Saç Uzatma Yöntemleri En acilinden saç uzatma yöntemi :(

3 su bardağı lavantayı kaynatın kaynattıktan sonra içine bir tatlı kaşığı lavanta atın demlenmesini bekleyin sonra ılınınca saçınıza sürün yarım saat bekleyin yıkayın ya da yıkamayın ben direk kurutuyorum kokusu rahatsız etmediği için. Biraz ilk uygulamalarda saç dökülmesi yapıyor yorgun ve ölü saçları temizlediği için.
Tesekkurler

3 su bardağı lavantayı kaynatın kaynattıktan sonra içine bir tatlı kaşığı lavanta atın demlenmesini bekleyin sonra ılınınca saçınıza sürün yarım saat bekleyin yıkayın ya da yıkamayın ben direk kurutuyorum kokusu rahatsız etmediği için. Biraz ilk uygulamalarda saç dökülmesi yapıyor yorgun ve ölü saçları temizlediği için.
Sende ise yaradi mi ve ne kadar suredir yapiyosun haftada kac kere yapiyosun :-D :-D :-D

Ben hic uzak duramiyorum ya haftada 2 kere duzlestiriyorum :KK43: saclarim dalgali kabarik hos durmuyo, kk da okudum uclarina nemliyken badem yagi surunce kirilmiyomus cok
canm bende uzatmaya calısıyorum topiğim bile var 2 ay olmadı daha yanıklarımdan da kurtuldum toplamda sadece 3 ya da 4 kez duzlestırdım kısa olmasına ragmen ya örüyorum ya da fön cektırıyorum örgü de ck yakısıyor guzel bir makyajla tamamlarsan, duzlestırıcı sacın tum nemını alıyor yazık saçlarına olabildiğince az yapmaya calıs topuz tokaları var al onları kullan ya da ör ya da at kuyrugu yap ya da fon cektır ama duzlestırıcı cok zararlı cokkk

canm bende uzatmaya calısıyorum topiğim bile var 2 ay olmadı daha yanıklarımdan da kurtuldum toplamda sadece 3 ya da 4 kez duzlestırdım kısa olmasına ragmen ya örüyorum ya da fön cektırıyorum örgü de ck yakısıyor guzel bir makyajla tamamlarsan, duzlestırıcı sacın tum nemını alıyor yazık saçlarına olabildiğince az yapmaya calıs topuz tokaları var al onları kullan ya da ör ya da at kuyrugu yap ya da fon cektır ama duzlestırıcı cok zararlı cokkk
Aynen ya oyle cok kirik var ki sacimda, onlerine percem kestirip daginik topuz yapicam oyle kullaniyim bari , cunku benim yuzum biraz uzun cene tarafi, cok toplu sac hic yakismiyor

Kizlar selam.. bende mutsuzum saclarimdan..
Eylul ortasi onler uzun, arka ensemde kestirmistim. Daha da pisman oldum..

Yaklasik 20 gundur biseyler deniyorum, fayda gordum gibi.
Once uclaridan 1 - 2 mm kestim. Sonra bakim yaglari denedim. 10 gundur de dogum kontrol hapi suruyorum. Ben suda eritip bos parfum sisesiyle friksiyon yaptim gunde 2 kez gibi.. sonra eczacim direkt uygulamak zararli olabilir dedi. Dun 3 ampulle sampuanima karistirdim..
Baya fark var gibi.. dewam edicem..

Dogum
Kizlar selam.. bende mutsuzum saclarimdan..
Eylul ortasi onler uzun, arka ensemde kestirmistim. Daha da pisman oldum..

Yaklasik 20 gundur biseyler deniyorum, fayda gordum gibi.
Once uclaridan 1 - 2 mm kestim. Sonra bakim yaglari denedim. 10 gundur de dogum kontrol hapi suruyorum. Ben suda eritip bos parfum sisesiyle friksiyon yaptim gunde 2 kez gibi.. sonra eczacim direkt uygulamak zararli olabilir dedi. Dun 3 ampulle sampuanima karistirdim..
Baya fark var gibi.. dewam edicem..
Dogum kontrol hapinin faydasini cok duydum ama kimyasal diye korktum uygulamadim, turp suyu kullaniyorum bende, gelismeleri yaz canim belki bende baslarim, saclarimi nisanda o sekilde kestirdim bende, baslarda cok sevdim yakisti ama uzun sac aski baska suan goğsumun ustunde on taraflar arkasida bi 3 cm daha kisa, dogal uzamasina birakinca olmuyor

Aynen, hizlandirmak icin biseyler yapmak gerek.. lavanta ilgimi cekti.. ona da bi bakicam.. bu arada sacim gurlesmeyede basladi, yazmamisim demin. Sacin seyrekse vakit kaybetmeden basla derim..

Sende ise yaradi mi ve ne kadar suredir yapiyosun haftada kac kere yapiyosun :-D :-D :-D ya canım tam olarak hatirlamiyorum ama 1.5 ay olmuştur. Saçlarm tam omuzumun üstüne degiyodu simdi omuz altimda kürek kemigi hizama az kaldi anlayacagin​

Aynen, hizlandirmak icin biseyler yapmak gerek.. lavanta ilgimi cekti.. ona da bi bakicam.. bu arada sacim gurlesmeyede basladi, yazmamisim demin. Sacin seyrekse vakit kaybetmeden basla derim..​
Sacim ne cok sık ne seyrek, ama gur sac isterim, sen dogum kontrol hapinda hangisini kullandin ne kadar sampuana ne kadar attigini falan yazar misin canim

Sende ise yaradi mi ve ne kadar suredir yapiyosun haftada kac kere yapiyosun :-D :-D :-D ya canım tam olarak hatirlamiyorum ama 1.5 ay olmuştur. Saçlarm tam omuzumun üstüne degiyodu simdi omuz altimda kürek kemigi hizama az kaldi anlayacagin​
Turplu suyu 7 hafta daha yapicam, ondan sonra sizin durumlara gore dogum kontrol hapina veya lavantaya baslayim :D

[BCOLOR=#999999]Sacim ne cok sık ne seyrek, ama gur sac isterim, sen dogum kontrol hapinda hangisini kullandin ne kadar sampuana ne kadar attigini falan yazar misin canim[/BCOLOR]

Ben yaklasik 10 gundur yapiyorum. Hapin adi reginon.. saglik ocaginin verdigi hap.. eczanedeki muadili de microgynon.
50 ml bos parfum sisesine 3 hap atip, kaynamis sogumus su ilave edip kullandim. Gunde 2-3 kez spray seklinde sac diplerime ve saclarima uyguladim. Her gun sacimi yikiyorum, yikamadan 1 saat once, yikadiktan 1 saat sonra filan uyguladim. Aslinda kuru saclarim ama yikadikca uzuyo gibi gelio bana bu ara.. yatarken ozellikle diplerini kurutuyorum. Yuzume boynuma surulmesin diye.. ;)

[BCOLOR=#999999]Sacim ne cok sık ne seyrek, ama gur sac isterim, sen dogum kontrol hapinda hangisini kullandin ne kadar sampuana ne kadar attigini falan yazar misin canim[/BCOLOR]

Ben yaklasik 10 gundur yapiyorum. Hapin adi reginon.. saglik ocaginin verdigi hap.. eczanedeki muadili de microgynon.
50 ml bos parfum sisesine 3 hap atip, kaynamis sogumus su ilave edip kullandim. Gunde 2-3 kez spray seklinde sac diplerime ve saclarima uyguladim. Her gun sacimi yikiyorum, yikamadan 1 saat once, yikadiktan 1 saat sonra filan uyguladim. Aslinda kuru saclarim ama yikadikca uzuyo gibi gelio bana bu ara.. yatarken ozellikle diplerini kurutuyorum. Yuzume boynuma surulmesin diye.. :KK66:
Ben sampuana atip 2 ay kullanmayi dusunuyorum, olmazsa bunuda denerim, sagol canim :KK14:

Eczaci kiz da sampuanla daha iyi olur dedi.. 400 ml e yarim paket hap, 3 ampul b vitamini onerdi. E vitamini de ekleyebilirmisiz. Kendisi de bu sekilde kullaniyormus ve memnunmus. Sampuan basinizda 5 dk filan kalsin dedi. Bende bugunden itibaren bu sekilde dewam edicem.. once bi sampuanlayip bekleticem, sonra yine dayanamazsam fisfis yaparim belki diplere..

Eczaci kiz da sampuanla daha iyi olur dedi.. 400 ml e yarim paket hap, 3 ampul b vitamini onerdi. E vitamini de ekleyebilirmisiz. Kendisi de bu sekilde kullaniyormus ve memnunmus. Sampuan basinizda 5 dk filan kalsin dedi. Bende bugunden itibaren bu sekilde dewam edicem.. once bi sampuanlayip bekleticem, sonra yine dayanamazsam fisfis yaparim belki diplere..​
Tamam canim cok sagol, bende bugun ayni zamanda onu yapmaya baslayim, dedigin haptan yok ama annem bi ara yasmin kullaniyodu 2 tablet kalmis ondan, onu kullanicam, gelismeleri yazarim :D

Arkadaslar benim denemedigim sey kalmadi simdi ilik yapacam bakalim ise yarar mi bilmiyirum kullananiz varmi

Back
X