- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.931
- 1.423
- 60
Sana hep nene diyorlar ya o yüzden şeyettim
Bir tane cadımız var hrp onun başının altından çıktı bu nene lafı,birde avatardaki nenem tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana hep nene diyorlar ya o yüzden şeyettim
Oylamalar 29 Aralık 2015 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)
- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,
- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,
- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),
- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,
- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.
-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..
Sende asabilik yok fistigimmmmmmAy buna çok güldüm aslında kolay kolay asabi olmam ben ya ama işte çileden çıkınca da kimseyi gözüm görmez tabi o yönümü burada kimse bilmez ama benim ismim nasıl bu ankete konu oldu anlayamadım şimdi
Oy tatlı kuzummmmm benim yerim seni yerimSende asabilik yok fistigimmmmmm
Hanımcım sende asabi değilsin pek sankiNiye senide yazdılar buraya oysa hiç asabi değilsin
Hanımcım sende asabi değilsin pek sanki
ben değilim dimi oBir tane cadımız var hrp onun başının altından çıktı bu nene lafı,birde avatardaki nenem tabii
Yok ben diyorum ona nene diye:).Bende neneyim ama.Sanırım hanım la aramızda 1 yaş var(o 1 yaş küçük benden)ben değilim dimi o
bu arada size benden başkası deyze diyemez
yinede en yaşlı olmaktan kurtulamıyor oh olsunYok ben diyorum ona nene diye:).Bende neneyim ama.Sanırım hanım la aramızda 1 yaş var(o 1 yaş küçük benden)
aynen abla bende hiç anlamadım ♡♡Munzevi Zencefil ne işin var senin burada asabiyet ve sen cıkkkkkssss olmaz
ben değilim dimi o
bu arada size benden başkası deyze diyemez
Yok ben diyorum ona nene diye:).Bende neneyim ama.Sanırım hanım la aramızda 1 yaş var(o 1 yaş küçük benden)
aynen abla bende hiç anlamadım ♡♡