Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar genetik testten anlayanınız var mı?

Eklentiler

• 3114564F-B4DA-4741-9EE7-15A710931912.jpeg
    3114564F-B4DA-4741-9EE7-15A710931912.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 36
Canim 3 kez aşılama 1 tüp bebek fiyatına geliyo bende özele gidiyorum biliyorum çok zor maddi olarak..ama aşılamayı 1 kez denemeni tavsiye ederim ben çünkü bi ektrası yok tabi rapor felan çıkaracam dersen 3 kere denenmeliymiş.. tüp bebek öyle değil işte umut cok artıyor onda..inşallah en yakın zamanda müjdemizi alırız hepimiz
Siz aşılama yaptırdınız mı B Bade1115 ??

Canim 3 kez aşılama 1 tüp bebek fiyatına geliyo bende özele gidiyorum biliyorum çok zor maddi olarak..ama aşılamayı 1 kez denemeni tavsiye ederim ben çünkü bi ektrası yok tabi rapor felan çıkaracam dersen 3 kere denenmeliymiş.. tüp bebek öyle değil işte umut cok artıyor onda..inşallah en yakın zamanda müjdemizi alırız hepimiz
Rapor icin bazi sartlar varmis sanirim. Bir de devlette denenmesi mi gerekiyor sadece. Arkadasim oyle demisti. 3 yilldir evli olanlar ve devlette en az 3 aşılama yaptranlar rapor alip tüp bebek yaptirabilir diye. Tam bilgim yok canım. Senin var mi bilgin?

Merhaba arkadaşlar,

Forumda gebelik için uğraşan bir çok kişi var. Allah'tan isteyen herkese anneliği nasip etmesini dilerim.

Fakat bildiğiniz gibi süreç uzadıkça farklı sıkıntılar sorunlar da ortaya çıkıyor. Özellikle psikolojik açıdan çok yıpranıyoruz.

Bu başlık altında en az bir yıldır çalışmalara rağmen gebe kalamayan arkadaşlarla dertleşmek, fikir alışverişi yapmak istiyorum.

Ben 2,5 senelik evliyim. İki sene önce bir dış gebelik geçirdim ve sonrasında da korunmadık. Fakat ondan sonra gebelik durumu söz konusu olmadı.

Hormon testlerimiz yapıldı, rahim filmi çekildi, iki ay klomen tedavisi gördüm ama maalesef gebelik oluşmadı.

Umutsuzluğa kapılıp tedaviyi bıraktığım da oldu , amann olmazsa olmasın dediğim de...
Bir çok hamilelik haberi aldım. Üzüldüm. Ağladım... Sıkıldım...

Bazı şeyleri gerçek hayatta dile getiremedim yanlış anlaşılmaktan korktum.. Buradaki arkadaşlarla dertleştim..

Sizin de hikayelerinizi dinlemek, paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak istiyorum..

sevgiler...

Bekleyenler listemiz :KK200:

@feray06 ?

@mesrefff 30Nisan

@bendis2366 30Nisan
B Bade1115 02Mayıs

pawlover pawlover 03Mayıs

@kzbnyns 03Mayıs

@Mini_mini 03Mayıs

@gkymc 04Mayıs

@teacheralla 05Mayıs

@Neic 06Mayıs

P pinkglove 20 Mayıs

@Smile_s 20Mayıs

2 yıl olcak haziranda olmuyor hamile kalamıyor um sorunda yok yinede yok yani

Siz aşılama yaptırdınız mı B Bade1115 ??
Ben aşılama yaptırmak için gittim ama doktor olumlu konuşmadı aşılamayı bir basamak olarak görme dedi normal birliklelikten farki çok az dedi..bide eşimin sonuçlarını görecek ona göre..yanlız bu dedikleri sebepsiz infertilide geçerliymiş yumurtlamada yada esinde sıkıntı varsa tabi ki güzel bir yontem..bende beklemedeyim artık nasip

Rapor icin bazi sartlar varmis sanirim. Bir de devlette denenmesi mi gerekiyor sadece. Arkadasim oyle demisti. 3 yilldir evli olanlar ve devlette en az 3 aşılama yaptranlar rapor alip tüp bebek yaptirabilir diye. Tam bilgim yok canım. Senin var mi bilgin?
Yok evrem 3 kere özelde de olsa oluyo sen onun için evrak alıyosun gittiğin hastaneden fark etmiyo devlet özel diye..bide 3 yıl evlilik şartı aranıyomuş bildiğim bu kadar

Doktor ne diyo peki?klomen kullandin mı bende 2.yılı doldurdum sebepsiz hiç gebelik yok
Kullandım canm çatlama iğnesi vuruldum ama tutmadı diğer ay klomen kullandm yumurtalar büyümedi ama bende adet duzensizligi var yeni başladı ama Hormonal sorun yok doktorun biri Kilo ver diyor diğeri tedaviye başka ilaç ile devam edelim diyor anlamadim bende

Kullandım canm çatlama iğnesi vuruldum ama tutmadı diğer ay klomen kullandm yumurtalar büyümedi ama bende adet duzensizligi var yeni başladı ama Hormonal sorun yok doktorun biri Kilo ver diyor diğeri tedaviye başka ilaç ile devam edelim diyor anlamadim bende
Kesinlikle kilo vermelisin yumurtaların etkinliğini artıyor sporda yap..kilo verince bile düzene girebilir:super:

Gelmez inşallah canım bende yarın yep yeni bir aya başlayacam :KK49: eşimlede aramız pek iyi değil bakalım ne olacak:63:
hadi bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım bizde arada kavga ediyoz her ailede oluyor ama geçer inşallah :KK60:

Kızlar ben bu adetimden sonrq hayıt otu içmeye başladım..bugün 3.gün felan hergün bir bardak içiyorum inşallah faydasını görürüm tabi düzenli içebilirsem:110:

Kızlar ben bu adetimden sonrq hayıt otu içmeye başladım..bugün 3.gün felan hergün bir bardak içiyorum inşallah faydasını görürüm tabi düzenli içebilirsem:110:
Aslında benim gittiğim diyetisyen de önermişti hayıt tohumu ve civan perçemi pko için faydalıymış. Ama doktoruma sorduğumda kullanma dedi. Belli bir dozu var, o dozun aşılmaması gerekiyormuş. Bunu ayarlayamamın çok mümkün olmadığını, bu yüzden önermediğini söyledi. Sen de bir sor doktoruna istersen. Faydalı olsun diye yaptığımız bazı şeyler zararlı da olabiliyor sonrasında.

benimde çok az açık kahve lekem geldi de daha tık yok bakam, nazlandıkça nazlanıyor:KK55:

Benim de bu ay adetim nazli çıktı. Gelmiyor bir türlü. Gelse de aşılama sürecine girsem hemen.:hamarat:

Back