Olması gerekiyorNevreste , iyiki buradasın. :) Vardı , şimdi görünmüyor ama.
Bu kategoride seçim yapmak için birilerini asabi görüyor olmak gerekiyor bu biraz zor birşeyNevreste , göründü oy değiştirme seçeneği. Kendime oy vererek düzeltebildim ancak. Yasak ama başka türlü olmadı.
Bu kategoride seçim yapmak için birilerini asabi görüyor olmak gerekiyor bu biraz zor birşeySeçim yapamıyorsanız hata oldu ise yapacak başka birşey yok Zaten tek oy almışsınız
ay burda pek ot kullanılmamış bakıyorum da, herkes asabilerden korkuyor
Asıl senin bu kategoride ne işin var abla?
Hanim nenem cok asabi ha kizdirmayin domdom kursunuylan totonuzdan furur valla
Ben seni pek asabi bulmuyorum.birde senden korkuyorlarmış,ben senden hiç korkmuyorum yahu bende mi var bir tuhaflık.Vay beee beyazgri ile başabaş gidiyoruz
Ben seni pek asabi bulmuyorum.birde senden korkuyorlarmış,ben senden hiç korkmuyorum yahu bende mi var bir tuhaflık.
hatta siyasette atışıyorduk arada.
Yaptım.kızım gripti.dün itibariyle bende grip oldum.oglumda hapşırıyor.burun hırıltısı var.pompayla çekiyorum.o da grip gibi.gidişata bakıcaz.Kendimi frenliyorum birazda ondan yani,korku anlamında değil bence korkmalarını gerektirecek bişide yokki zaten..
Saygı ve sevgi yönünden diye düşünüyorum bende bunu..
Doğum yaptın demi bebek nasıl iyimi..
Yaptım.kızım gripti.dün itibariyle bende grip oldum.oglumda hapşırıyor.burun hırıltısı var.pompayla çekiyorum.o da grip gibi.gidişata bakıcaz.
ilk doğduğu zamanlarda da hapşırıyodu kendiliğinden gecti.bu da kısa sürer inşaallah.onun dışında birşeyimiz yok çok şükür.
Teşekkür ederim, ama ben sütün öyle burun kulağa falan akıtılmasını doğru bulmuyorum ya.hatta bir yazıda okumustum.burnuna süt damlatmayin zararlı diye.Çok geçmiş olsun sanada bebeğinede,burun için kendi sütünü sağıp bebeğin burnuna aktarabilirsin çok iyi geliyor dene bence bunu..Öpyorum bebeğide
Teşekkür ederim, ama ben sütün öyle burun kulağa falan akıtılmasını doğru bulmuyorum ya.hatta bir yazıda okumustum.burnuna süt damlatmayin zararlı diye.
serum fizyolojikle hallediyoruz bu işi.
o da ellerinden öper nenesi
Sana hep nene diyorlar ya o yüzden şeyettimAslında doktorda onaylıyor doğal olduğu için tavsiye ediyorlar..
Heeeeee tabi tabi alıştım artık nene olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?