- 22 Kasım 2014
- 105
- 18
- 33
Tesekkurler3 su bardağı lavantayı kaynatın kaynattıktan sonra içine bir tatlı kaşığı lavanta atın demlenmesini bekleyin sonra ılınınca saçınıza sürün yarım saat bekleyin yıkayın ya da yıkamayın ben direk kurutuyorum kokusu rahatsız etmediği için. Biraz ilk uygulamalarda saç dökülmesi yapıyor yorgun ve ölü saçları temizlediği için.
Sende ise yaradi mi ve ne kadar suredir yapiyosun haftada kac kere yapiyosun :-D :-D :-D3 su bardağı lavantayı kaynatın kaynattıktan sonra içine bir tatlı kaşığı lavanta atın demlenmesini bekleyin sonra ılınınca saçınıza sürün yarım saat bekleyin yıkayın ya da yıkamayın ben direk kurutuyorum kokusu rahatsız etmediği için. Biraz ilk uygulamalarda saç dökülmesi yapıyor yorgun ve ölü saçları temizlediği için.
Ben hic uzak duramiyorum ya haftada 2 kere duzlestiriyorumKizlar öncelikle sac duzlestiricisinden uzak durun
canm bende uzatmaya calısıyorum topiğim bile var 2 ay olmadı daha yanıklarımdan da kurtuldum toplamda sadece 3 ya da 4 kez duzlestırdım kısa olmasına ragmen ya örüyorum ya da fön cektırıyorum örgü de ck yakısıyor guzel bir makyajla tamamlarsan, duzlestırıcı sacın tum nemını alıyor yazık saçlarına olabildiğince az yapmaya calıs topuz tokaları var al onları kullan ya da ör ya da at kuyrugu yap ya da fon cektır ama duzlestırıcı cok zararlı cokkkBen hic uzak duramiyorum ya haftada 2 kere duzlestiriyorumsaclarim dalgali kabarik hos durmuyo, kk da okudum uclarina nemliyken badem yagi surunce kirilmiyomus cok
Aynen ya oyle cok kirik var ki sacimda, onlerine percem kestirip daginik topuz yapicam oyle kullaniyim bari , cunku benim yuzum biraz uzun cene tarafi, cok toplu sac hic yakismiyorcanm bende uzatmaya calısıyorum topiğim bile var 2 ay olmadı daha yanıklarımdan da kurtuldum toplamda sadece 3 ya da 4 kez duzlestırdım kısa olmasına ragmen ya örüyorum ya da fön cektırıyorum örgü de ck yakısıyor guzel bir makyajla tamamlarsan, duzlestırıcı sacın tum nemını alıyor yazık saçlarına olabildiğince az yapmaya calıs topuz tokaları var al onları kullan ya da ör ya da at kuyrugu yap ya da fon cektır ama duzlestırıcı cok zararlı cokkk
saçların nerende tatlımAynen ya oyle cok kirik var ki sacimda, onlerine percem kestirip daginik topuz yapicam oyle kullaniyim bari , cunku benim yuzum biraz uzun cene tarafi, cok toplu sac hic yakismiyor
Onu uzun arkasi kisa kestirmistim ben, onler tam goğsumun ustunde arkalar bi 3 cm daha kisasaçların nerende tatlım
benımde basta oyleydı kestıre kestıre duzlettım ben orgü de yapabılırsın benım için buyuk kurtarıcı saçlarım omzumda olsa da :) özensız de durmuyorOnu uzun arkasi kisa kestirmistim ben, onler tam goğsumun ustunde arkalar bi 3 cm daha kisa
Sagol canim, onuda deneyimbenımde basta oyleydı kestıre kestıre duzlettım ben orgü de yapabılırsın benım için buyuk kurtarıcı saçlarım omzumda olsa da :) özensız de durmuyor
Dogum kontrol hapinin faydasini cok duydum ama kimyasal diye korktum uygulamadim, turp suyu kullaniyorum bende, gelismeleri yaz canim belki bende baslarim, saclarimi nisanda o sekilde kestirdim bende, baslarda cok sevdim yakisti ama uzun sac aski baska suan goğsumun ustunde on taraflar arkasida bi 3 cm daha kisa, dogal uzamasina birakinca olmuyorKizlar selam.. bende mutsuzum saclarimdan..
Eylul ortasi onler uzun, arka ensemde kestirmistim. Daha da pisman oldum..
Yaklasik 20 gundur biseyler deniyorum, fayda gordum gibi.
Once uclaridan 1 - 2 mm kestim. Sonra bakim yaglari denedim. 10 gundur de dogum kontrol hapi suruyorum. Ben suda eritip bos parfum sisesiyle friksiyon yaptim gunde 2 kez gibi.. sonra eczacim direkt uygulamak zararli olabilir dedi. Dun 3 ampulle sampuanima karistirdim..
Baya fark var gibi.. dewam edicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?