- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.199
- 548
- 36
Canım onu bilemezsin ki geç döllemenin ne zaman olduğunu bilemiyosun çünkü belki adetinin 25. Günü döllenme oldu belki 20 Gün e öyle oluncada uzar tabi üstüne 15 gün daha koyman gerekir idrarda çıksın diye..sen kan testi yaptırsana rahat edersin çok uzanmış ne olduğuna bi bakaraın doktor ona göre ilaç felan başlar bence bi git canım DoktoraBilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba geç döllenmede adet günü geçtikten sonra kaç gün sonra idrarda belli olur
aynen canım umut, bana da olur dedide kimbilir ne zaman olur yani biraz çabalamak lazım işteEvet, bazen imkansız gibi görünen şeyler bir mucize oluyor ve sana gelebiliyor. Alnımızda anne olmak yazılı ise olacağız inşallah. Umarım tedavin iyi sonuç verir.
Benim de normal yolla olmayacak belli ki.. Doktorlar olur demişti ama olmuyor aylar geçti. Bu ayda adetim resmi tatile denk geldi. Bugün doktora gideceğim bakalım inşallah bu ay bir tedavi uygular. Umut işte..
Feray o ilaç prolaktinde veriliyo sadece benim bildiğimde o bana da verilmişti..sana nasıl başladı neye göre bi şey demedi mi bi daha gittiğinde sorNerden anladı acaba prolaktinin yüksek olduğunu merak ettim tahlil sonucuna tekrar baktım sadece e2 yazıyor sadece bana çok erken yumurtluyorsun dedi ondan mi anladı yani yüksek olduğunu
Offff doktoru mu değiştirsem acaba
ben aşılama olmayı planlıyorum kuzu önümüzdeki ay bu ay olmazsa gebelikBu topigi görünce yalniz olmadigimi farkettim. Ben de 1.5 yildir o ikinci cizgiyi görmeyi hayal edenlerdenim. Ve hicbir sıkıntı olmamasina rağmen sabrediyorum. Tabi Allah baska dertler vermesin. Sorun olsa onunla ugrasmak daha bir zor. Sabır hepimizin imtihanı ne yapalmAşılama boyutuna gelen var mi arkadaslar aranizda.
Bende o aşamadayım artık..2 yılı geçti benimde ve sebepte yok hiç gebe kalmadım ilk dedim ki tüp bebek olsun ama sonra sırasıyla gitmeye karar verdim nasip bello aşılamayla olacak tüp bebek daha zor maddi ve manevi olarakda daha yıpratıcı aşılama olmazsa tüp bebeğe karar verecem m..sen hiç klomen kullandın mı pekiBu topigi görünce yalniz olmadigimi farkettim. Ben de 1.5 yildir o ikinci cizgiyi görmeyi hayal edenlerdenim. Ve hicbir sıkıntı olmamasina rağmen sabrediyorum. Tabi Allah baska dertler vermesin. Sorun olsa onunla ugrasmak daha bir zor. Sabır hepimizin imtihanı ne yapalmAşılama boyutuna gelen var mi arkadaslar aranizda.
Bende yaptıracamda ramazana denk geliyo diye temmuza kalacam galiba..bat mayıs 2 3 4 felan eğer geç olursa adetim tam ramazanın ilk günlerine denk geliyo aşılama zamanı.. senin ne zaman?ben aşılama olmayı planlıyorum kuzu önümüzdeki ay bu ay olmazsa gebelik
aynıyız canım 4 mayıs bat görünüyor benimde, artık sabredemiyorum ramazana denk gelmesi kötü ama yaptıracağım galiba ramazan da olsa soracağım doktora bi sakıncası olur mu oruç tutmamın falan diyeBende yaptıracamda ramazana denk geliyo diye temmuza kalacam galiba..bat mayıs 2 3 4 felan eğer geç olursa adetim tam ramazanın ilk günlerine denk geliyo aşılama zamanı.. senin ne zaman?
Ne güzel.. Allah bize de nasip etsin inşallahMerhabalar hepinize. Allah inşallah en hayırlı zamanda nasip eder anneliği hepinize. Ben de sizler gibi 17 ay deneyip en sonunda hamile kalabildim ve oğlum doğdu sekizinci ayında oldu bile. Buraları çok okudum. Neler denedim. Ne duyduysam yaptım. Klomen çatlatma iğnesi sogan suyu incir havuc kuru hayıt suyu testere dişli aslanpençesi arı sütü bal polen ama olmadı. Bu kullandığım bitkisel şeylerin yanında spor ve sağlıklı beslenme. Hepsini yaptım arkadaşlar. Ama emin olun gebeliği engelleyen en önemli şey stres. Bu yaptıklarım benim hormonlarimi düzenledi yumurtlamami sağladı daha sağlıklı oldum ama kafamdan gebelik düşüncesini atamadigim için olmuyordu. En son rahim filmi çektirmeye karar verdim ve o ay rahimde yara olduğu için pek ilişki olmamıştı. Zaten yumurtlama günlerini de takip etmedim çünkü doktor bir fitil vermişti ve onu kullanırken ilişki yasaktı. Ama ben o fitile başlamadan önce olan bir birliktelikle ve rahim filmi sayesinde hamile kalmışım. Belki ufak tıkanıklıklar vardı onlar açıldı bilmiyorum. Çünkü çok ağrılı geçti benim rahim filmim. Ama bence en çok da o ay planlamadigimiz için tutmuş olabilir. Üzülmeyin olumlu düşünün. Uğraşıp da her ay adet görmek çok yıpratıcı sizi çok iyi anlıyorum ama benim gibi olumlu hikayeler size ümit versin. İnşallah darısı hepinizin basina..
Çabalıyoruz güya:)) Dün doktora gittim. Nur topu gibi bir kistim varmış hayırlı olsun. Hem de portakal kadaraynen canım umut, bana da olur dedide kimbilir ne zaman olur yani biraz çabalamak lazım işte
Feray o ilaç prolaktinde veriliyo sadece benim bildiğimde o bana da verilmişti..sana nasıl başladı neye göre bi şey demedi mi bi daha gittiğinde sor
aslan pençesi, civan perçemi çayları iç hemen yok ediyor kuzu inşallah olur canım benimNe güzel.. Allah bize de nasip etsin inşallah
Çabalıyoruz güya:)) Dün doktora gittim. Nur topu gibi bir kistim varmış hayırlı olsun. Hem de portakal kadarO yüzden bu ay tedavi bebek falan yok bana.. Diyet spor var. Bir de ilaç verdi. Sersem gibiyim
Hiç duymamıştım. Deneyeyim canım. Sağolaslan pençesi, civan perçemi çayları iç hemen yok ediyor kuzu inşallah olur canım benim
Bende sabredemiyorum artık bi an öncr olsun istiyorum bi taraftanda durup ramazanda tedaviye başlamakta istemiyorumaynıyız canım 4 mayıs bat görünüyor benimde, artık sabredemiyorum ramazana denk gelmesi kötü ama yaptıracağım galiba ramazan da olsa soracağım doktora bi sakıncası olur mu oruç tutmamın falan diye
Niye kist oluştu ki acaba tedavide de değildin demi sen..glukofen öyle yapıyo canım ya kimine baya ağır geliyo..bende diyetteyimNe güzel.. Allah bize de nasip etsin inşallah
Çabalıyoruz güya:)) Dün doktora gittim. Nur topu gibi bir kistim varmış hayırlı olsun. Hem de portakal kadarO yüzden bu ay tedavi bebek falan yok bana.. Diyet spor var. Bir de ilaç verdi. Sersem gibiyim
Süper fikir !Bi düğmemiz olsa da basınca bebek düşüncesini kafamızdan atabilsek belki o zaman ererdik muradımıza :)
Canım yumurta oluşmuş ama çatlamamış büyümüş durmuş nur topu gibi portakal olmuşNiye kist oluştu ki acaba tedavide de değildin demi sen..glukofen öyle yapıyo canım ya kimine baya ağır geliyo..bende diyetteyim
Evet canım pko lu oldugum ıcın verdi. Sabah aksam tok karnına içiyorum. Bir bucuk yıldır kullanıyorum. Regl im düzensizdi 50_ 60 gün fln onu 36 ya düşürdü. Ve toplamda 9 kilo verdimSmile_s canım bir konuda glokofen kullandığını yazmışsın. Dün doktor bana da aynı ilacı verdi. Ne kadar zamandır ve ne şekilde kullanıyorsun? Bir faydasını gördün mü?
Adet olurdan adetle atarsın canım, kendiliğinden gider muhtemelen. Benim de öyle olmuştu klomenden sonraSüper fikir !
Canım yumurta oluşmuş ama çatlamamış büyümüş durmuş nur topu gibi portakal olmuşkendiliğinden geçer dedi. Bu arada diyet yapmaktan da nefret ediyorum
Bana sabah aç karnına içmemi söyledi. Bugün başladım. Adet oluyorum düzenli ama kilo veremiyorum. Aylardır açım 4 kilo verebildim. Sinirlerim bozuldu dedim doktora. Şeytan bırak ne buluyorsan ye diyor dedim :) daha önce de bu ilacı yazacaktı ama vazgeçmişti. Bakalım inşallah işe yararEvet canım pko lu oldugum ıcın verdi. Sabah aksam tok karnına içiyorum. Bir bucuk yıldır kullanıyorum. Regl im düzensizdi 50_ 60 gün fln onu 36 ya düşürdü. Ve toplamda 9 kilo verdim
Aynen öyle dedi doktorum da. Klomen kullanmamıştım bu ay. En son beş ay önce kullanmıştım onda da çatlatma iğnesi oldum. Böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bakalım bu ay böyle boş geçecek önümüzdeki ay kist giderse tekrar klomen başlayacağızAdet olurdan adetle atarsın canım, kendiliğinden gider muhtemelen. Benim de öyle olmuştu klomenden sonra
Siz bu ay kendiniz günleri takip ederek denemeye devam edin, belki klomene hiç gerek kalmaz :)Bana sabah aç karnına içmemi söyledi. Bugün başladım. Adet oluyorum düzenli ama kilo veremiyorum. Aylardır açım 4 kilo verebildim. Sinirlerim bozuldu dedim doktora. Şeytan bırak ne buluyorsan
Aynen öyle dedi doktorum da. Klomen kullanmamıştım bu ay. En son beş ay önce kullanmıştım onda da çatlatma iğnesi oldum. Böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bakalım bu ay böyle boş geçecek önümüzdeki ay kist giderse tekrar klomen başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?