- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
Kötü değildir herhalde benim hoşuma gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu ki yine
Ya diyorum ya işte, geriliyorsun ama kırıp dökmüyorsun. Yine olgunlukla, sağduyuyla yaklaşıyorsunÖyle olması daha mantıklı,yoksa işin boyutu aşar bence,böyle güzel güzel konuşuyorsun mesajları veriyorsun yani.
Ya diyorum ya işte, geriliyorsun ama kırıp dökmüyorsun. Yine olgunlukla, sağduyuyla yaklaşıyorsun
baktın oda olmuyor avatardaki neneyi çağırırız gereken cevabı verirSevmediğim birşey bu ondan yani,güzellikle anlatırsın baktın anlamıyor anlayacağı tarzda söylersin bu seferde.
Çok örneğini yaşadım burada..
nerdesin sen mesajlarıma cevap da yazılmıyorNe oldu ki yine
Ben görmedim ki mesajı Listeleri hazırlarken unutmuş olabilirim kusura bakmanerdesin sen mesajlarıma cevap da yazılmıyor
fark ettim zaten merak ettiydim sadece canısı ne kusuruBen görmedim ki mesajı Listeleri hazırlarken unutmuş olabilirim kusura bakma
Sağol canım benim bakayım şimdi hazır hatırlamışken :))fark ettim zaten merak ettiydim sadece canısı ne kusuru
Listeye en şaşırdığım kategori , hele @yercekimli karanfil ve @_NurteN_
Geçtiğimiz senelerde sürekli en naif , en kibar üyede aday gördüğüm 1Sen ... Herkese bi şaşırıverdim yahu
Oysuzum bu kategoride
Allah Allah 1Sen'in bu kategorilerde ne işi var ya. Ben yine şok daha neler göreceğiz bakalim tüm kategorilere bakayım bi de. Diğerleri de agresif degil çoğu. Olmasi gerekenler yok listede
Listede olmak değilde , aday gösterilince, " acaba kırdığım oldu mu " diye düşündüm. Her ne kadar sanal ortam olsa da kırabiliyoruz , kırılabiliyorlar.
Her kimse onlar haklarını helal etsinler.
Evet kirmak amacli söylenmeyen şeyler bile yanlış anlaşılabilir ve birileri kirilabilir tabi. ama hic agresif kırıcı bi yorumuna rastlamayinca da şaşırıyor insan :)
Sen beni siyasette okudun mu ? :) Orda zaman zaman baya yükseliyorum..
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
baktın oda olmuyor avatardaki neneyi çağırırız gereken cevabı verir
Yazıklar olsun!
(Ya da dur yaa daha oy veren olmamış. Bi şey demiyim şimdilik... )