- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zipzipciğin ne asabiligini gormusler yaa. Bi zarari da yoktu kimseye
Ay buna çok güldüm aslında kolay kolay asabi olmam ben ya ama işte çileden çıkınca da kimseyi gözüm görmez tabi o yönümü burada kimse bilmez ama benim ismim nasıl bu ankete konu oldu anlayamadım şimdiHALLEYS ve asabilik
naparsın deyze yılların getirdiği bi asabilik olur o kadar hoş görürüz biz seni
Bi bilsemMunzevi Zencefil len ne işin var bu kategoride senin
Seni görünce nedense len deme dürtüm ortaya çıkıyor.Bi bilsem
Hahahaha aynen ''sakin len'' ablam geldi şimdi hastaneden ♡♡♡ doğum yaptı dün ♡♡Seni görünce nedense len deme dürtüm ortaya çıkıyor.
"sakin len"
ay evet. Ne güzel bir mutluluk.Hahahaha aynen ''sakin len'' ablam geldi şimdi hastaneden ♡♡♡ doğum yaptı dün ♡♡
Haha ya bunu görünce çok güldüm gerçekten ben aslında hiç asabi değilimdir, ki asabi olduğum zamanları hiç görmedi ki buradakiler artık ne düşünüpte yazdılarsa adımı bilemiyorumHALLEYS kardeşim çok asabiymişsin kız
deme öyle aşırı asabisin kız seni görünce korkuyorum benHaha ya bunu görünce çok güldüm gerçekten ben aslında hiç asabi değilimdir, ki asabi olduğum zamanları hiç görmedi ki buradakiler artık ne düşünüpte yazdılarsa adımı bilemiyorum
Hııııı deeetttt cısssss kork benden, korkun benden uleeeyyyndeme öyle aşırı asabisin kız seni görünce korkuyorum ben
çok asabisin kardeşim çok korkuyorum senden yapma böyleHııııı deeetttt cısssss kork benden, korkun benden uleeeyyyn
Halbuki o kadar da gülüyorum yine de korkuyorsun benden yaaa , dur bağırayım da daha çok korkçok asabisin kardeşim çok korkuyorum senden yapma böyle