir süreç.. Bazen çıldıracak gibi oluyorum ama umut işte...
insan aklından çıkaramıyor ki canım. okunan ezanlar hürmetine Rabbim bizimde sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamızı onları sağlıcakla büyütmemizi nasip etsin inşallah. başka dr.a gitmedin mi canım belki başka bir sebep vardır

Valla canım fayda gören kişiler amh nin düzeldiğini veya bebek sahibi olduklarını fln yazıyorlar. Baya yorum yapan var
çok sağol canım bi araştıram bn onu. arı sütü bal polen kullanıyorum sabah akşam almaya başladım şimdi. d vitaminim eksikmiş d vitamini damla kullanıyorum. biosteron ve trisequens de üstüne . rabbim şifamızı versin inşallah

çok sağol canım bi araştıram bn onu. arı sütü bal polen kullanıyorum sabah akşam almaya başladım şimdi. d vitaminim eksikmiş d vitamini damla kullanıyorum. biosteron ve trisequens de üstüne . rabbim şifamızı versin inşallah
Amin inşallah şifa olsun inşallah canım. Bende kullandım ama bizde erkek sorunu var. Denemekten zarar gelmez. Zaten her duyduğumuzu deniyoruz :(

insan aklından çıkaramıyor ki canım. okunan ezanlar hürmetine Rabbim bizimde sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamızı onları sağlıcakla büyütmemizi nasip etsin inşallah. başka dr.a gitmedin mi canım belki başka bir sebep vardır
Gittim canım gitmez olur muyum? Hepsi aynı şeyleri söylüyor. Ne bileyim kendi doktoruma iğneyle mi denesek dedim. Kendi kendine olacak dedi ne gerek var hormon almana ama olmuyor işte.. aylar seneler geçiyor.

Hoşgeldin canım..
Mutlaka gitmişsindir doktora. Ne diyorlar?
gittim canım bi sorun yok bu ay bile kalabilirsin dedi gittiğim ay için eşimin sperm sayısı bakıldı normalin üzerinde ben en son dedim tüplere baktırcam film cektırdım ıkı tüp acık bı engel yok bıraktım akısına bende yoruldum cunku bişey yokken varmıs gıbı davranmaktan ve her ay acabamı demekten bu ay meryem suresıne basladım onun yanında okudugum ayetler ve zıkırler var bakalım hayırlısı artık

gittim canım bi sorun yok bu ay bile kalabilirsin dedi gittiğim ay için eşimin sperm sayısı bakıldı normalin üzerinde ben en son dedim tüplere baktırcam film cektırdım ıkı tüp acık bı engel yok bıraktım akısına bende yoruldum cunku bişey yokken varmıs gıbı davranmaktan ve her ay acabamı demekten bu ay meryem suresıne basladım onun yanında okudugum ayetler ve zıkırler var bakalım hayırlısı artık
Herşeyin bir zamanı var belki de bu sabırsızlığımız bir gün biter umarım.
Allah kabul etsin dualarını.. İnşallah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin. Ne diyelim zaman herşeyin ilacı

Mrb biz de yaklaşık 1,5 yıl uğraştık tedavide 3. ayımız ilk ay komen ikinci ay da femara kullandım bu ay kist oluştuğu için doktorum ilaç vermedi bu gun yumurta takibi yaptırdım 21 mm yumurtam varmış catlatma iğnesi vermedi eşimin sperm sayısı normal ama ileri hızlısı %10 canlılık biraz düşük ama doktorum bunun önemli olmadığını söyledi :KK43:eğer bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek :110:

Back