Beş ay önce ilk klomen tedavimde acayip hevesli ve umutluydum. Doktor çok olumlu konuşmuştu. O ay hamile kalacağıma çok inanmıştım. Olmayınca da acayip yıkılmıştım. Bu ay doktora gitmeden sadece ovulasyon takibi yaptım testle. Çift koyu çizgiyi yakalayınca acayip sevindim. Şimdi yine aynı his var içimde. Sanki bu ay olacak hamile kalacağım gibi. Ama bir yanımda olmazsa yaşayacağım yıkımı düşünüyor. Sabırsızca bekliyorum.
Ah canım ya. Kaç üç ay geçti benim. Allah kimseye aratmasın inşallah. Şimdi bekliyorum bat gelsin. Hatta batı da beklemiyorum:) 5 gün kala başlarım teste. Çok zormuş gerçektenIlk ay doktora gittiğimde doktorum her şey çok güzel demişti ben de cok umitlenmistim ama şimdi 3. aya girdim galiba bizi de çok uğraştırıcak bu çocuk işi ama ne olursa olsun moral bozmak yok
istemem inşallah olur bu ay , fakat bu süreçten geçtiğim için söylüyorum o kadar çok umutlanıp o kadar çok yıkım yaşadım ki , sabretmek gerekiyor olmasa da umudunu yitirmemek, ovulasyon testleri denedim neler neler olmadı. inanıyorum ki bir vakti zmanı var biz sadece çabamızı gösteriyoruz. Yıkılmak yok Rabbim nasib etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış eşindede sorun yoksa klomeni tekrar dene bence.Beş ay önce ilk klomen tedavimde acayip hevesli ve umutluydum. Doktor çok olumlu konuşmuştu. O ay hamile kalacağıma çok inanmıştım. Olmayınca da acayip yıkılmıştım. Bu ay doktora gitmeden sadece ovulasyon takibi yaptım testle. Çift koyu çizgiyi yakalayınca acayip sevindim. Şimdi yine aynı his var içimde. Sanki bu ay olacak hamile kalacağım gibi. Ama bir yanımda olmazsa yaşayacağım yıkımı düşünüyor. Sabırsızca bekliyorum.
Kuzum aynı şeyleri yaşıyoruz hep. Her ay umut ve hüsran. Ama bu ayki umudum ayrı iki senedir ikinci kez böyle oluyor. Haliyle bunun yıkımı da büyük oluyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Elimde bir problem çıkmadı çok şükür. Ama klomen tedavisi bilmiyorum tekrar yapar mıyımCanım seni üzmek
istemem inşallah olur bu ay , fakat bu süreçten geçtiğim için söylüyorum o kadar çok umutlanıp o kadar çok yıkım yaşadım ki , sabretmek gerekiyor olmasa da umudunu yitirmemek, ovulasyon testleri denedim neler neler olmadı. inanıyorum ki bir vakti zmanı var biz sadece çabamızı gösteriyoruz. Yıkılmak yok Rabbim nasib etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış eşindede sorun yoksa klomeni tekrar dene bence.
Morfoloji iyi canım sınır yüzde 4 zaten sizinki üstünde ileri hız düşük biraz o da yükselir inşallah kürler falan kullanın, normalden olur gibi bence ama hızlandırmak için bazı şeyler yapabilirsin tabiKızlar ben bu konularda yeniyim çok fazla bir bilgim yok benim eşimin sperm testinde sperm sayısı yüksek çıktı ama ileri hızlı %11 morfoloji %8 yavaş hareketli hiç yok doktor değerleri ıyi dedi ama internetten araştırdım normalin altında oluyor sizce normal mi bu değerler
Valla kuzum hepimiz aynıyız:))))Sürekli kendimi dinliyorum ben de en ufak bir şeyde acaba hamile miyim diyorum
Morfoloji iyi canım sınır yüzde 4 zaten sizinki üstünde ileri hız düşük biraz o da yükselir inşallah kürler falan kullanın, normalden olur gibi bence ama hızlandırmak için bazı şeyler yapabilirsin tabi
İnşallah işe yarar. Doktor sorun yok dediyse bir bildiği vardır canım.Internette normal değer 40-45 arası kafam karıştı ama eşimin üroloji doktoru da benim doktorum da normal olduğunu söyledi sperra diye bi ilaç aldık bir de keçiboynuzu pekmezi ıciriyorum sabah akşam bu ayın sonunda tekrar sperm testi yaptıracak insllh düzelmiştir degerleri
Haklısın.Olmayinca kendi kendime sebebler aramaya başladım galiba elbet vardır bir zamanı da sabretmek zor geliyor işteİnşallah işe yarar. Doktor sorun yok dediyse bir bildiği vardır canım.
Sabır konusunda birilerine akıl verecek son kişiyim maalesef..Haklısın.Olmayinca kendi kendime sebebler aramaya başladım galiba elbet vardır bir zamanı da sabretmek zor geliyor işte
Valla ne yapacağım ben de bilmiyorum. Akşam kendimi tutabilirsem yarın ilk idrarla test yapacam inşallah. Senin bat ne zaman?Ben de seninle aynı durumdayım hiç bu kadar stresli olmamıştım düşünmeyim diyorum ama olmuyor
Hiç belli olmaz canım. umudunu kesme umut bizim ekmeğimizBenim 10 günüm var bata 7 gün kala ben de erken gebelik testlerinden almayı düşünüyorum bekleyemeyeceğim daha fazla
Aslında bu aydan da umudum yok sağ tarafımda bir ağırlık hissediyordum dünden beri o ağrı da kayboldu galiba yumurtam çatladı eşim de hastaydı boşa gitti galiba bu ay dayine de ufak bir ümit bekliyorum
İnşallah bu akşamı test yapmadan atlatırım. Aklım fikrim o konudaAslında test için erken biraz olumsuz bir sonuçla karşılaşman çok yüksek yine de test yaparsan sonucunu yaz bize
Haklısın canım. Ben de Cuma’yı bekleyeyim diye kendimi zorluyorumTut kendini cook erken daha çok üzülürsün sonra
inşallah olumlu sonuç alırsınız canım normalde 3 aylık periyotlarla bakılıyor ama sizinki normale yakın olduğu için belki daha erken sonuç verirInternette normal değer 40-45 arası kafam karıştı ama eşimin üroloji doktoru da benim doktorum da normal olduğunu söyledi sperra diye bi ilaç aldık bir de keçiboynuzu pekmezi ıciriyorum sabah akşam bu ayın sonunda tekrar sperm testi yaptıracak insllh düzelmiştir degerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?