• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Asabi KK Üyesi;

En Asabi KK Üyesi;

• Dombik

OY: 0 0,0%
  • earth_angel9

• endulus34

• lamelifAmine

• parkbyull

• Ravzatugba

• Ankete Katılan
    47
  • Anket Kapalı .

pinkstrap

Nirvana
Pro Üye
10 Ocak 2014
30.831
47.078
798
Oylamalar 29 Aralık 2015'e kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..

Ben asabi değilim miyim:KK62: :KK70::KK70:
Hadi bakalımmmmmm anketler açılmış, hayırlı uğurlu olsun, bunun tatlı bir rekabet olduğunu ve ödülününde Kocaman yürekler olduğunu unutmalıyım, En seçilemesekte kederlenip üzülmeyelim:KK15:

Bak sırf kendini gene yuksek tepelerden atma diye en eli masalıda sana oy verdim :KK70:

isim zikretmeyelim de malum kisinin yanında hic sansın yok yoksa :))

Bu kategoride de aynı sey gecerli :))

Bak sırf kendini gene yuksek tepelerden atma diye en eli masalıda sana oy verdim :KK70:

isim zikretmeyelim de malum kisinin yanında hic sansın yok yoksa :))

Bu kategoride de aynı sey gecerli :))
:KK70::KK70:
Doğruyu söyle kızmayacağım, sesten kaybediyorum değil mi:KK70: patronda Aslan gibi bende kedi gibi ses çıkıyor, bundan sonra kükreyeceğim:KK70:

:KK70::KK70:
Doğruyu söyle kızmayacağım, sesten kaybediyorum değil mi:KK70: patronda Aslan gibi bende kedi gibi ses çıkıyor, bundan sonra kükreyeceğim:KK70:

Yok ayol ne sesi? Sen de mapısa degil de, direkt zıpkınla uzak ulkelere surgun et uyeleri, bak nasıl alıyosun oyları :70:

Canın sıkılınca dene bak benim uzerimde, alıskınım, yabancı da degilim, valla cemkirmicem de seni arayıp :70:

Yok ayol ne sesi? Sen de mapısa degil de, direkt zıpkınla uzak ulkelere surgun et uyeleri, bak nasıl alıyosun oyları :KK70:

Canın sıkılınca dene bak benim uzerimde, alıskınım, yabancı da degilim, valla cemkirmicem de seni arayıp :KK70:
Hmmmm bu yorumun altından çok manalar çıkar:KK70: seni direkt ıssız adaya atsam:KK70:

Back