Gebeliğe Hazırlık En az bir yıldır bebek için uğraşanlar buraya!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, bi yıl olmadı ama 8inci ay benimde. Ben de prolaktin yüksekliği var. Kimyasal gebelik yaşadım geçen ay, yakın çevremde 5 hamile olunca baya etkilendim ben de. ki bi kaçı bebek istemiyoken oldu. Hamile olduklarını öğrendiklerinde üzüldüler. Ben haberi duymak için yıpranırken onlar bebeği olduğu için üzülünce sitem ettim çok. Etmemek lazım ama insan bazen doluyo sanırım. Hayırlısıyla kısa vakitte bizde alırız inşallah o güzel haberi
merhabalar seneler çnce erken menopoz olabilirsin denildi. evlen hamile kalmaya çalış dedi drlar. bekardm doğal yolla adet göremiyordum. bende adetimi düzenli gördürüyor sıcak basması olmuyor diye cyclo progynova kullandım bi kaç sene. kasımda evlendim ilacı bırakayım belki düzelmişimdir ilaçsız adet olabilrim ddm. dr a gittim amh testi yaptırdım 0,01 çıktı fsh 18 çıktı. adetin 3. günü gel fsh bakalım ddlr adet olmadım. sonra bir prof a randevu aldım alttan muayene yaptı dr yumurtan yok bu şartlarda tüp bebek bile olmaz yumurtan olmadığı için ddi. trisequens verdi adetim düzenli olsun diye. biosteron verdi belki bir ihtimal yumurtan oluşur sağlıklı olur diye. 3 ay normal yolla hamile kalmaya çalış 3 ay sonra gel ddi. 2. adetimi gördüm bugün.
Kızlar Merhaba :)
Uzun süredir bebek çalışması yapanlar olarak bu başlık altında batlarımızı takip edelim diye düşündük. Katılmak isteyen varsa beni etiketlesin bir liste oluşturalım.
Hepimiz çok bekledik. Allah' tan daha fazla bekletmeden bebişlerimize kavuşturması dileği ile:KK200:

Uzun süredir bebek çalışması yapanlar olarak bu başlık altında batlarımızı takip edelim diye düşündük. Katılmak isteyen varsa beni etiketlesin bir liste oluşturalım.
Hepimiz çok bekledik. Allah' tan daha fazla bekletmeden bebişlerimize kavuşturması dileği ile:KK200:
Merhaba, benimde bir yıl olmasada 8.ay bitti 9a giriyorum bikac gune pko var bat 6 mayıs insallah gelmezde bu batlar hepimiz hamile oluruz amiiin:dua:

Merhaba canım bat 3 mayıs hayırlısıyla ramazandan önce alırız inşallah güzel haberleri :anneadayı:

P pinkglove inşallah canım benim bat belirsiz en az 32 gün en fazla 50 yi buluyor ilaç iğne kullanmadığım da şimdilik 20 mayıs diy biliriz bu ay rahim filmi cekinecegim kızlar önerileriniz var mı tabi rahim filmim inşallah güzel çıkarda ihtimallerim artar Allah ın izniyle:KK200: Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin:KK200:

P pinkglove canım benim 5 gün geçti ama karın ağrısı ve bel ağrısı var sabah çok ağrım vardı 1 gün ağrım cok oluyo 1 gün hiç bişey hissetmiyorum ben anlamıyorum artık ya son 6 aydır felan 32 gunde 1 oluyodum
Test yapsana bi belkide bebiş vardır:) simdi 37 . Gününde misin

F feray06 Neic Neic B Bade1115 67blue 67blue Allizwell20 Allizwell20 p a t u l i p a t u l i kzbnyns kzbnyns Smile_s Smile_s H hatice8679 teacheralla teacheralla @Tazegelin33 M mesrefff S srplmtmtk Mini_mini Mini_mini lizge_08 lizge_08

Bat 5 Mayıs canim

Amin insallah bu ay son olur. Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.

Back