Senin düşüklerin mi olmuştu canım ?ayy ben anlamam da yaptıran felan elbette vardırDoktora gitmiştim geçen ay kan pıhtılaşması ve genetik için kan verdim yumurtam 17mmdi daha ovülasyona da bi hafta vardı gittiğimde güzeldi de aslında ama yine olmadı. Kan pıhtılaşma sonuçlarım temiz çıktı genetiği de bugün iş çıkışı alcam ama 10unda gösterebilcem doktora. Size danışırım onu da anlarsanız :)
Aslında geçenlerde bu konuda baya bilgili bi doktoru dinledim sizi en çok etkileyen şey olmazsa naparım korkusu ve cinsel yaşamınızı görev haline getirip cinsellikten tek beklentiyi çocum yapmanız falan diyodu. Belki de cidden biz etkiliyoruz kendimiziBilmiyorum bu ay da olmazsa giderim önümüzdeki ay. Yada zamanı var bilmiyorum. Eşimde Eylül’e kadar şehir dışında olucak arada ben gidicemya ne zormuş yaaa
Evet 2 kez kimyasal oldu malesefSenin düşüklerin mi olmuştu canım ?ayy ben anlamam da yaptıran felan elbette vardır
Senin neyden kaynaklı belli mi canım?Senin düşüklerin mi olmuştu canım ?ayy ben anlamam da yaptıran felan elbette vardır
Yumurta takibi adetin 14 15. Günlerde yapılıyo.çok zor bi şeyde değil canım onuda yaptır kafan rahat eder sonrasında beklersin zatenBelki de yumurta takibi yapıcak çatlamıyor belki de gerçi oluvasyon testiyle de takip ettim pik oluyor ama . Ben Haziran’da gideyim haklısınız yaşımda çok genç değil 28.
Ya aslında görev gibi görmüyorum. Ama aklımdan da çıkmıyor özellikle yumurtlama günlerinde acaba bu ay olur mu ? Biraz da fazla takıntılıyım galiba :) çok fazla etkiliyorum kendimi bunu aşabilsem belki daha kolay olucak ya olmazsa korkusu var bendeAslında geçenlerde bu konuda baya bilgili bi doktoru dinledim sizi en çok etkileyen şey olmazsa naparım korkusu ve cinsel yaşamınızı görev haline getirip cinsellikten tek beklentiyi çocum yapmanız falan diyodu. Belki de cidden biz etkiliyoruz kendimizi
Henüz geç kalmış değilim onun için adetin 5. Günündeyim gitsem olur mu yumurta takibi yaptırıcam desem . 10. Gün gitsem meselaYumurta takibi adetin 14 15. Günlerde yapılıyo.çok zor bi şeyde değil canım onuda yaptır kafan rahat eder sonrasında beklersin zaten
Peki sormayayim ben böyle bişey başına gelen olduda geç döllenme olmusmusdur diye bi ümit yazdım onu kusura bakmayın bi daha meşgul etmemCanım bence artık bize bi şey sorma bu kadar günüb geçmiş ve hala bekliyosun gitmiyosun doktora buradaki kimse sana doktora git demekten başka bi şey diyemez..ve artık 20 günden bahsediyosun doktora git bizde öğrenlenim neden oluyor
Bizdede hiç sorun yok sebepsiz ve en zor grup biz oluyomuşsuz biliyo musun nedeni belli olmadığı için..tüp bebek tabi ki son çare ama bu kadar bekleyincede artık düşünmeye başladım ben aylar geçtikce iyice psikolojim bozuluyor..şimdi ramazan geliyo yazı da geçirecem eğer olmazsa eylül gibi başlamayı düşünüyorumAynen öyle bende saklamaya kararliyim ama insanlar anliyorlar. Bu aşamaya kadar gelecegimi hic düşünmezdim. Bende 3 seneye yaklaştım. Bir bucuk senedir olmuyor. Tüp bebek kismina gececegimi sanmiyorum. Eşim vakit kaybetmek istemiyor ama hem maliyetli hem ortada bir sorun yok beklesek belki olacak dusuncesindeym. Insallah aşılama ise yarar da o kisma gecmeyiz. Tüp bebek en son nokta bence. Yani imkansiz olanlarda deneniyor. Yumurta azligi sperm yetersizliginde tek care. Ama bizim durumumuz icin bence tek care olmamali. Sence de öyle degil mi. Sizde de bir problem yok dimi canim?
Bizim sebepsiz 2 yıldır olmuyo hiç gebelik yokSenin neyden kaynaklı belli mi canım?
Canım alınganlık yapmana gerek yok bende senin için söylüyorum günlerdir niye belliyosun ki ?? Deki çok ücra bir yerdeyim doktora gitme ihtimalim yok beni götürecek kimse yok tamam..ama 20 gün geçmiş ve nasıl rahatlıkla bekleyebiliyosun ben anlayamadım seni...hepimiz 5 gün geçse koşa koşa gideriz doktora bebegide geçtim kendini düşün bi sıkıntı var ki hala olmadın git bakıl bi an öncePeki sormayayim ben böyle bişey başına gelen olduda geç döllenme olmusmusdur diye bi ümit yazdım onu kusura bakmayın bi daha meşgul etmem
Merhaba, bi yıl olmadı ama 8inci ay benimde. Ben de prolaktin yüksekliği var. Kimyasal gebelik yaşadım geçen ay, yakın çevremde 5 hamile olunca baya etkilendim ben de. ki bi kaçı bebek istemiyoken oldu. Hamile olduklarını öğrendiklerinde üzüldüler. Ben haberi duymak için yıpranırken onlar bebeği olduğu için üzülünce sitem ettim çok. Etmemek lazım ama insan bazen doluyo sanırım. Hayırlısıyla kısa vakitte bizde alırız inşallah o güzel haberi
Ben bu ay geç yumurtladim o yüzden geç geleceğini biliyodumCanım alınganlık yapmana gerek yok bende senin için söylüyorum günlerdir niye belliyosun ki ?? Deki çok ücra bir yerdeyim doktora gitme ihtimalim yok beni götürecek kimse yok tamam..ama 20 gün geçmiş ve nasıl rahatlıkla bekleyebiliyosun ben anlayamadım seni...hepimiz 5 gün geçse koşa koşa gideriz doktora bebegide geçtim kendini düşün bi sıkıntı var ki hala olmadın git bakıl bi an önce
çalısıyorum ben her istediğimde her istediğim yere gidemiyorum malesef doktorumla aramda 2 saat var ayrıca gitmememin sebebide bu at adetten önce yumurtladım bi ihtimal gec döllenme olmusmudur diye bekliyorum insan 5 yıl bekledikten sonra korkuyoCanım alınganlık yapmana gerek yok bende senin için söylüyorum günlerdir niye belliyosun ki ?? Deki çok ücra bir yerdeyim doktora gitme ihtimalim yok beni götürecek kimse yok tamam..ama 20 gün geçmiş ve nasıl rahatlıkla bekleyebiliyosun ben anlayamadım seni...hepimiz 5 gün geçse koşa koşa gideriz doktora bebegide geçtim kendini düşün bi sıkıntı var ki hala olmadın git bakıl bi an önce
Doktorum 2 aşılama basarisiz olursa biraz dinlendirip tüp bebege gecmek istiyor. Ama ben özele gittigim icin maliyetleri cok fazla oluyor ve gercekten bu bizi zorluyor. Ben aşılamalar başarısız geçerse biraz düşünücem. Tüp bebek yok simdilk aklimda.Bizdede hiç sorun yok sebepsiz ve en zor grup biz oluyomuşsuz biliyo musun nedeni belli olmadığı için..tüp bebek tabi ki son çare ama bu kadar bekleyincede artık düşünmeye başladım ben aylar geçtikce iyice psikolojim bozuluyor..şimdi ramazan geliyo yazı da geçirecem eğer olmazsa eylül gibi başlamayı düşünüyorumsen ne zamana kadar beklemeyi düşünüyosun ? bide eşim test vermedi daha gittiğimiz merkez şehir dışında gittiğimizdede perhiz süresini aşmıştı öyle olunca geldik bi dahada ne zaman gidecek bilmiyorum ramazan öncesi olur da inşallah yolumuzu ona göre çizeriz
Allah tez vakitte gönlünden geçeni hayırlı eyleyip başına getirir inşallah canımBizim sebepsiz 2 yıldır olmuyo hiç gebelik yok
Malesef isteyen kadar istemeyen de çok. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ben de 9uncu ayı devircem yakında bakalım hayırlısı olsun hakkımızdageçen gece bende benzer bir olay yaşadım canım arkadaşlarla toplandık tanımadığım bayanlarda wardı biri 3 biri 1.5 diğeri 2 senelik ewliler ve bebek istemediklerini rahatça dile getirdiler ben ise 7 aylık ewliyim ilk günden beri istiyoruz çalışıyoruz kaç defa dr gittik çok şükür bir sıkıntımız da yok.ama çok tuhafıma gitti ve bende mi bir gariplik war acaba diye düşünmedim değil...
Malesef isteyen kadar istemeyen de çok. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ben de 9uncu ayı devircem yakında bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Adetten sonra yumurtamış olabilirsin öncesinde olmuş olsa daha erken adetin gelmeliydi..inşallah çift çizgiyi görürsün kan verebileceğin bi hastane yok mu yakında illa doktoruna gitmene gerek yok ki bi bak kanda ne çıkacakBen bu ay geç yumurtladim o yüzden geç geleceğini biliyodum
çalısıyorum ben her istediğimde her istediğim yere gidemiyorum malesef doktorumla aramda 2 saat var ayrıca gitmememin sebebide bu at adetten önce yumurtladım bi ihtimal gec döllenme olmusmudur diye bekliyorum insan 5 yıl bekledikten sonra korkuyo
Canim 3 kez aşılama 1 tüp bebek fiyatına geliyo bende özele gidiyorum biliyorum çok zor maddi olarak..ama aşılamayı 1 kez denemeni tavsiye ederim ben çünkü bi ektrası yok tabi rapor felan çıkaracam dersen 3 kere denenmeliymiş.. tüp bebek öyle değil işte umut cok artıyor onda..inşallah en yakın zamanda müjdemizi alırız hepimizDoktorum 2 aşılama basarisiz olursa biraz dinlendirip tüp bebege gecmek istiyor. Ama ben özele gittigim icin maliyetleri cok fazla oluyor ve gercekten bu bizi zorluyor. Ben aşılamalar başarısız geçerse biraz düşünücem. Tüp bebek yok simdilk aklimda.
Dogru diyosun sebepsiz kısırlık deniyor bizim grubun adina. Ameliyatlik tedavilik bir durumu yok maalesef. Bekleyip gorecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?