En Asabi KK Üyesi;

En Asabi KK Üyesi;

• Dombik

OY: 0 0,0%
  • earth_angel9

• endulus34

• lamelifAmine

• parkbyull

• Ravzatugba

• Ankete Katılan
    47
  • Anket Kapalı .
Ya diyorum ya işte, geriliyorsun ama kırıp dökmüyorsun. Yine olgunlukla, sağduyuyla yaklaşıyorsun

Sevmediğim birşey bu ondan yani,güzellikle anlatırsın baktın anlamıyor anlayacağı tarzda söylersin bu seferde.
Çok örneğini yaşadım burada..

Allah Allah 1Sen'in bu kategorilerde ne işi var ya. Ben yine şok daha neler göreceğiz bakalim tüm kategorilere bakayım bi de. Diğerleri de agresif degil çoğu. Olmasi gerekenler yok listede

Allah Allah 1Sen'in bu kategorilerde ne işi var ya. Ben yine şok daha neler göreceğiz bakalim tüm kategorilere bakayım bi de. Diğerleri de agresif degil çoğu. Olmasi gerekenler yok listede

Listede olmak değilde , aday gösterilince, " acaba kırdığım oldu mu " diye düşündüm. Her ne kadar sanal ortam olsa da kırabiliyoruz , kırılabiliyorlar.
Her kimse onlar haklarını helal etsinler.

Listede olmak değilde , aday gösterilince, " acaba kırdığım oldu mu " diye düşündüm. Her ne kadar sanal ortam olsa da kırabiliyoruz , kırılabiliyorlar.
Her kimse onlar haklarını helal etsinler.

Evet kirmak amacli söylenmeyen şeyler bile yanlış anlaşılabilir ve birileri kirilabilir tabi. ama hic agresif kırıcı bi yorumuna rastlamayinca da şaşırıyor insan :)

Evet kirmak amacli söylenmeyen şeyler bile yanlış anlaşılabilir ve birileri kirilabilir tabi. ama hic agresif kırıcı bi yorumuna rastlamayinca da şaşırıyor insan :)

Sen beni siyasette okudun mu ? :) Orda zaman zaman baya yükseliyorum..
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

Sen beni siyasette okudun mu ? :) Orda zaman zaman baya yükseliyorum..
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

Okuduklarimda sıkıntı yoktu ama pek de orda takılmiyorum tabi cok tartisma oluyor diye. Oradan dolayidir o zaman yanlis anlayan olmuştur bisey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…