Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 30 Nisan ama ümit yok regl belirtileri var

Hatice senin hiç geçikmen oluyo muydu ki? Adet olmadığın sürece hep umut var:) sonuçta yumurtalama zamanında değişmiş oluyo bu ay hiç farklıl hissetmiş miydin daha gecikmeli gibi
9.gün ama halen bişey yok canım valla daha önce hep gecikirdi 16 gün bile gecikti ama hayit suyu ictim o düzene soktu 6 aydır hep 32 gunde bir gelirdi hiç sasmadi ama şuan hiç bişey de hissetmiyorum ayakta çok durunca sadece karnım belim ağrıyo o kadar

Ben de doktora gittim bu gun adetimin 4. gunu doktor dostinex ve klomen yazdı cuma günü rahim filmi çektircem aranızda dostinex kullanan var mi? Reçetede progesteron hormonunu düşürmek için yazıyor ama ben herhangi bir tahlil yaptırmadım kan tahlili verdim üzerinde sadece e2 değeri var

Ben kullandım canım. Prolaktin için veriliyo diy biliyorum. Ben prolaktin için kullandım. Süt hormonu

17 mm den sonra anca denk geliyor çatlamasına 23 mm de çatlamıyo muydu..amin canım güzel haberler olur inşallah bu mübarek günlerde
Aynen 23 falan ama günde 1-2 mm büyüyomuş. Pazartesiye falan denk geliyo aslında doktorun dediği gibi ama benim geç çıktı ovülasyon testinde. Perşembe koyuydu baya ovülasyon

Ben kullandım canım. Prolaktin için veriliyo diy biliyorum. Ben prolaktin için kullandım. Süt hormonu
Çok soru soruyorum ama bu hormon için tahlil yapıldı mi size ben tahlil yaptırdım e2 testi doktor burdan mi anladı acaba yüksek olduğunu

Çok soru soruyorum ama bu hormon için tahlil yapıldı mi size ben tahlil yaptırdım e2 testi doktor burdan mi anladı acaba yüksek olduğunu
Benim adetin 3üncü günü hormon testi yapılmıştı. Tüm hormonlara bakıldı orda çıkmıştı tek bi değerden anlamaz bence prolaktini. Çünkü benim diğer hormonlarımın hepsi güzeldi sadece prolaktin yüksekti

Nerden anladı acaba prolaktinin yüksek olduğunu merak ettim tahlil sonucuna tekrar baktım sadece e2 yazıyor sadece bana çok erken yumurtluyorsun dedi ondan mi anladı yani yüksek olduğunu
Offff doktoru mu değiştirsem acaba

Yanlış yönlendirmek istemem ama prolaktin yüksekliğinde yumurtlama olmuyo canım. O yüzden adet falan göremiyosun bence başka bi doktora git yan etkileri falanda olan bi hap dostinex başlamadan önce bi daha baktır bence hormonlarına

Dün kırmızıları gördüm bu ay da olmadi
Canım ben de kırmızıları gördüm. Geçen hafta bir cenazemiz vardı o yüzden de giremedim siteye. Bugün doktora gideceğim. Gerçi adetin beşinci günü ilaçlara başlatıyordu normalde geç kalmış olacağım ama belki tedaviye başlar
Merhaba kizlar 2011 dogumlu bir oglum var. 2015 ten beri 2. Icin ugrasiyoruz olmuyor
Allah aratmasın ne diyelim. Bir oğluşun varmış ne mutlu.. En kısa zamanda kardeşi gelir inşallah

Bıraktım ben çabayı
Bana da oluyor..
Bırakıyorum.. Aylarca hiç bir şey yapmadığımı biliyorum.. Sonra dönüp dolaşıp buralarda doktorda buluyorum kendimi..
Bir bebek sahibi olmak hepimizin arzusu. Ama olmaması da dünyanın sonu değil. Belki hiç olmayacak. Bilemeyiz ki.. Bilmemiz gereken kendi ruh ve beden sağlığımızın da çok çok önemli olduğu.. O yüzden kararına çok saygı duyuyorum. Zaman her şeyin ilacı. Üzülme sadece bu süreçte kendini topla. Kafanı ağrıttım sevgiler

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır bu sitenin takibindeyim,üye olmak bugüne kısmetmiş.
Bende kendimi, daha doğrusu yaşadıklarımı size kısaca özetliyim ve yalnız olmadığınızı benimde olduğumu bilmenizi istedim.
2017 nisan ayında şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gittim rahim ağzında yara olduğunu ve bunu dondurmaları gerektiğini söylediler (daha önce doğum yapmadığım için dondurulma işlemi yapıldı,normalde yakılıyormuş buda rahimde yapışıklığa sebep olabiliyormuş). Nitekim donduruldu. Tam da çocuk yapalım artık dediğimiz ayda. 1 ay ilişki, 3 ay çocuk yasaklandı.Derken temmuz oldu ben ovülasyon testleri aldım takip ettim ama ihtimal vermiyordum korunmayı bıraktıgımız ilk ay hamile kalacağıma.Ağustos ayında tatile gittik ve hüsran burada başladı. Meğer hamileymişim bilmediğimiz yerlerde bilmediğimiz doktorlar hastaneler vs kabus gibiydi.Az az kanamam vardı düşük tehlikesi dediler progesteron verdiler yola cıkma dediler mecbur tatilimizi uzattık. Kanamam kesildi 10.gün oldu artık evimizde dönelim dedik yola cıktık. Dağın ortasında bir benzinlikte yaşadığım tam bir kabustu. Bacaklarımdan akmaya başladı. Apar topar oralarda bir hastane bulduk gittik.Kanamam durdu yola devam ettik. Bu arada yol üstünde başka bir hastaneye daha uğramak zorunda kaldık.Ve burda acımasızca yüzümüze söylenen gerçekle yüzleştik. Aslında bu bir DIŞ GEBELİKti. Öğrendiğimin şokuyla ama hala içimdeki umutla İstanbul'a geldik.Kendi doktoruma gittim.Onayladı.Ve tek doz Metotraksat ile gebeliğim sonlandı.Sonrasında 3 ay korun dedi. Adetlerim falanda düzene girdi. Taki Ocak ayına kadar Ocak adetim az geldi dr a gittim senin anlayabilceğin gibi söyliyim yumurtaların kaza yapmış bir sonraki adetinde az gelebilir cok gelebilir erken olur gec olur endişe etme dedi. Şubatta öyle oldu. Martta da 2 gün sürdü adetim.Normalde 4-5 gün olurum.Gelelim bu aya. Yine ovülasyon testi aldım.Takibiyle denedim.Adet olamama daha 11 gün var bakalım sonuç ne gösterecek.
Sevgiyle kalın..

İnşallah kısa sürede alırsın güzel haberi. Çok yıpratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…