• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Asabi KK Üyesi;

En Asabi KK Üyesi;

• Dombik

OY: 0 0,0%
  • earth_angel9

• endulus34

• lamelifAmine

• parkbyull

• Ravzatugba

• Ankete Katılan
    47
  • Anket Kapalı .
Ya diyorum ya işte, geriliyorsun ama kırıp dökmüyorsun. Yine olgunlukla, sağduyuyla yaklaşıyorsun:KK19:

Sevmediğim birşey bu ondan yani,güzellikle anlatırsın baktın anlamıyor anlayacağı tarzda söylersin bu seferde.
Çok örneğini yaşadım burada..

Allah Allah 1Sen'in bu kategorilerde ne işi var ya. Ben yine şok :KK53::KK12: daha neler göreceğiz bakalim tüm kategorilere bakayım bi de. Diğerleri de agresif degil çoğu. Olmasi gerekenler yok listede :KK53:

Allah Allah 1Sen'in bu kategorilerde ne işi var ya. Ben yine şok :KK53::KK12: daha neler göreceğiz bakalim tüm kategorilere bakayım bi de. Diğerleri de agresif degil çoğu. Olmasi gerekenler yok listede :KK53:

Listede olmak değilde , aday gösterilince, " acaba kırdığım oldu mu " diye düşündüm. Her ne kadar sanal ortam olsa da kırabiliyoruz , kırılabiliyorlar.
Her kimse onlar haklarını helal etsinler.

Listede olmak değilde , aday gösterilince, " acaba kırdığım oldu mu " diye düşündüm. Her ne kadar sanal ortam olsa da kırabiliyoruz , kırılabiliyorlar.
Her kimse onlar haklarını helal etsinler.

Evet kirmak amacli söylenmeyen şeyler bile yanlış anlaşılabilir ve birileri kirilabilir tabi. ama hic agresif kırıcı bi yorumuna rastlamayinca da şaşırıyor insan :)

Evet kirmak amacli söylenmeyen şeyler bile yanlış anlaşılabilir ve birileri kirilabilir tabi. ama hic agresif kırıcı bi yorumuna rastlamayinca da şaşırıyor insan :)

Sen beni siyasette okudun mu ? :) Orda zaman zaman baya yükseliyorum..
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

Sen beni siyasette okudun mu ? :) Orda zaman zaman baya yükseliyorum..
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.

Okuduklarimda sıkıntı yoktu ama pek de orda takılmiyorum tabi cok tartisma oluyor diye. Oradan dolayidir o zaman yanlis anlayan olmuştur:KK37: bisey değil

Back