- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 44
Adet gecmeden belirtiniz nasildiHa hatirladim
5 6 aylik ikende hakiki domates salcali ekmek gozumun onunde ucuyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gecmeden belirtiniz nasildiHa hatirladim
5 6 aylik ikende hakiki domates salcali ekmek gozumun onunde ucuyordu
Hayır canım hemen kana ve idrara geçmiyor. Yerleşme olduktan 3 gün sonra geçiyor diye biliyorum. Ama döllenme olunca da beta değeri az az artıyor. Yerleşmeden sonra 2 günde 2 kat artması lazımPeki bir şey sormak istiyorum bu beta hcg kanda hemen artıyor mu yoksa kanda çıkması içinde belli bir süre gerekiyor mu acaba
Yumurtlamadan 7/8 gun sonra sanirim gec dollenme olmazsa tabiPeki bir şey sormak istiyorum bu beta hcg kanda hemen artıyor mu yoksa kanda çıkması içinde belli bir süre gerekiyor mu acaba
Teşekkür ederim canım en makulü bir hafta bekleyip kan testi falan yaptırmam sanırım tabi regl olmazsam o araHayır canım hemen kana ve idrara geçmiyor. Yerleşme olduktan 3 gün sonra geçiyor diye biliyorum. Ama döllenme olunca da beta değeri az az artıyor. Yerleşmeden sonra 2 günde 2 kat artması lazım
Teşekkür ederimmYumurtlamadan 7/8 gun sonra sanirim gec dollenme olmazsa tabi
Tamam canım iyi haberlerini bekliyorum yaz bana da mutlakaTeşekkür ederim canım en makulü bir hafta bekleyip kan testi falan yaptırmam sanırım tabi regl olmazsam o ara
Cekiyor arada benım aklıma getirmemeye çalışıyorum kışın olanlar aklıma geliyor çünküPeki hamile arkadaslar caniniz bisey cektimi sanki aserer gibi
Sadece hissettim adet gecmeden birde yesil fasulye aserdiydim bir de asiri sinirliydim ilk zamandan belli olduydu kimseye soylemmemistim annem bile sen hamilesin acayip sinirlisin demistiKac gun kala bunlar oldu
Yesilfasulye aserdim sadece bir de hissettim sanki bir pit ne bilim karnimda birseyler hissttimAdet gecmeden belirtiniz nasildi
Bende 5 aylık evlıyım nisan 16 adet olmam lazımdı ama daha erken ogrendım gebelık olduğunu ayın 8 kanamam oldu 5 gün sürdü doktor dedı kimyasal gebelık yaşıyorsunuz degerlerınız düşmüş dedı ben ondan sonra halen adet olmadım migde bulantısı bel kasık agrısı çok fazla tekrar kimyasal gebelık yasarım dıye çok korkuyorumKızlaaaarrr herkese merhabalar. Birgün hamile kalırsam buraya belirtilerimi yazmak için sabırsızlanıyordum. Öncelikle herkese umut olmak için yazıyorum bu yazımı. Çünkü 3 tane sağlıksız gebelik geçirdim ve hiçbir zaman pes etmedim. Şimdi size kısaca hikayemden daha sonra da belirtilerimden bahsetmek istiyorum.
Evlendikten sonra ilk 1 yıl içinde vajinusmus derdiyle uğraştım ve hiçbir zaman tam bir ilişki yaşayamadık ama ne tesadüftür o yıl hamile kaldım fakat dış gebelik olduğunu öğrendim ve ameliyatla sağ tüpüm alında. Ameliyattan 6 ay sonra denemelere başladık artık vajinusmusu yenmiştim. Tekrar hamile kaldım fakat bu sefer de kimyasal gebelik yaşıyordum. Ve ondan sonraki gebeliğim de kimyasal oldu. En sonunda yani bu ay sonunda hamile kalabilmiştim
Şimdi gelelim belirtilerime..
Öncelikle her ay kendimi çok fazla dinlerdim hatta gün gün ne belirti görsem yazardım, ovulasyon testleri kullanırdım, internetten belirtilere ait ne varsa okurdum. Artık öyle bi duruma gelmiştim ki hapşursam belirti mi diye açıp araştırıdım bu ay kendime söz verdim bebekle ilgili hiçbir şey düşünmicem diye.
*Öncelikle benim diğer 3 gebeliğimde de tek belirtim ani ve 1 kerelik baş dönmesi yaşamamdı. Bunda da aynısı oldu ve yumurtlama tarihimden ilk öğrendiğim tarihe kadar başım hep döndü sanki hep tansiyonum düşüyormuş gibi..
*Bata 5 gün kala göğüslerim hafif hafif ağrımaya başladı ama sadece ilk yataktan kalkınca ve dokunduğum zaman.
*Bata 3 gün kala akıntım artmaya başlamıştı ama o da abartı şekilde değildi
*Bazı zamanlarda gündüzleri uykum geliyordu
*Sadece 1 kere yerimden kalkarken karnıma ağrı bir sancı girdi.
*afedersiniz ama ben çok sık ishal olurum ama bu sefer hiç olmadım ama kabız da olmadım
Benim belirtilerim bunlar çok fazla bi belirtim olmadı zaten bu yazımı daha çok belirti arayıp bulamayınca üzülen insanlara umut olması için yazdım. Ne koku hassasiyeti, ne mide bulantısı, ne kabızlık, ne aşırı akıntı, ne duygu değişmi, ne yerleşme kanaması.. Ben de hiçbiri olmadı sizde de eğer yoksa üzülmeyin. Benim başımdan bu kadar sağlıksız gebelikler geçmesine rağmen gebe kaldıysam inşallah siz de birgün büyük bir süprizle karşılaşacaksınız
Merhaba kimyasal gebelikler peşpeşe mı oldu.Benim başıma gelse ilk hamilelikden şüphenirdim ama işte herkesin farklı olduğu için sizi çok ümitlendirmek istemem. Benim 12 gün önceden başlamıştı yumurtlama günümden bir gün sonra. Demekki döllenme olmuştu ve o zaman da beta hcg değeri artmaya başlıyor. Benim 2 kimyasal gebeliğimde değerlerim 10 ve 6 çıkmıştı onlar da bile ani baş dönmem olmuştu. Yani çok küçük değerlerde de baş dönmesi olabilir belki sizin de öyle oluyordur inşallah