Haklısın canım. Ben de Cuma’yı bekleyeyim diye kendimi zorluyorum
Naptin merak ettim yaptin mi test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım. Ben de Cuma’yı bekleyeyim diye kendimi zorluyorum
YaptımNaptin merak ettim yaptin mi test
Hamile kalmışsın inşallah devamıda gelir..haziranda yine aynı yere mi yaptırcaksın tüp bebeği yoksa sıfırdan mı başlanacak?Bende de pcos var. 5 yıllık evliyim, 3,5-4 yıl oldu neredeyse bebek istiyoruz olmadı.
2 düşük ve 1 kimyasal gebeliğim var. 1 kez tüp bebek yaptım. Haziranda yeniden transfer olacağım.
Allahım dileyen isteyen herkese versin. O kadar yorucu bir süreç ki
Çevrendeki insanlar bilerek bilmeyerek beni kırıp geçiyor, ben her şeyi üstüme alınıyorum. her ay belki olmuştur diye düşünmekten sıkıldım. Ne zaman olacak bizim bebeğimiz cümlesini kendime sormaktan yoruldum o kadar diyeyim.
Öncelikle Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize.Hamile kalmışsın inşallah devamıda gelir..haziranda yine aynı yere mi yaptırcaksın tüp bebeği yoksa sıfırdan mı başlanacak?
Hepimiz aynı durumdayızben adet günüm yaklaştıkca iyice stres oluyorum yine adet olacam diyorum umutla bakamıyorum
2 yılı geçti hiç gebelik geçirmedim
İnşallah tez zamanda nasip eder sana da bizlere de. Benim iki seneyi geçti. İki senede neler çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Allahtan sağlıklı hayırlı bir evlat dilerim canım. İnsanlar bilerek mi yapıyor bilmeyerek mi ben de anlamadım. Ama biraz empati yapsalar bu kadar kırmasalar ne güzel olurduBende de pcos var. 5 yıllık evliyim, 3,5-4 yıl oldu neredeyse bebek istiyoruz olmadı.
2 düşük ve 1 kimyasal gebeliğim var. 1 kez tüp bebek yaptım. Haziranda yeniden transfer olacağım.
Allahım dileyen isteyen herkese versin. O kadar yorucu bir süreç ki
Çevrendeki insanlar bilerek bilmeyerek beni kırıp geçiyor, ben her şeyi üstüme alınıyorum. her ay belki olmuştur diye düşünmekten sıkıldım. Ne zaman olacak bizim bebeğimiz cümlesini kendime sormaktan yoruldum o kadar diyeyim.
Kuzum o teste güveniyorum. Ne çıkıyorsa doğru. Hamileliğimi de onunla öğrenmiştim. Devam etmedi gerçi ama. O yüzden baya erken yaptım evet. Sonra belki erken çıkmamıştır diye yine yaptım yine çıkmadı
Zayıflarsan kırarsın inşallah dirençi bende diyete başladım bi yandanda spor yapıyorumÖncelikle Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize.
Evet aynı yerde yaptıracağım, sorun doktorda değil ki bende. İnsülin direncim düşüğe sebep oluyor. Diyet ve sporla kırmaya çalışıyorum. Metformim inanılmaz yan etki yapıyor bende bir türlü tölere edemiyorum.
Siz doktora göründünüz mü?
8 gün öncesinde kanda bile anca belli belirsiz çıkar kızlar niye bu kadar acele ediyosunuz ki boşa üzüntüO erken gebelik testlerinden ben de yaptım markete diye inmiştim ayaklarım beni eczaneye götürdü 8 gün öncesinden yaptım negatif sonucu aldim![]()
Sabredeceksin canım yapacak bi şey yok ben 1 yıldan fazladır yapmıyorum test zaten varsa enindw sonunda çıkacak günün geçmeden yapma tut kendiniKuzum o teste güveniyorum. Ne çıkıyorsa doğru. Hamileliğimi de onunla öğrenmiştim. Devam etmedi gerçi ama. O yüzden baya erken yaptım evet. Sonra belki erken çıkmamıştır diye yine yaptım yine çıkmadıne olacak benim bu halim
Hiç zaman kaybetme, tedavini ol. Kilo vermekte çok önemli.Zayıflarsan kırarsın inşallah dirençi bende diyete başladım bi yandanda spor yapıyorum..evet gittim doktora bi sonuç yok 3 defa klomen kullandım belki bi dahali adetimde aşılamaua geçeçem
![]()
Kesinlikle katılıyorum.İnşallah tez zamanda nasip eder sana da bizlere de. Benim iki seneyi geçti. İki senede neler çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Allahtan sağlıklı hayırlı bir evlat dilerim canım. İnsanlar bilerek mi yapıyor bilmeyerek mi ben de anlamadım. Ama biraz empati yapsalar bu kadar kırmasalar ne güzel olurdu
Edemiyorum yaSabredeceksin canım yapacak bi şey yok ben 1 yıldan fazladır yapmıyorum test zaten varsa enindw sonunda çıkacak günün geçmeden yapma tut kendini![]()
Ah sabırsız biz ahO erken gebelik testlerinden ben de yaptım markete diye inmiştim ayaklarım beni eczaneye götürdü 8 gün öncesinden yaptım negatif sonucu aldim![]()
Evet tahmin edebiliyorum o mutluluktan sonra acıyı yaşamak çok zor olmalıHiç zaman kaybetme, tedavini ol. Kilo vermekte çok önemli.
bu arada evet hamilelik geçirmek güzel ama insan kaybedince çok üzülüyor ve her seferinde yine kaybedecek miyim diye korkuyor. Olsun da tam olsun yani :)
İşte testlere yazık etmeyeceksinEdemiyorum yabat yarın bütün testler negatif
batı beklesem ne beklemesem ne bu ay da ümit yok. Benden geçti bu ay inşallah bekleyenlerin pozitif olur