Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat cumartesi her ay olduğu gibi bu ay da sadece adet öncesi belirtilerim var hiç bir değişiklik yokAh sabırsız biz ahbat be zaman ki geldi mi adet
Merhaba, bi yıl olmadı ama 8inci ay benimde. Ben de prolaktin yüksekliği var. Kimyasal gebelik yaşadım geçen ay, yakın çevremde 5 hamile olunca baya etkilendim ben de. ki bi kaçı bebek istemiyoken oldu. Hamile olduklarını öğrendiklerinde üzüldüler. Ben haberi duymak için yıpranırken onlar bebeği olduğu için üzülünce sitem ettim çok. Etmemek lazım ama insan bazen doluyo sanırım. Hayırlısıyla kısa vakitte bizde alırız inşallah o güzel haberi
Kızlar Merhaba :)merhabalar seneler çnce erken menopoz olabilirsin denildi. evlen hamile kalmaya çalış dedi drlar. bekardm doğal yolla adet göremiyordum. bende adetimi düzenli gördürüyor sıcak basması olmuyor diye cyclo progynova kullandım bi kaç sene. kasımda evlendim ilacı bırakayım belki düzelmişimdir ilaçsız adet olabilrim ddm. dr a gittim amh testi yaptırdım 0,01 çıktı fsh 18 çıktı. adetin 3. günü gel fsh bakalım ddlr adet olmadım. sonra bir prof a randevu aldım alttan muayene yaptı dr yumurtan yok bu şartlarda tüp bebek bile olmaz yumurtan olmadığı için ddi. trisequens verdi adetim düzenli olsun diye. biosteron verdi belki bir ihtimal yumurtan oluşur sağlıklı olur diye. 3 ay normal yolla hamile kalmaya çalış 3 ay sonra gel ddi. 2. adetimi gördüm bugün.
Merhaba, benimde bir yıl olmasada 8.ay bitti 9a giriyorum bikac gune pko var bat 6 mayıs insallah gelmezde bu batlar hepimiz hamile oluruz amiiinKızlar Merhaba :)
Uzun süredir bebek çalışması yapanlar olarak bu başlık altında batlarımızı takip edelim diye düşündük. Katılmak isteyen varsa beni etiketlesin bir liste oluşturalım.
Hepimiz çok bekledik. Allah' tan daha fazla bekletmeden bebişlerimize kavuşturması dileği ile![]()
Merhaba canım bat 3 mayıs hayırlısıyla ramazandan önce alırız inşallah güzel haberleriKızlar Merhaba :)
Uzun süredir bebek çalışması yapanlar olarak bu başlık altında batlarımızı takip edelim diye düşündük. Katılmak isteyen varsa beni etiketlesin bir liste oluşturalım.
Hepimiz çok bekledik. Allah' tan daha fazla bekletmeden bebişlerimize kavuşturması dileği ile![]()
Aynıymışız hayırlısıyla bat 9 ay kadar gelmez inşallah
Evet canım 37.gun normalde 32.gun olacaktım 28 ve 30 uncu günlerde test yaptım negatifti bende umudumu kaybettim çünkü şuan için hiç bir belirti yok belim ve karın ağrısı dışındaTest yapsana bi belkide bebiş vardır:) simdi 37 . Gününde misin
Kızlar Merhaba :)
Hepimiz çok bekledik. Allah' tan daha fazla bekletmeden bebişlerimize kavuşturması dileği ile
F feray06Neic B Bade1115
67blue
Allizwell20
p a t u l i
kzbnyns
Smile_s H hatice8679
teacheralla @Tazegelin33 M mesrefff S srplmtmtk
Mini_mini
lizge_08